Canım menün çok iyi. Ispanak yapmaz ama sabah ki yediğin yeşillikde neler var? Roka var mı mesela,tere?Menümü yazayım o zaman...
Sabah:1.5dilim ekmek, 1yumurta,yeşillik ,lor
Öylen:tavuklu sebze çorbası,havuç salatası,1dilim ekmek
Akşam:3parça yağsız tavada pişmiş tavuk üzerine azcık kaşar koydum,keten tohumlu süzme yoğurt yarım dilim ekmek
3litre su...günde 6 7 bardak süt için karışım çaylar içiyorum hepsini 1hurmayla
1mile leslie yapıcam çocuklar uyuyunca...
Ya kızlar ıspanak bebişte gaz yaparmı.. nedendir bilmiyorum ama bugün oğlum çok huysuz...emzirdikten sonra çok huysuz oluyor ve kucağıma aldığımda gaz çıkarıyor...zencefilden de ola bilir belkim... @MiuLego
malipina @vorones
Whiteblacklife
o kahve nasl bi kahve ki acaba??????Kedibochi
vay vay vayyyyyy vaytımmm
Azar azar mııııııı bu az halimi yaniiiiiiiiiiii
Enzirdgn icndir bnce canım
gecmiş olsun kuzummm
Topu bana da atAyyy nerdesiniz, in cin birde ben top oynuyoruz
Attım tuuuuutTopu bana da at
Alçaklara kar yağıyor ondanÇok yüksek atma tutamiyorum
Aaa anam gelmişSelamlar kızlar be geldim
Kış geri geldi Sivası bırakmi eflaaaaaaal kar mı yağmış kızHava buz buz , kar soğuğu gibi deim okula gidene kadar. Meğer öğlen kar sepelemis haberim yok
igdedali ne soğuk dimi
Menü bildirimim
Kahvaltı(8:00)
ıspanaklı yumurta
10 zeytin
birkaç fıstık
domtis,salatalık, yeşillik
urfa peynir
Öğlen(12:30)
Taze fasulye yemeği
salata
Yoğurt
Ara(15:00)
1 bardak süt
portakal
Akşam(18:30)
tavuk köfte
fırında peynirli mantar
salata
ayran
Su: 3 lt
Spor: yoh malesef 40 dk yürüyüşüm var ama bi hızlı bi yavaş yazmayım hiç
Kan degerlerine baktirdin miKızlar sizde açken üşüyor musunuz yaa ?? Ben çok üşüyorum
Süt emziren bı anne için çok az içine elma at tarçın at limon sık ama yeterki su iç 1.5 çok az en az 3 litreyi içmem lazım canım kilonu bilmiyorum ama süt için ekstra 1 litre yani günde 2 litre içmesi gereken biri isen 3 litre içmem lazimTamam canm cok sagol bılgın ıcın.ben onceden 1 bardak suyu zor ıcerdm alısa alısa 1.5 litre anca ıcıyorm zamanla artırıcam ıns
Ispanak gaz yapmaz kuzum kimyon ye yada kyon çayı yap iç evde rezene çayının varsa ağzına 1 çay kaşığı ver kuzum hem sakinleşir hem gazı icinMenümü yazayım o zaman...
Sabah:1.5dilim ekmek, 1yumurta,yeşillik ,lor
Öylen:tavuklu sebze çorbası,havuç salatası,1dilim ekmek
Akşam:3parça yağsız tavada pişmiş tavuk üzerine azcık kaşar koydum,keten tohumlu süzme yoğurt yarım dilim ekmek
3litre su...günde 6 7 bardak süt için karışım çaylar içiyorum hepsini 1hurmayla
1mile leslie yapıcam çocuklar uyuyunca...
Ya kızlar ıspanak bebişte gaz yaparmı.. nedendir bilmiyorum ama bugün oğlum çok huysuz...emzirdikten sonra çok huysuz oluyor ve kucağıma aldığımda gaz çıkarıyor...zencefilden de ola bilir belkim... @MiuLego
malipina @vorones
Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?