anladım kuzum ben de bakliyatı çok severim et yiyemiyosan yiceksin tabikisucuk cok azdı sadece tadımlık ama haklısın sonucta katkı maddeleri var. eşime söliyim artık almasın olunca yeniyor.
turşu biber çok azdı minicik tombul biber turşusu var ya ondan beş altı taneydi. umarım ödem tutturmaz.
nohut evet karbon belki ama kaliteli bitkisel protein aynı zamanda ve çok faydalı vitamin ve mineraller var diy yedim.
tavuk eti alerji yapıyor çok tüketemiyorum. yumurta da öyle. kırmızı et malum her güne yenmiyor. balık zaten çok pahalı. eee elimizde bitkisel protein kaynakları kalıyor. spordan sonra gün içinde bi dilim harici ekmekte yemedğim için sorun olmaz diye düşündüm.
su konusunda çalışmalarım devam ediyor. şişe aldım bugün daha çok içebilmek için .. aslındaiçtiğim sodalarla 2 lt yi de geçmişimdir
Bana yorum yapmadınızatladığım menü yok sanırım müsadenizle ben kaçıyom kızlar iyi geceler
Var ben dünde attım kimse birşey demediatladığım menü yok sanırım müsadenizle ben kaçıyom kızlar iyi geceler
Etiket yapmadıysan görmemiştir kuzmBana yorum yapmadınız
kız ne baş şişirmesi. estagfirullah. iki cocuk annesi fit anne. oh ne güzel valla. ben bi çocukla dombili oldum iki sene oldu hala dombiliyim
gerçi ben dogum kilolarını vermiştim altına bile inmiştim ama geri aldım..
hmms mor lahanayı rondodan çekip yogurtlamak güzel bir akşam yemeği alternatifi gibi.
altıda akşam yemegi yemiştim karnım acıktı .. biraz fıstık ve kabak çekirdeği yedim ama yine de kazınıyor. 1 incir ile de süsleyeyim bari.
Oyy canım su 3 ü geçmiştir. Açıktım için durmadan .kahvaltın çok güzel vero ilk defa cıssız bi menü gördüm sende tebrik ederim
akşam yemeğin de çok güzel
akşam çay atıştırmalıklarını da bıraksan çok güzel olucak
sporun iyi
suyu göremedim en az 2,5 olsun canım
Ya sen ne tatlı bi menu yorumcususun öyle. İnşallah guzel menüler le gelmek isterim.Kızlaaar!!
menüler çok güzel maşallah
dikkat edilmiş
sporlar da yapılmış
terinize sağlık
çarşamba perşembe de aynı temizlikte menüler ve sporlar bekliyorum
çok güzel menü olmuş pembiş
2 yumurta yediysen ekmeğe gerek yok yemeyebilirdin
öğlen çok iyi
akşam da kabakla taçlanmış
yalnız öğün araları çok yakın leptine izin ver çalışması için
sporun çok güzel maşallah
su da tamam
cumaya güzel eksi gelsin inşallah
İnşallah canımçok güzel menü olmuş pembiş
2 yumurta yediysen ekmeğe gerek yok yemeyebilirdin
öğlen çok iyi
akşam da kabakla taçlanmış
yalnız öğün araları çok yakın leptine izin ver çalışması için
sporun çok güzel maşallah
su da tamam
cumaya güzel eksi gelsin inşallah
Ben de ilk defa yaptımEl alışkın ugratirmaz beni..senin eline sağlık patatesli yapmıyorum ben patlıcanlı yapıyorum ilk defa duydum patetesli yi
Ben de . Yatsak iyi olacak. Oglanlar mik mik zaten . Uyanmadan uyuyekİyi geceler kızlar... açım
Yesil cay ictm azck bastirdiİyi geceler kızlar... açım
Çabuk yazmaya çalışınca karışık olmuş, kahveyi sütle karıştırıp içine bir çay kaşığı hindistancevizi yağı koydum dediğin gibi üstünde bir tabaka oluştu güzel olmadıolur ama tam olarak ne demek istediğini anlamadım. sanırım blender ile çekmeden diyorsun.
içebileceğini sanmam yag üzerinde tabaka oluşturuyor ve igrenc oluyor. ama blender ile çekince latte gibi oluyor ve harika bir tad veriyor kahveye. kremaya filan hiç gerek yok hele benim gibi laktoz intoleransın varsa harika bir yumuşak kahve deneyimi...
Akşam yemeği sadece sebze yapsan?ben de 6 da kalkıyorum. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. ama 1 haftadır 06.30-07.00 arası zeytinyağlı incir yiyorum ve 1 bardak su içiyorum. 08.30 dan sonra kahvaltı. 10.30-11.00 arası da sade Türk kahvesi içiyorum. evet onun faydası oluyor. ama benim bu sorun çocukluktan bu yana var nedense. sıkıntı yani anlayacağınprobiyotik içeyim yine. yarın da öğlene doğru diş randevum var.
Bu arada kepeği bırakmayı dene, çok lifli vs biliyorum ama benim deneyimlediğim bende kabız yapıyorben de 6 da kalkıyorum. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. ama 1 haftadır 06.30-07.00 arası zeytinyağlı incir yiyorum ve 1 bardak su içiyorum. 08.30 dan sonra kahvaltı. 10.30-11.00 arası da sade Türk kahvesi içiyorum. evet onun faydası oluyor. ama benim bu sorun çocukluktan bu yana var nedense. sıkıntı yani anlayacağınprobiyotik içeyim yine. yarın da öğlene doğru diş randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?