Ben seni tutuyorum kuzumHerkese mavi boncuk cikss ya miu ya ben karar senin
Tamamdır kuzum mesela şuan yok karına 59 yineBen seni tutuyorum kuzum
sonuna kadar waytçıyız
pirzola gibi ye miuyu
Bitir işini çek fişini
Akıllı çocuk ne diyeyimmBu nasıl hastalık ya taksit taksit geliyoriki gün burnum aktı , tuttum dün hava güzel diye halı silkeledim sabah ağrıyla uyandık bütün kemikler kaslar, oğlumu okula zor götürdüm oğlum tut elimden destek ol dedim anne sen hastasın ya bugün okula akıllı durucam seni üzmüycem dedi ben her gün hasta olayım o zaman dedim hakkaten de durmuş, öğretmen bile sarılıp harikasın demiş çikolata vermiş
Şimdi de boğazım başladı ağrımaya
Geçmiş olsun kızına, çok moralini bozmaHastane işlerim vardı,kızım elini katlanan sandalyesine sıkıştırdı,serçe parmağı çatlamış,atel takıldı,gelince uyumuşum ,kalkınca işler derken zaman bulamadım.Başta çok moralim bozuldu ama hastanede daha kötü durumdakileri görünce kızımın ki daha hafif geldi.
Kız sen bu hafta hep detoks mu yapıyorsun??Menümü vereyim
Sabah 5 hurma ve yogurt
Ara 1 hurma 2 ceviz ve sade kahve
Öğle 12.00: 5 hurma ve yogurt
Ara 1 hurma 5 badem ve kahve
Akşam 19.10: 3 hurma ve yogurt
Su 3.litre Ve bitki çayları
Spor: 700 ip : 140 p
Leslie 3 mile: 135 p
45 dakika yuryus : 45 p
Toplam : 320 puan
@MiuLegomalipina begum75
Olabilir belki.Dün 3-4 saat yürüyüp spor yaptığın için olmasın?
Yaptigin ettigin senin olsun.iyi akşamlar kızlarrrbugün pertim çıktı
Yok balım kabak husran oldu 1 guncuk bunu yaptim kalan üç gün mis olacakKız sen bu hafta hep detoks mu yapıyorsun??
Benimki de tam tersi, spor yap diye dürtüp duruyor, geçen diyor koşular bitti mi, hadi kalk koş, dedim spor yapınca kilo vermem durdu, 52 olayım başlayacağım yine, oturdu video açtı bana sporun faydaları diyeErkekler spora harcanan zamanı lüzumsuz görüyor
Benimki beni fazla görmedi bir kere görmüştü şaşırmıştı,nasıl yapıyorsun diye
Spor çok yoruyor sanıyorlar herhalde,başka iş yapmaya mecali kalmıyor sanıyorlar
Emine abla sınıf ben kaptanla kilo verme yarışı yapıyorum beni tut emi sakın miulego tutma o pis gıcık o bak beni tut emi beniiiiHe kiz iyde kilo alıyor
Hemde şok diyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?