Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whaytim bak onceki mesajda var hepsi...
Bı şey çok dikkatimi çekti hepsi süte koku verecek tat verecek şeyler içiyorsun bebeğin sütü sütü r mu yada hepsi bir arada alerji yapmıyor mu ya bunlar bana fazla geldi reyhan ağır bı tadı var anason desen kendine haz bir koku karanfil öyle zencefil öyle iyi cesaret kuzum ben bunları kullanmazdim tamam süt yapsın istiyorsun onemli olan sütun çok olması değil ki senin bebek 250 ml sütle doymaz örnek olarak birinin bebeğine 100 ml fazla gelir sebebi süt kalitesi ve yağ oranıdır emziriyorsun ne zeytin yağı var menü de ne kuru yemiş ne meyve sakın yanlış anlama haddime değil ama merak.ettim neden tuketmiyorsun yoğurt meyve kuruyemiş zeytinyağı falan

Vaaayt sen delirdin mi kız bu ne beeeeee
Yapma böyle şeyler yumurtadan başka bişey yok onun da beyazı

Çiğ börek dedikleri şey. Böreği yağda kızartıyorlar...
Yumurtayı çok seviyorum ya ben tam benlik dedim ama bu diyetle beraber ağır spor şart diyor

Bilmiom eskapitim ya ıspanak gaz yapar mı benim oğluş şükür etkilenmio benim yediklerinden hiç dikkat edemiom ben.
Menü süper yani bol bol. Ac kalmazzsin . Bol süt olsun.
D.gunuden pasta yemiceni biliodum süper sin

Ben de menu yazayım
Sabah ılık limonlu su 4 fındık 1 gunkusuru

13.30 çok acikmiştm
hepsini yedim
. Sukur ekmek ve tatlı yok

Aksam 18.00
1tabak alınazik kiymali harci boldu
Salata

Çay 20.00 1 avuç k.üzüm 2 gün kurusu
6 çiğ fındık biraz beyaz leblebi _AYNURA_ @MiuLego malipina
Spor 40 dk bisiklet
20 dk yavaş yuruys
Toplam Puan 120 begum75

Kız yumurta aşırı tok tutar beni bide harbi 3 öğün ye deseler yerim ama işte ama ağır spor demese olurdu sanki spor yapınca geri gelmiyormus
Amaaann bosver :) yumurta beni de tok tutar.bi ramazan sadece 1 yumurta 1 bardak sutle oruc tutmustum

Sen böyle sorunca kendimi düşündüm. salatam hep zeytinyağlı dir. Peynir ve yoğurt olmazsa olmazimdir. Sutüm yapan yeşillik sanırım dereotu da mutlaka olur. .
Iyi sevdim kendimi
He bu arada bi dé kuru meyvem de eksik olmaz.. diğer yediklerimi saymazsak iyimis ya

Menüm
Sabah : 1haslanmis yumurta,yesillik kk peynir,2dilim tt ekmek (7:30)
Ara:türk kahvesi,portakal(11:00)
Ögle :1kase yayla corbasi, 1tabak karnabahar,salata(3:00)
Aksam: karnabahar: yogurt(19:00)
20.00 : 4 tane findik,4 tane badem portakal
Su : 2 litre
Spor:bölgesel 30 dk
@MiuLego N Nana begum75 malipina

oh be ne güzel menü olmuş fılavırım.
açılış güzel
öğlen pro dolu
ara meyveli ama kararında
akşam pro ve salata
misler gibi menü
su 3ü bulmuş heralde
spor da yapılmış
özlemişim senin menülerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…