- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Senin çalışman hepimize dert oldu mali.. hadi yine evinin kadını bizim malimiz olYok kıı mesai bitti anlamında dedim
Nie ya ne güzel çalışıyom iştee ben gene sizinim alın kullanın beniSenin çalışman hepimize dert oldu mali.. hadi yine evinin kadını bizim malimiz ol
Ikiniz içinde hayirlisi olsun diyetinizEsraaaa sen kimi tutuyorsunnn
Ikiniz içinde hayirlisi olsun diyetiniz
Menü ve super bir spor caninSabah
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 ceri domates
2 ceviz
1 hurma
1 kupa acik.sekersiz cay
1 kucuk tb
Ara
1 gun kurus
1 hurma
Yesil cay
1 kase pulbiberli yogurt
Aksam
1tabak kabak yemegi
Yoğurt
Salata
Su 3 lt
Spor
2000 ip = 400
3 mil leslie = 135
20 dk dans = 60
15 dk bölgesel = 45
= 640
@MiuLegoEsra_4378 malipina @nehirnil111
Tamam canm cok sagol bılgın ıcın.ben onceden 1 bardak suyu zor ıcerdm alısa alısa 1.5 litre anca ıcıyorm zamanla artırıcam ınsEmzirirken içtiğim su kadar lavaboya gitmesin kuzum mesela ben günde 3.5 litre su içiyorum 3 kere anca gidiyorum süt yapımı için vücut o suyu kullanıyor canım fakat bı gün suyu az içip ertesi gün çok içersen o zaman depoluyor
o kahve nasl bi kahve ki acaba?????? @Sherrysherrylady4 km hiit ( koşu / yürüyüş kombine ) tamam.
şimdi sodamı içip dinleniyorum. akşam yemegi de bir saat içerisinde yenecek. öglen yine bulletproof kahve içtim. artık resmi olarak ögle yemeklerini kaldırmayı düşünüyorum cidden bu kahve çok tok tutuyor beni...
vay vay vayyyyyy vaytımmm1500 ip atlandi 3 mil lessie yapildi
Azar azar mııııııı bu az halimi yaniiiiiiiiiiii
Enzirdgn icndir bnce canımSlm canm bısey sorucam.ben su ıcıyorm ama lavaboya gıtmıyorm oyle sıkısık falan.acaba odem mı oluyo yoksa emzırdıgım ıcın sute mı gıdıyo sular
gecmiş olsun kuzummmBoğazım ağrıyoradacayı olsa gargara yapardım. Sprey sıkıyorum.
Aktardan alınması gerekenler var bir sürü. Liste yapayım en iyisi.
Oğlanı alıp geleyim eliptik yapıcam yine inşallah
Ohhhh yansın yağlar mis gibi point
Saat 4 civarı iştah patlamasının en yoğun yaşandığı saatler benim gözlemlediğim kadarıyla, tarçınlı br şeyler tüketebilirsin o saatlerde, imkanın varsa bir kahve içip spor yapabilirsin yine o saatlerdeSelamlarrr
Öncelikle gelemediğim 2-3 gün için özür diliyorum..
Geldim tam yazacam geçmişi okuyup çıkıyorum hayda geliyorum yine öyle dedim şimid yaz Neslihan...
Yazmadan çıkma...
Ben çok kötü zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdim..(
Çok dikkat edemedim de..(
Ama 92,6 gördüm ertesi gün tekrar 93.00 gördüm..Dün sabahta moralim bozuldu tartılmadımböyle gidersem motivasyon direk zaten sıfır birde artılara geçmesem bari..
Ödem çayı ve iştah kapatıcı önereceğiniz neler var sizin?
Bu zor süreçten nasıl çıkıp normal sürece geçebilirim..
Ben niye irademe sizler gibi sahip çıkamıyorum..
Nasıl başarıyorsunuz..
bir de ben 4 den sonra çok acıkıyorum ara öğün dahi yapsam eve gidince neyesaldıracağımı şaşırıyorum..
Bu yüzden bir tahlil yaptıracağımm dahiliyeye randevu alacam bklm..(
Nerdesin senTamamen mi
Nerrelerdesin sen Büşragözlerim neler gördü öyle kuzum 61.8 mi olmuş tombik miu mu olmuşş anneciğinin gelmesi yaramış sanaaa anlaşıldıı62 kilo olmuşun nerdeyse hııı
Sagol canimmMenü ve super bir spor canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?