Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sahur olmadı kuzu
sadece sütle bütün gün geçmez hele de oruç söz konusuyken
sahurda kahvaltı yapılacak
akşam güzel bezelye şişirmez inşallah
su kararında
sporu yapmaya çalış kuzu ,bölgesel yap en azından uzandığın yerden

rica ederim kuzu naptımki
karbonhidrat ve şeker vücuttaki suyu emdiği için susatıyo kuzum aslında sütü çoğaltan içtiğiniz su.bi de uykusunu alan annenin sütü bol oluyomuş.ender saraç söylemişti tvde bi programda

Sıkma canını onun hayal gücü dar anca bu kadarini hayal ediyor sen zayiflayinca onun ufkunu acacaksin

cakil80
Dün gece senden özenip ağır yaşamları izledim, ah ya iyice gaza geldim,ama birşey farkettim obez olan kişilerin aileleri de öyle iyi durumda değil kilo olarak, bir de canımı çok cıs çektirdi birdaha aç karınla izlemem

Sağlıklı dedikleri yiyecekler bile sosun içinde yüzüyor

Amerika’da gerçekten bir kilo problemi var

senin menülere bayılıyorum suspus
hep böyle devam et
kahvaltı öğle akşam çok güzeller sağlıklılar maşallah
su tam ayarında içilmiş
spor yapılsın ,haldır haldır olmasa da yapın .perşembe günü mola gününüz olsun cumaya dinlenmiş olur kaslar

o börek ne fılavır hergün yeni yeni icatlar çıkarıyon
kahvaltını ne güzel hazırlamışsın oysaki
akşam yemeğin güzel
ama umarım o böreği telafi edersin sporla
Kuzım spor yok, karaya vurmuş balina gibi koltukta çırpınıyorum, hala süprüz yaparak beni nakavt etti, yaşam enerjim çekildi resmen, sıcak su torbam ve ben günü atlatmaya çalışıyoruz

Kilo 85.5 mortimin şokunu atlatamadım direk havlu atasim var

Porsiyon kavramlari çok büyük bizim servis tabagimiz kadar tabaklari Kuzenlerim orda yaşıyor 2 kişi 1 porsiyonu anca bitiriyorlarmis foto çekiyor dehşet ama çok çeşit ve kolaylik var hersey hazır zaman sana kalıyor

@MiuLego etiket cikmamis

Selammmm hatunlarrr
Menüm
Kalknca limonlu su
Sabh
2 dlm beyaz peynir
1 ceviz
Bol domates
1 tb ekmk
Ödem cayı
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Ara
Türkkahvesi
Ara
Elma
Akşam
Kabak yemeği
Salata
Syan
Ödem cayı
Su
3 lt ye yakın
Spor
60 dk orta tempoşu yüryüş
20 dk hit cardio
@MiuLego malipina nehirnil111

Kızlar lütfen spor yapın.Biliyorum kimimizin bebeği var kimimiz hem çalışıp hem evde çocukla işle ilgileniyo,yorgun oluyosunuz.
Ben de kendimce çok yoruluyorum.9 saatlik mesaide toplasanız 15 dk ya oturuyorum ya oturmuyorum hep ayaktayım ve sürekli hareket halindeyim.işe geçmeden yürümeye çalışıyorum,öğle molamda 35 dk yürüyorum, inanın yemeğimi bile ayakta 5 dkda yiyorum.gece ayaklarımın bacaklarımın ağrısından zor uyuyorum, sabahları ağrılarla zonklamalarla uyanıyorum,o halde işe gidiorum ama yine de günlük sporumu yapmaya çalışıyorum.Amacım bunları göze sokmak değil ama bi amaç için burdayız.Vücudumuza karşı ve takımımıza karşı sorumluluk aldık takımdaki herkesin herbirimize karşı sorumluluğu var ve bu sorumluluğun hakkını vermek gerektiğini düşünüyorum..Eğer burdaysam bişeyleri azıcık da olsa başarabiliyosam bu takım ruhundan ve burdan aldığım destekten.siz bugün spor yapmayıvereyim dediğinizde kelebek etkisi gibi hepimizi etkiliyo.Nasıl ki birisi cıs yedim dediğinde tepki oluyosa spor yapmayan olunca da ''aman bugünlük ben de yapmiyim nolucak ''diyoruz.Bu olmamalı.Yaptığınız sporun bize bi faydası yok kendinize faydası var.Bana kırılabilir ya da küsebilirsiniz önemli değil, ben kolay kolay alınıp darılmam sıkıntı yok.Haddimi aştıysam da affola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…