Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canm cok sagol bılgın ıcın.ben onceden 1 bardak suyu zor ıcerdm alısa alısa 1.5 litre anca ıcıyorm zamanla artırıcam ıns

Menümü yazayım o zaman...
Sabah:1.5dilim ekmek, 1yumurta,yeşillik ,lor

Öylen:tavuklu sebze çorbası,havuç salatası,1dilim ekmek

Akşam:3parça yağsız tavada pişmiş tavuk üzerine azcık kaşar koydum,keten tohumlu süzme yoğurt yarım dilim ekmek

3litre su...günde 6 7 bardak süt için karışım çaylar içiyorum hepsini 1hurmayla
1mile leslie yapıcam çocuklar uyuyunca...

Ya kızlar ıspanak bebişte gaz yaparmı.. nedendir bilmiyorum ama bugün oğlum çok huysuz...emzirdikten sonra çok huysuz oluyor ve kucağıma aldığımda gaz çıkarıyor...zencefilden de ola bilir belkim... @MiuLego
malipina vorones
Whiteblacklife

o kahve nasl bi kahve ki acaba?????? @Sherrysherrylady

1500 ip atlandi 3 mil lessie yapildi
vay vay vayyyyyy vaytımmm

Azar azar mııııııı bu az halimi yaniiiiiiiiiiii
Slm canm bısey sorucam.ben su ıcıyorm ama lavaboya gıtmıyorm oyle sıkısık falan.acaba odem mı oluyo yoksa emzırdıgım ıcın sute mı gıdıyo sular
Enzirdgn icndir bnce canım
Boğazım ağrıyor adacayı olsa gargara yapardım. Sprey sıkıyorum.

Aktardan alınması gerekenler var bir sürü. Liste yapayım en iyisi.

Oğlanı alıp geleyim eliptik yapıcam yine inşallah
gecmiş olsun kuzummm

Ohhhh yansın yağlar mis gibi point
O miu dobiği de oturduğu yerden zayıflamaya çalışsın Cuma'ya kadar

3 nisan menüsü

Uyanınca : Limonlu zencefilli şu

Kahvaltı (8.30) : Mantarlı yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 1 etimek

Öğlen (13.00): 1 kase ayran çorbası (Sivas) , 2 kaşık kabak sandal içi

Ara (16.00) : 1 incir, 3 hurma

Akşam (18.30) : Yoğurtlu kabak sandal

Su: 3 litre
Spor : 50 dk eliptik, 10 dk hit cardio, 200 ip, plank, wall sit

@MiuLego malipina

Kabak sandal : Kabakları ikiye bölüp içlerini oyup diri kalacak şekilde haşlıyoruz. İç harcı için tavuk göğsünü robotta çekip, kavurduğumuz soğana bibere ekliyoruz (karnıyarık içi gibi ) salça da ekleyip kavuruyoruz. Kabakları içine koyup salçalı su ile pişiriyoruz tencerede (fırında da olur ) üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Yapmak isteyenler için yazdım

Hava buz buz , kar soğuğu gibi deim okula gidene kadar. Meğer öğlen kar sepelemis haberim yok
igdedali ne soğuk dimi

Saat 4 civarı iştah patlamasının en yoğun yaşandığı saatler benim gözlemlediğim kadarıyla, tarçınlı br şeyler tüketebilirsin o saatlerde, imkanın varsa bir kahve içip spor yapabilirsin yine o saatlerde

Allahım boğazım iyice ağrıyor, burnumda yüzümde basınç var patlayacak sanki, yine mi sinüzit yaaaa, pöf yeni geçmişti

gözlerim neler gördü öyle kuzum 61.8 mi olmuş tombik miu mu olmuşş anneciğinin gelmesi yaramış sanaaa anlaşıldıı 62 kilo olmuşun nerdeyse hııı
Nerrelerdesin sen Büşra

Uyanır uyanmaz 1 limonlu su 10 dakika sonra 2 bardak su içtim

Kahvalti 10: 2 kaşık çökelek salatası 2 yumurta domates salatalık yeşil biber 1 tb ekmek

Ara: kahve 3 hurma

17:00: tavuk göğsünü sosladim 1 kaşık yağda kizarttim tavada 3 kaşık bol yesilliki hatay kısıri marul 1 bardak ayran... ( canim cok çekti kimse kirbaclamasin )

2 litre su + 1.5 litre elma kürü yatana kadar 1.litre daha içerim içim yanmış

1 saat tempolu yürüyüş 400 ip malipina @MiuLego igdedali Whiteblacklife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…