- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Daha ne istiyorsun adam spor salonunda erkek olur diye göndermiyor eve koşu bandı almıyor bırak onu aşağıya ses gider diye ip atlama ipi bile aldırmıyor bildiğin çamaşır ipiyle atlıyorum ama ben onun derdini biliyorum kilo almış 85 kilo olmuş ohhh canıma degsinnnbnBenimki de tam tersi, spor yap diye dürtüp duruyor, geçen diyor koşular bitti mi, hadi kalk koş, dedim spor yapınca kilo vermem durdu, 52 olayım başlayacağım yine, oturdu video açtı bana sporun faydaları diye
Dedim tamam söz yapıcam, spor salonuna yazıl yine, kalk parka çık, hadi hadi ay başımın Etini yedi, dedim bu hafta geçsin tamam başlarım yine sıkı bir şekilde anca o zaman sustu
Kıskançlık da zirveDaha ne istiyorsun adam spor salonunda erkek olur diye göndermiyor eve koşu bandı almıyor bırak onu aşağıya ses gider diye ip atlama ipi bile aldırmıyor bildiğin çamaşır ipiyle atlıyorum ama ben onun derdini biliyorum kilo almış 85 kilo olmuş ohhh canıma degsinnnbn
Ya öyle şükretmek lazım, benimki eski sporcu o da, ben spor yapınca adam mest oluyor çok seviniyor, neyse 52 olayım başlayacağım yine spora.Daha ne istiyorsun adam spor salonunda erkek olur diye göndermiyor eve koşu bandı almıyor bırak onu aşağıya ses gider diye ip atlama ipi bile aldırmıyor bildiğin çamaşır ipiyle atlıyorum ama ben onun derdini biliyorum kilo almış 85 kilo olmuş ohhh canıma degsinnnbn
Maaş günleri para yerine domates götür tarladan bunu getirdim diyeBen leslie yi yaparken eşim geldi yine motivasyonumun içine etti
Çocuklar baba annem spor yapıyor dedi
Ne dese begenirsiniz
Annen tarlada çalış desem bu kadar çalışmaz dedi
Of allahım ya o kadar sinir oldum ki..
Sanki spor yapmasam tarlada calisacam hayallerine bak adamın
Moralini bozma Emine teyze, yarın diyetisyene söyle bakalım ne diyecek, baktın diyetisyenle olmuyor sen burayı takip et, burayı okuyarak güzel bir liste yaparsın kendineBilemiyorum tartıda. Görmeyince moralim bozuk
bazen oluyor öyle emine abla sıkma canınıBilemiyorum tartıda. Görmeyince moralim bozuk
Sıkma canını abla sen o diyetisyeni boş ver. Burda bizimle çok güzel kilolar vereceksin inşaallahBilemiyorum tartıda. Görmeyince moralim bozuk
Tam aksine benim eşimde spor yap der1 tanede ben de var ondan kıskançlıktan spor salonuna göndermiyor evde spor yapıyorum spor yapacağına temizlik yap çocuk bak yemek yap diyor eee zaten onlarida yapıyorum diyorum olsun daha fazla yap diyor
Bende menümü vereyim
Bugün oruçtum sahurda 1 bardak süt içtim
İftarda:bir tabak kabaklı yoğurtlu meze yanında 2yemek kaşığı bezelye baya su içtim yatana kadar2.5 olur spor yapamadım herhalde yapamicam başım çok ağrıyor
Kahve ve yanında hurma 2 tane
Yok ya onun derdi kıskançlık kuzum ya fena fenaYa öyle şükretmek lazım, benimki eski sporcu o da, ben spor yapınca adam mest oluyor çok seviniyor, neyse 52 olayım başlayacağım yine spora.
Kız tamirat işi artı spor çok oldu, şişirdi beni, neyse yakında başlarım da susar..
Ay seninki de bir alemmiş ya, niye izin vermiyor ki, sadece bayanlar için olan derler yok mu spor salonunda, erkek olsa nolacak sanki dışarda hiç mi erkek yok töbe töbe
Waytım sen devam et seninkine inat
2 nisan menüsü
Kahvaltı (9:00) : Kıymalı yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir, domates, salatalık, biber, 2 etimek
Ara (13:30) : 7 yer fıstığı, 1 incir
Öğlen (15:30) : Ispanak yatağında 2 köfte, 1 kase tavuk çorbası, salata, 1 kaşık yoğurt
Su: 3 litre
Spor : Bugün yok bütün vücudum ağrıyor, oğlanı zor götürdüm okula.
malipina
Nare83 mortim
Menümü vereyim
Sabah 5 hurma ve yogurt
Ara 1 hurma 2 ceviz ve sade kahve
Öğle 12.00: 5 hurma ve yogurt
Ara 1 hurma 5 badem ve kahve
Akşam 19.10: 3 hurma ve yogurt
Su 3.litre Ve bitki çayları
Spor: 700 ip : 140 p
Leslie 3 mile: 135 p
45 dakika yuryus : 45 p
Toplam : 320 puan
@MiuLegomalipina begum75
Canim tarti bildiimi yapmadin bugünBende menümü vereyim
Bugün oruçtum sahurda 1 bardak süt içtim
İftarda:bir tabak kabaklı yoğurtlu meze yanında 2yemek kaşığı bezelye baya su içtim yatana kadar2.5 olur spor yapamadım herhalde yapamicam başım çok ağrıyor
Kahve ve yanında hurma 2 tane
Canım değiştirerek yapıcam, bir gün iki öğün bir gün üç gibi.İki öğün mu yiyorsun sen
Birde günü erken bitirmissin sanırım ?
Tevo hurma diyeti mi yapıyorsun sen ?
Kolay gelsin
Canım wc problemine birebir gerçekten ya insan sindirim.sorunu yasiyorsa arada yapmali benceTevo hurma diyeti mi yapıyorsun sen ?
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?