Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina
08:30
1 haş. yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık biber
6 siyah zeytin

12:00
tavuk göğüs eti ızgara
sarımsaklı dereotlu yoğurt

17:30
yoğurtlu kereviz (cevizli)

spor: 60 dakika tempolu(150 p)+ 20dakika eliptik(80p)+20 dakika ağırlık (60 p)= 290 p begum75
Floweroflife

O dünki fırtına+yağmur vardı ya. Öğleden sonra He işte o yağmura yakalandım. Ondan tekrarladı galiba
Oyyy çok fenaydı dün, oğlanı babasına aldırttım bu yüzden, hava da buz gibi olmuştu

Yaptım iğde yağsın totomdan ter akiyorr

4 km hiit ( koşu / yürüyüş kombine ) tamam.
şimdi sodamı içip dinleniyorum. akşam yemegi de bir saat içerisinde yenecek. öglen yine bulletproof kahve içtim. artık resmi olarak ögle yemeklerini kaldırmayı düşünüyorum cidden bu kahve çok tok tutuyor beni...

Uzun zamandır yürüyüş dışında spor yapmadığım için yüklenmek istemiyorum şimdilik azar azar
1500 ip atlama 300 point
45 dk lessie 3 mil 135 point
Toplam 435 point almayın siz beni spor gruplarına hih
@MiuLego igdedali içimden geldi igdemi etiketlemek ne var

Yok mu kimse liste tayfası hu hu haydi spor yapak liste dışı tayfası hu hu kelek mi olacaksınız yaa karpuzlar kelekler kayısılar nerelerdesiniz
Slm canm bısey sorucam.ben su ıcıyorm ama lavaboya gıtmıyorm oyle sıkısık falan.acaba odem mı oluyo yoksa emzırdıgım ıcın sute mı gıdıyo sular

Yüklenmemiş haline bak

Boğazım ağrıyor adacayı olsa gargara yapardım. Sprey sıkıyorum.

Aktardan alınması gerekenler var bir sürü. Liste yapayım en iyisi.

Oğlanı alıp geleyim eliptik yapıcam yine inşallah

Hit cardio tövbe 30 dk onu yapsam defnedersiniz beni

Jillian ı öpüp başıma koyayım ben

Yarın ölçülerimi alıcam, 26 nisan da bakalım ne olacak. Tartı ne derse desin amacım taş gibi olmak

Jillian bekle beni kız geliyorum

Kız bildiğin gibi değil nerede çekmece varsa benim kız orada ben spor yaparken havluyla yüz siliyorum kız abisinin çekmecesinden abisinin atletini almış oda yüz siliyor

kızın kaç yaşında vayt? bende bitane var 23 aylık allahım aynı senin anlattığın gibi. çok şeker ama evi fena dagıtıyor bi düzen getiremiyorum sayesinde

Boğazım ağrıyor adacayı olsa gargara yapardım. Sprey sıkıyorum.

Aktardan alınması gerekenler var bir sürü. Liste yapayım en iyisi.

Oğlanı alıp geleyim eliptik yapıcam yine inşallah

eflal geçmiş olsun canım.
bu ara havalar çok dengesiz. bu durumda ben hemen 1000 mg c vitamini alıyorum. 1 --2 gün devam ediyorum. hastalık baslamadan geri gidiyor.
acıkcası bende işe yaradı.
igdedali igdecim sana da çok geçmiş olsun. o kronik bogaz çok illet bişidir. tam iyileşmezse durmadan tekrarlıyor. ben tam aralıklar ile 1 ay çektim bu sene. cok sükür bitti ama antibiotikle doldurduk bünyeyi işte..

Vitamin bulundurmak lazım evde. Vardı tarihi geçmiş attım canım.
Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…