kuzum portakal reçeli hazır ama doğal elma suyu. Organik üretim Taze meyveden yapılıyor. Sorun yok yani.gene baş döndürücü bir menüyle karşı karşıyayım
şimdi portakal reçelini elma suyuyla yaptın da kuzum elma suyu nasıl elma suyu?
hazır meyve suyu olandansa %100 elma bile olsa şeker bombası onlar
sarma tamam etli pirinci az ama kaç tane.koca tabak yediysen bi işe yaramaz pirincin az olması
akşamın çok güzel.spor senin yürüyüşlerine göre az
Allah kolaylık versin canım ya. İşin zor valla.Codec geldim yine yorgunluktan sızmak uzereyim seni acaip kiskandim valla
tatlım öğlen ve akşam gayet iyi ama 21.00 de yediklerin direk yağ yapar vücutta.
güzel menü çakılım.öğlen karbon protein ve sebze çok güzel.
migrenin mi var kuzu geçmiş olsunGecmeyen bas agrisi yapmışlar
Fazlasina niyetliydim ama 15 dk bolgesel yapabildim sadece=45 puan
nehirnil111 malipina @MiuLego
Ya migren degil de dün oglenki yemekten sobra bi aldi gecmiyo da ilac kullanmayi da sevmiyorum.Gecen sefer koyden geldigimde de 2 gun yatmistim boyle.hava mi çarpıyor anlamadim vallamigrenin mi var kuzu geçmiş olsun
evde viks varsa alnını viksle ov burun deliklerine yakın olan yere de sür iki parmak .benim migren ağrılarını hafifletiyo baya.
Ya ben uyuyakalmisim. .daha kolay bişiler yapiyiim dedim menu değişti. Alinazik yarına kaldı .Fasulyem yok kuzm
Kabak yaptım
Afiyet olsun
kuzu çok güzel menü olmuş yaa çok beğendimSelammmm hatunlarrr
Menüm
Kalknca limonlu su
Sabh
2 dlm beyaz peynir
1 ceviz
Bol domates
1 tb ekmk
Ödem cayı
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Ara
Türkkahvesi
Ara
Elma
Akşam
Kabak yemeği
Salata
Syan
Ödem cayı
Su
3 lt ye yakın
Spor
60 dk orta tempoşu yüryüş
20 dk hit cardio
@MiuLegomalipina nehirnil111
Bn persembeye ispanak sakliyorum kotu olmazsa inşaAllah persembe yapcmYa ben uyuyakalmisim. .daha kolay bişiler yapiyiim dedim menu değişti. Alinazik yarına kaldı .sana da afiyet olsun markete gittim fasulye aldım ama kabak almadım yav. Perşembe ii oluodu
hava değişimindendir o zaman.yol uzunsa o da tuz biber olmuştur.viks rahatlatır.taze nane varsa onuda elinle ez kokla bi süre,bunlar iyi geliyo genelde.internette de elleri soğuk buzlu suda bekletin diyodu denemedim ben hiç gerçiYa migren degil de dün oglenki yemekten sobra bi aldi gecmiyo da ilac kullanmayi da sevmiyorum.Gecen sefer koyden geldigimde de 2 gun yatmistim boyle.hava mi çarpıyor anlamadim valla
ben iyiyim kuzum sen nasılsın.dün süt kaynattım sen yoktun ayırdım bi bardak içcen miFarkettim maliNasılsın özlettin kendini
Kuzumgene kendi kendime mi konuşuyom ben kaç sayfa monolog yazmışım
maalesef sudan yana pek beceriksizim..kahvaltı ve akşam çok güzel dengeli ama su çok az şeri
sporun çok güzel maşallah
ama o kadar spora yürüyüşe o kadar su kurtarmaz seni
suyu 2 buçuğa tamamlarsan çok güzel olucak
Abow bu saatte mi yapcan .Daha kendime b3slenme hazirlayacam
Hali hazırda sebze yemeğin yok ve yapmam lazım
Cumaya eksin bol olur seriyim sen merak etme spor un gayet iyi .masallahmaalesef sudan yana pek beceriksizim..
spor toplamda 6 km oldu bu arada. çok zorlamiyim dedm. 3,5 km den 8 km ye birden geçmiyim . 6 km ile bi süre gideyim en azından bir hafta sonra haftada en az 25 km hedefim..
sporla maalesef tartı bana küsüyor. umarım kas tuttugum içindir
Yemekten sonra halim kalmıyor birde spor yapınca iyice yoruldum kaldım.. en iyisi kalkayımAbow bu saatte mi yapcan .Oy dus da aldim ki. Spor pert etmiş beni . Sen çalış ben yoruliyim
Menü süper . Gelsin eksilerSelammmm hatunlarrr
Menüm
Kalknca limonlu su
Sabh
2 dlm beyaz peynir
1 ceviz
Bol domates
1 tb ekmk
Ödem cayı
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Ara
Türkkahvesi
Ara
Elma
Akşam
Kabak yemeği
Salata
Syan
Ödem cayı
Su
3 lt ye yakın
Spor
60 dk orta tempoşu yüryüş
20 dk hit cardio
@MiuLegomalipina nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?