- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kuzum ben iki ay üç ay önce 500 point altına düşmüyordum şuan isiniyorumo kahve nasl bi kahve ki acaba?????? @Sherrysherrylady
vay vay vayyyyyy vaytımmm
Azar azar mııııııı bu az halimi yaniiiiiiiiiiii
Enzirdgn icndir bnce canım
gecmiş olsun kuzummm
Aramızda iğde öğle spordan sonra 57.2 gördüm tabi açtım o ayrı da sabaha inşallah 56 ucundan da olsa yakalayacagim yarına aklımda bı detoks varda yapsam mı yapmasam mi bilemedim günde 3 kilo diyor 3 gitmesin 1 gitsin razıyım o ayrı da bilemedim ya ne dersinOhhhh yansın yağlar mis gibi point
O miu dobiği de oturduğu yerden zayıflamaya çalışsın Cuma'ya kadar
Spor yapıldı mis gibiAğza fermuar çekilsin kızlar artık şu için sadece cumaya az kaldı ve pek fazla spor bildirmi görmüyorum neden spor yapılmıyor acaba
Salatada ıspanak marul reyhanCanım menün çok iyi. Ispanak yapmaz ama sabah ki yediğin yeşillikde neler var? Roka var mı mesela,tere?
İçtiğin çaylarda neler var?
Whaytim bak onceki mesajda var hepsi...Ispanak gaz yapmaz kuzum kimyon ye yada kyon çayı yap iç evde rezene çayının varsa ağzına 1 çay kaşığı ver kuzum hem sakinleşir hem gazı icin
Canım limon yapabilir dene bir yarınSalatada ıspanak marul reyhan
Rezene anason kimyon dereotu ısırgan demlemesi...bi de detoks suyunda karanfil tarçın zencefil limon var.bilmiyorum ama kesin yediklerimde bi sorun var ama ne?!
O ne detoksuymuş kız. ne yiyorsun ?Aramızda iğde öğle spordan sonra 57.2 gördüm tabi açtım o ayrı da sabaha inşallah 56 ucundan da olsa yakalayacagim yarına aklımda bı detoks varda yapsam mı yapmasam mi bilemedim günde 3 kilo diyor 3 gitmesin 1 gitsin razıyım o ayrı da bilemedim ya ne dersin
Once bir aciklama yapayim gecen haftaki sok diyetten sonra bugun odul gunum birazcik odul hakettim ama deyilmi kizmayin nolur .Bugünkü menum Sabah 6 .30 tiroid ilacı
Mate.cayim 1 kaşe yoğurt saat 9 ben hoooop diyetisyene
Sonuç mükemmel süper
Yaklaşık 1 satlik yürüyüş
Saat 12 oylen .güzel bi kahvalti
Yumurtalı Kenger domates Salatalık
Peynir 2 kaşık yoğurt çeyrek tırnaklı ekmek
Aksam yemeyim
Saat 8
Bir adet içli köfte
Küçük bir dilim tavuk göğsü
1 adet şimşek etli
1 tanede peynirli şimşek
Ödül bukadarcikmi iste
İşte bu yaa kac point tefo bravooooooooooooo kuzum bravoSpor yapıldı mis gibi
Şu zencefili kullanma kuzum ya çok riskli balimmmSalatada ıspanak marul reyhan
Rezene anason kimyon dereotu ısırgan demlemesi...bi de detoks suyunda karanfil tarçın zencefil limon var.bilmiyorum ama kesin yediklerimde bi sorun var ama ne?!
Sabah haşlama yumurta 1 adetO ne detoksuymuş kız. ne yiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?