Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum portakal reçeli hazır ama doğal elma suyu. Organik üretim Taze meyveden yapılıyor. Sorun yok yani.
Valla muska şeklinde küçük dolmalardı. 8-9 adet yemişimdir. Pirinci çok azdı merak etme.
Çok yürüyemiyoruz tatlım. Dizim sıkıntı çıkarıyor.
Codec geldim yine yorgunluktan sızmak uzereyim seni acaip kiskandim valla
Allah kolaylık versin canım ya. İşin zor valla.
tatlım öğlen ve akşam gayet iyi ama 21.00 de yediklerin direk yağ yapar vücutta.

güzel menü çakılım.öğlen karbon protein ve sebze çok güzel.
akşamı da beğendim.ama akşam ideal bi saatte yemişsin yemeğini 21.00deki atıştırmalıklara gerek yoktu hele de muz şekeri yüksek bi meyve,akşam 8den sonra yediklerin direk yağ olarak depolanıyo vücutta.8den sonra bişey yememeye çalış.çok acıkırsan yoğurt ayran falan onlarla geçiştirmeye çalış.faydasını görüceksin.
suyu yazmamışsın sporu da göremedim

migrenin mi var kuzu geçmiş olsun
evde viks varsa alnını viksle ov burun deliklerine yakın olan yere de sür iki parmak .benim migren ağrılarını hafifletiyo baya.
Ya migren degil de dün oglenki yemekten sobra bi aldi gecmiyo da ilac kullanmayi da sevmiyorum.Gecen sefer koyden geldigimde de 2 gun yatmistim boyle.hava mi çarpıyor anlamadim valla

kuzu çok güzel menü olmuş yaa çok beğendim
kahvaltı tamamdır
öğlen ve akşam da kabak yenmiş wc sıkıntsı çekmezsin hiç
su çok iyi içilmiş
spor da güzel maşallah

Ya ben uyuyakalmisim. .daha kolay bişiler yapiyiim dedim menu değişti. Alinazik yarına kaldı . sana da afiyet olsun markete gittim fasulye aldım ama kabak almadım yav. Perşembe ii oluodu
Bn persembeye ispanak sakliyorum kotu olmazsa inşaAllah persembe yapcm

Ya migren degil de dün oglenki yemekten sobra bi aldi gecmiyo da ilac kullanmayi da sevmiyorum.Gecen sefer koyden geldigimde de 2 gun yatmistim boyle.hava mi çarpıyor anlamadim valla
hava değişimindendir o zaman.yol uzunsa o da tuz biber olmuştur.viks rahatlatır.taze nane varsa onuda elinle ez kokla bi süre,bunlar iyi geliyo genelde.internette de elleri soğuk buzlu suda bekletin diyodu denemedim ben hiç gerçi

Menu yazayim
Sabah ılık limonlu su
2findik 2 üzüm 1 ısırık kestane şekeri
Ogln 13.00
2 haşlama yumurta
Yeşillik domates salatalık
koz biber
Yarım yk Lor 2 kk süzme peynir
4 tel Cecil peynir
8 zeytin ( 4 yeşil 4 siyah)
3 yuvarlak dilim sucuk

Aksam 18.30
3 parça tavuk incik (citir pane harci ile yagdà yaptım malesef )
Bol salata
Ayran
yoğurtlu bicesit ot yarım kase

Çay 20.00 2 gün kurusu 5 k.üzüm 1 miniçik bisküvi
Su 3lt olmstr
Spor çaydan sonra bebekler uyutulp aksam bisikletı sürüldü . Çok yoruldum terledim
40 dk bisiklet
20 dk yavaş yürüyüş
120 puan begum75 malipina @MiuLego _AYNURA_

kahvaltı ve akşam çok güzel dengeli ama su çok az şeri
sporun çok güzel maşallah
ama o kadar spora yürüyüşe o kadar su kurtarmaz seni
suyu 2 buçuğa tamamlarsan çok güzel olucak
maalesef sudan yana pek beceriksizim..
spor toplamda 6 km oldu bu arada. çok zorlamiyim dedm. 3,5 km den 8 km ye birden geçmiyim . 6 km ile bi süre gideyim en azından bir hafta sonra haftada en az 25 km hedefim..

sporla maalesef tartı bana küsüyor. umarım kas tuttugum içindir

Cumaya eksin bol olur seriyim sen merak etme spor un gayet iyi .masallah

Menü süper . Gelsin eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…