Menü çok güzel. Kaçamak yapma daha abla yolunu uzatmaGünaydın kızlar menü. Bildirimi yapayım
6 ,30 tiroid ilacı 15 dakika sonra mate cayi 15 dakika sonrada
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım kase yoğurt
2 adet ceviz
2 adet kaysi
Tarçın
Zerdecal
Saat 9,30 spor ağırlık ve egzersiz programı 1 saat toplam
1 lt su
Oylen menum
Salata
2 dilim peynir
Yarım kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
Aksam menum
Bakla taze
Salata
1 dilim tam buğday ekmek
Yorumlarınızı bekliyorum
Görüşürüz
Hadi ben spora
Bugünn daha iyiyim sanki bonusum. Sinüzite de hacamat yapıyorlar mı acabaNasıl oldun düzeldinmi? Bende daha iyiyim kollarım çok ağrıyor 3 gündür. Hacamat yolu görünüyo
Bugünn daha iyiyim sanki bonusum. Sinüzite de hacamat yapıyorlar mı acaba
Oyyy begusumhey yavrumm benim
maşallah yaaspora bak beee
Günaydın canım
Allah seni emi benim kızAy ben seni hep baskasi saniyorum
Bazen oluyor cnm
Bende aksmadan yaptım krebimi yoksa yetismezdi
Ev komple kurabiye bağımlısıKurabiyeden tiksincek bi yöntem bulmam lazım benim. Ya da en temizi evde bulunmamalı. Ama nerdeeee
Bonus canım hippo öyle yapmıştı sanki geçen haftada, güzel sonuç da almıştı. Bende ogunlerde 5 er hurma ve yogurt aralarda da 1 hurma ve kahve yapmistim. Wc işine cok iyi gekmisti.Dün öylesine saçma bir menüm olduki yazıp yazmamakta kararsızım.
+600 geldi hemen. Bünye burun deliğine kadar dolu napsın idare edemiyor o 600 gr mı içinde tutup eritemiyor.
Tokat kimin çarpıyor sıfatının ortasına
Şu hurmayı bende iki gün yapayım deneyim inş faydasını görürüm diyorum.
Dün akşam alıyodum alamadım bugün okul dönüşü alırım inşallah.
@hippotalamus en son senmi yapıyoduntevafuk55 senmi ikinizede sorayım kahvaltı oluyomuydu?
Ben bugünlük ekmeksiz kahvaltı yapsam diğer öğünleri hurma yapsam ve yarınıda tabiki olurmu?
Olur dediğinizi duyar gibiyim :)
Yetişmiyor gerçekten bu sabah hizli gonzales halt etmişti yanımdaBazen oluyor cnm
Bende aksmadan yaptım krebimi yoksa yetismezdi
Yöntem=miuKurabiyeden tiksincek bi yöntem bulmam lazım benim. Ya da en temizi evde bulunmamalı. Ama nerdeeee
Oyy geçmiş olsun balım ya ne zordurBahar geldi astım krizlerim başladı, şuraya uykusundan nefes alamadığı için uyanan bir flavır bırakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?