Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha ne istiyorsun adam spor salonunda erkek olur diye göndermiyor eve koşu bandı almıyor bırak onu aşağıya ses gider diye ip atlama ipi bile aldırmıyor bildiğin çamaşır ipiyle atlıyorum ama ben onun derdini biliyorum kilo almış 85 kilo olmuş ohhh canıma degsinnnbn

Kıskançlık da zirve

Ya öyle şükretmek lazım, benimki eski sporcu o da, ben spor yapınca adam mest oluyor çok seviniyor, neyse 52 olayım başlayacağım yine spora.
Kız tamirat işi artı spor çok oldu, şişirdi beni, neyse yakında başlarım da susar..
Ay seninki de bir alemmiş ya, niye izin vermiyor ki, sadece bayanlar için olan derler yok mu spor salonunda, erkek olsa nolacak sanki dışarda hiç mi erkek yok töbe töbe
Waytım sen devam et seninkine inat

Maaş günleri para yerine domates götür tarladan bunu getirdim diye

Bilemiyorum tartıda. Görmeyince moralim bozuk
Moralini bozma Emine teyze, yarın diyetisyene söyle bakalım ne diyecek, baktın diyetisyenle olmuyor sen burayı takip et, burayı okuyarak güzel bir liste yaparsın kendine
Annem de diyet yapıyor, ekmeği tamamen çıkarmış, şekeri tamamen çıkarmış, günde 45 dakika yürüyüşe başlamış, sen de çıkar ekmek, kuru ekmek, yufka, pilav, makarna sen de başlarsın kilo vermeye, bir de yürüyüş yap düzenli hergün, ama en önemlisi moralini bozma

Yok ya onun derdi kıskançlık kuzum ya fena fena

İki öğün mu yiyorsun sen
Birde günü erken bitirmissin sanırım ?

Tevo hurma diyeti mi yapıyorsun sen ?
Kolay gelsin

Canim tarti bildiimi yapmadin bugün

İki öğün mu yiyorsun sen
Birde günü erken bitirmissin sanırım ?

Tevo hurma diyeti mi yapıyorsun sen ?
Kolay gelsin
Canım değiştirerek yapıcam, bir gün iki öğün bir gün üç gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…