Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Koparsan daha kötüye gider menü ver iyisiyle kötüsüyle. Ama sakın kopma
Yok kuzum kopmam dün bugün çok bocalıyorum, hala yüzünden sanırım, sanki tüm mutluluk parçacıkları bedenimden alınmış gibi hissediyorum, diyete asılmak için zorluyorum kendimi ama başaramadım dün, bugün de yapamazsam çözülür giderim sanki..

Afiyet olsun gayet güzel bir menü ve spor

@MiuLego tatlım gün içinde aklıma geldi sana cvp vermediyim.şimdi vakit buldum yazmaya da...bebişi emziriyorum...
Kız sen korkmuyonmu benle morti olmaya?bak baaak hem kilom çok,hem emziriyoruuuum hem açlıktan fena zevk alırımmm...eminmisin?bi daha düşün derimmmbi de menü yazarken etiket mi yapmalıyım?menüme yorum yapılmamış da

malipina yı etiketliceksin bu hafta cnm... miu çok yoğun son günlerde.. takımdaki arkadaşlarla böle bi uygulama yapılıyo

Selamlarrr

Öncelikle gelemediğim 2-3 gün için özür diliyorum..
Geldim tam yazacam geçmişi okuyup çıkıyorum hayda geliyorum yine öyle dedim şimid yaz Neslihan...
Yazmadan çıkma...

Ben çok kötü zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdim..(
Çok dikkat edemedim de..(

Ama 92,6 gördüm ertesi gün tekrar 93.00 gördüm..Dün sabahta moralim bozuldu tartılmadım böyle gidersem motivasyon direk zaten sıfır birde artılara geçmesem bari..

Ödem çayı ve iştah kapatıcı önereceğiniz neler var sizin?

Bu zor süreçten nasıl çıkıp normal sürece geçebilirim..

Ben niye irademe sizler gibi sahip çıkamıyorum..
Nasıl başarıyorsunuz..

bir de ben 4 den sonra çok acıkıyorum ara öğün dahi yapsam eve gidince neyesaldıracağımı şaşırıyorum..
Bu yüzden bir tahlil yaptıracağımm dahiliyeye randevu alacam bklm..(

Slm canm bısey sorucam.ben su ıcıyorm ama lavaboya gıtmıyorm oyle sıkısık falan.acaba odem mı oluyo yoksa emzırdıgım ıcın sute mı gıdıyo sular
Emzirirken içtiğim su kadar lavaboya gitmesin kuzum mesela ben günde 3.5 litre su içiyorum 3 kere anca gidiyorum süt yapımı için vücut o suyu kullanıyor canım fakat bı gün suyu az içip ertesi gün çok içersen o zaman depoluyor

İşte sorun o ki daha 1 yaşını 1 ay geçmedi ama yaramazlıkta üst noktada

Birincisi hepimizin bı geçiş dönemi oluyor flawir olmazsa yapamazsam ne demek bugün olmadı yarın olacak yarın olmadı mı ertesi gün olacak vazgeçersen anca kendine kötülük edersin yazın yine pişer üstüne verdiğin verdiğin kilolarida alır oturursun bak kızdırma civiliyle gelirim

Ben çalışırken eve gidince cok aç olurdum hemen biraz dinlenip tarcinli süt içip süt içerdi m ve tok hissettiriyor akşam yemeginede sarmiyorsun

Olur tabi neden olmasın bacak aranı güzelleştirir kalçalara da iyidir benimde kız kardeşimde o yapmıyorsa isteyeyim kafama girdin yine
Salı

50 dk eliptik / 200
10 dk hit cardio / 50
200 ip / 40
30+60+30 sn plank / 6
60+ 60 sn will sit / 6
TOPLAM : 302 puan

nehirnil111

Ekledim kuzum çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…