- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çok mu yağlı iğde olsa sen de yersin yanneyse
515 pointİşte bu yaa kac point tefo bravooooooooooooo kuzum bravo
Bı şey çok dikkatimi çekti hepsi süte koku verecek tat verecek şeyler içiyorsun bebeğin sütü sütü r mu yada hepsi bir arada alerji yapmıyor mu ya bunlar bana fazla geldi reyhan ağır bı tadı var anason desen kendine haz bir koku karanfil öyle zencefil öyle iyi cesaret kuzum ben bunları kullanmazdim tamam süt yapsın istiyorsun onemli olan sütun çok olması değil ki senin bebek 250 ml sütle doymaz örnek olarak birinin bebeğine 100 ml fazla gelir sebebi süt kalitesi ve yağ oranıdır emziriyorsun ne zeytin yağı var menü de ne kuru yemiş ne meyve sakın yanlış anlama haddime değil ama merak.ettim neden tuketmiyorsun yoğurt meyve kuruyemiş zeytinyağı falanWhaytim bak onceki mesajda var hepsi...
Oyyyyy ama olsun ya şahane spor benim de bacaklar ve sırt ofsayt çekiyor
Vaaayt sen delirdin mi kız bu ne beeeeeeSabah haşlama yumurta 1 adet
Öğle
2 yumurtanın beyazı ile omlet
Akşam
1 yumurta beyazı
1 adet acı kahve
Çiğ börek dedikleri şey. Böreği yağda kızartıyorlar...Çok mu yağlı iğde olsa sen de yersin yanneyse
Yumurtayı çok seviyorum ya ben tam benlik dedim ama bu diyetle beraber ağır spor şart diyorVaaayt sen delirdin mi kız bu ne beeeeee
Yapma böyle şeyler yumurtadan başka bişey yok onun da beyazı
Çiğ börek dedikleri şey. Böreği yağda kızartıyorlar...
Ölün demenin uzun yoluYumurtayı çok seviyorum ya ben tam benlik dedim ama bu diyetle beraber ağır spor şart diyor
Bilmiom eskapitim ya ıspanak gaz yapar mı benim oğluş şükür etkilenmio benim yediklerinden hiç dikkat edemiom ben.Menümü yazayım o zaman...
Sabah:1.5dilim ekmek, 1yumurta,yeşillik ,lor
Öylen:tavuklu sebze çorbası,havuç salatası,1dilim ekmek
Akşam:3parça yağsız tavada pişmiş tavuk üzerine azcık kaşar koydum,keten tohumlu süzme yoğurt yarım dilim ekmek
3litre su...günde 6 7 bardak süt için karışım çaylar içiyorum hepsini 1hurmayla
1mile leslie yapıcam çocuklar uyuyunca...
Ya kızlar ıspanak bebişte gaz yaparmı.. nedendir bilmiyorum ama bugün oğlum çok huysuz...emzirdikten sonra çok huysuz oluyor ve kucağıma aldığımda gaz çıkarıyor...zencefilden de ola bilir belkim... @MiuLego
malipina vorones
Whiteblacklife
Kız yumurta aşırı tok tutar beni bide harbi 3 öğün ye deseler yerim ama işte ama ağır spor demese olurdu sanki spor yapınca geri gelmiyormusÖlün demenin uzun yolu
Amaaann bosver :) yumurta beni de tok tutar.bi ramazan sadece 1 yumurta 1 bardak sutle oruc tutmustumKız yumurta aşırı tok tutar beni bide harbi 3 öğün ye deseler yerim ama işte ama ağır spor demese olurdu sanki spor yapınca geri gelmiyormus
Sen böyle sorunca kendimi düşündüm. salatam hep zeytinyağlı dir. Peynir ve yoğurt olmazsa olmazimdir. Sutüm yapan yeşillik sanırım dereotu da mutlaka olur. .Bı şey çok dikkatimi çekti hepsi süte koku verecek tat verecek şeyler içiyorsun bebeğin sütü sütü r mu yada hepsi bir arada alerji yapmıyor mu ya bunlar bana fazla geldi reyhan ağır bı tadı var anason desen kendine haz bir koku karanfil öyle zencefil öyle iyi cesaret kuzum ben bunları kullanmazdim tamam süt yapsın istiyorsun onemli olan sütun çok olması değil ki senin bebek 250 ml sütle doymaz örnek olarak birinin bebeğine 100 ml fazla gelir sebebi süt kalitesi ve yağ oranıdır emziriyorsun ne zeytin yağı var menü de ne kuru yemiş ne meyve sakın yanlış anlama haddime değil ama merak.ettim neden tuketmiyorsun yoğurt meyve kuruyemiş zeytinyağı falan
Ayy bayadır batırmıyorum ama heo düşüktü..Kan degerlerine baktirdin mi
oh be ne güzel menü olmuş fılavırım.Suçluluktan kıvranan flavır menüsü
Sabah(10.00)
2 kayısı
2 ceviz
Öğlen(13.00)
Didiklenmiş az yağda pişirilmiş yarımtavuk göğsü
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 avuç maydanoz
Ara(16.00)
3 ceviz
1 yeşil elma
6 kuru üzüm
Akşam (20.30-21.00)
Fırında et bolca
Salata
Su bol bol
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş
@MiuLego @Nevreste @hepfitmalipina @malahit
Neden kiDepresyonda
İçtiğim su yarıyor diyeyimNeden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?