2 bardak demeye geldim. Nehircanım demiş zatenYesil cayim var icem yapimde
Gunde kac bardak icilmeli?
Açıkçası büyüğü bende de var ama sor kullanıyor muyum yoh. Sanki hareketleri kolaylaştırıyormuş gibi geliyor. O olmadan yapınca daha çok yanma hissediyorum. Küçüğü özellikle iç bacak egzersizlerinde kullanılıyor. Ama alacaksan çember al. Almayı istiyorum o lazım... Bende lastikleri de var fakat kadın çorabı da o işi görüyor. Lastiğin tek farkı sertlik derecesine göre kullanılabiliyor oluşu... bende 3 tane var. Biri yumuşak, dğeri orta, öteki sert... Başlangıçta yumuşakla başladım şimdi kullanmıyorum onu.igdedali bu pilates topunun hem.buyugu hem kucugu mu lazim ona gore bakayim
Augmentin bid iğne verdi zalım daktır9
Geçmiş olsun, ilaç ne kullanıyorsun? Dolven kullandım ben çabuk geçirdi ama öksürük başlıyor gibi bende de
Lastiği özellikle bacaklara bağlayarak makas yapıyorum ovv beybiiiiigdedali İğdem bende büyük boyutu var pilates topunun çok işe yarıyor çemberim vardı kardeşime verdim oda acayip bacak arasını çalıştırıyor. Lastikle ufak topunu da aldım ufak top bir işe bende pek yaramıyor ama lastiği güzel kullanırsan yakıyor
Ben ben ben diyesim geldi...Kim benle spor yapar 1.15 dk hedef 1500 ip atlama 3 mil lessie var mı bı babayigit
Oyy iğneye rağmen iyi olmadın hala seniki epey ağır demek ki.2 bardak demeye geldim. Nehircanım demiş zaten
Açıkçası büyüğü bende de var ama sor kullanıyor muyum yoh. Sanki hareketleri kolaylaştırıyormuş gibi geliyor. O olmadan yapınca daha çok yanma hissediyorum. Küçüğü özellikle iç bacak egzersizlerinde kullanılıyor. Ama alacaksan çember al. Almayı istiyorum o lazım... Bende lastikleri de var fakat kadın çorabı da o işi görüyor. Lastiğin tek farkı sertlik derecesine göre kullanılabiliyor oluşu... bende 3 tane var. Biri yumuşak, dğeri orta, öteki sert... Başlangıçta yumuşakla başladım şimdi kullanmıyorum onu.
Augmentin bid iğne verdi zalım daktır
Lastiği özellikle bacaklara bağlayarak makas yapıyorum ovv beybiiii
Bi de şu kol altında yemeğe tuz eklerken sallanan kısım var ya onda çok kullanıyorum
Şimdi çember alayım diyorum. İş yerinde masa altında sıkıp bırakayım boş durmaktan iyidir
Ben ben ben diyesim geldi...
Ameleysek bakmamak mı?Çeşmenin başınaaaa dırınırınımm
Zaten bana ya ameleler ya dolmuş şoförleri bakıyo
İzlesene de tvem de ki videoları var onlae daha iyi çünkü her gin farkı yaptırıyor , CD de hep aynı sıkıcı oluyorEbru şallı cd si al bence...
Benim mortim ortalarda yok30 mart- 6 Nisan Mortingenlikleri
DİKKAT DİKKAT
BU KAPIŞMALARI KAÇIRANLAR KAHVENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE UTANIYORMUŞ
ONA GÖRE YERİNİZİ ALIN
fantazyaların kadını mı yoksaaaaaa pambık hatun muuuuuuuu kapışması
Bir yandaaaaa @malipina diğer yandaaaaaaa @Pamukseker19
"Sil baştaaaaaaaaaan başlamak gerek bazeeeeeeeeeen kapışması"
@masumm veeeeeeee @eflalim
"Sessiz atın çiftesi pek olur" karşılaşması
@suspushanimcim veeeee @Sidelya95
Çirkeflikler de aşka dahildir kapışması
@Lunya veeeeeee @tevafuk55
Yerli Barcelona- Real Madrid karşılaşmasıı
@Bonus veeeeee @yumurtalikofte
Altta kalanın canı çıksın kapışmasııııııı
@Esra_4378 veeeee @Melegiimm22
Az- öz veririm tartımla döverim kapışmasııı
@Nevreste veeeeee @begum75
Haftanın sürpriz maçı
@60kiloyum veeeee @cakil80
Minnaklar yarışıyooooor
@Floweroflife veeeeee @malahit
Aman vermez kapışmaaaaa
@Storm- veee @HAbibte
Tartılara göbek attıran kapışmaaa
@Cutemom007 veeee @elfkkk
Yenilene tombalak denilen kapışma
@Whiteblacklife veeeeeeeeee @MiuLego
NOT: Her türlü laf atma, tahrik etme, dalaşma efenime söylim çirkefleşme serbesttir.
Menülerinize ve sporlarınıza birbirinizi etiketlemeyi unutmayınız...
Ciddi bir mazereti olmadan (hastalık vs) rakibine çoook farkla yenilen hatunlar burada takımcak alınan kararlarla cezalandırılacaktır...
Sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim demeyiniz
Ben değilimKızlaaar!! !
Son iki güne giriyoruz!!
Menüleri tertemiz istiyorum!!
Karbon almıyoruz artık!!
Spora asılıyoruz!!
Ödemli olanlar ödem attırıcı çay içsin!!
Listeee cumaya hazır mıyızz
Yeter canım aşırı içme
tamam kuzular2 bardak demeye geldim. Nehircanım demiş zaten
Açıkçası büyüğü bende de var ama sor kullanıyor muyum yoh. Sanki hareketleri kolaylaştırıyormuş gibi geliyor. O olmadan yapınca daha çok yanma hissediyorum. Küçüğü özellikle iç bacak egzersizlerinde kullanılıyor. Ama alacaksan çember al. Almayı istiyorum o lazım... Bende lastikleri de var fakat kadın çorabı da o işi görüyor. Lastiğin tek farkı sertlik derecesine göre kullanılabiliyor oluşu... bende 3 tane var. Biri yumuşak, dğeri orta, öteki sert... Başlangıçta yumuşakla başladım şimdi kullanmıyorum onu.
Augmentin bid iğne verdi zalım daktır
Lastiği özellikle bacaklara bağlayarak makas yapıyorum ovv beybiiii
Bi de şu kol altında yemeğe tuz eklerken sallanan kısım var ya onda çok kullanıyorum
Şimdi çember alayım diyorum. İş yerinde masa altında sıkıp bırakayım boş durmaktan iyidir
Ben ben ben diyesim geldi...
Yapalim waytimYok mu kimse liste tayfası hu hu haydi spor yapak liste dışı tayfası hu hu kelek mi olacaksınız yaa karpuzlar kelekler kayısılar nerelerdesiniz
Teşekkür ederim .. sende alabilirsinHayırlı olsun kepin
Saol cnm.. teşekkür ederim ♡♡♡Eline sağlık canimm. .allah kolaylık. Versin veee kepinn hayırlı olsun
Cnm kiloları bir an önce verelim diye dedim malum yaz geldi bileYoruldum sanırım...
Bir de regl ilken ataklara karşı koyamıyorum artık..
Yürüyor artık komple ben cizz dağıtma diyorum kizdigimi anlıyor sonra gizlice dağıtıyor bana yakalancida bı kaçıyor totoyu sallaya sallaya yanına gidince kizmayayim diye hem gel gel yapıp el çırpıyor fena bu kız fena
Sus sabotajcı seniBen değilim
Çık fenayım çok kötüyüm
Diyet neydi diyet emekti, emekler bir günde çöpe atılmamalıydı
O dünki fırtına+yağmur vardı ya. Öğleden sonra He işte o yağmura yakalandım. Ondan tekrarladı galibaOyy iğneye rağmen iyi olmadın hala seniki epey ağır demek ki.
Spor saatlerim farklı ama bugün için yüksek spor hedeflerim varKim benle spor yapar 1.15 dk hedef 1500 ip atlama 3 mil lessie var mı bı babayigit
Hippo hesabı neden kapatıyorsun kız?Saol cnm.. teşekkür ederim ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?