Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4 nisan menüsü

Uyanınca : Limonlu zencefilli su

Kahvaltı(8:30): Yağda yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek

Öğlen(14:00) : Kabak sandal yoğurtlu, iki kaşık patate yemeği acı biber

Ara ( 16:00) : 2 incir

Su: 3 litre
Spor : 60 dk eliptik, 500 ip, 30 dk tempolu yürüyüş, 3 set plank, 3 şey wall sit

@MiuLego malipina @masumm

Kizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
Bakicim bana iş bulduğunu ve yarın gelemeyeceğini söyledi....
Yaşadığım şok ve üzüntüyü tarif edemem..
Bir suru agladim 2.5 yıllık ışın karşılığı bu mu yani...

Aaa çok kötü olmuş canım ne olcak şimdi

Oha bir günde çıkılır mı ya ayıp, bugün mü buldu işi hiç sanmam, bir ihbar süresi olur nezaketen de olsa çok ayıp etmiş.
Bence yalan söylüyor olabilir bir günde kim iş bulup çıkıyor diğer işten?
Bir derdi mi var acaba?

Oyyyyy ben nerelere gidem eksi 2 neredeyse ölü taklidi mi yapsam çamura mi yatsam cuma günü nerelere kacsammm
hadi ordan kimbilir kaç eksi ile geleceksin cumaya
heee anladım o da iyiymiş

ama güzelmiş kuzum afiyet olsun pro candır
Oglene kadar iyiydim de sonra cok kotu oluyorum miu..hele o 80 dk ders beni mahvediyo zaten gun yorucu onun üzerine tüm enerjimi aliyo..evde yemek olsa direk gelip yicektim ama hazirlamayi bekleyince saat 5teki arayi yaptim
aynen kuzum çalışınca çok +zor ///////////////// oluyor. o işaretleri kuş yazdı
Kırılacak nerem kaldı acaba
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok özür ayyyyyyyyyyyy

ne kadar ayıp ya
hani 1-2 haftaya da demiyor direk yarın diyor.. dşüncesizlik ama bu ya
Çarşamba :

60 dk eliptik / 240
30 dk tempolu yürüyüş / 75
500 ip: 100
60 sn 3 set plank : 9
60 sn 3 set wall sit : 9

TOPLAM : 433 PUAN

nehirnil111 @MiuLego

spora bak
kim kıskandı ki

nankör yaaa resmen fitne fesatmis.kim bilir ne zamandir is ariyodu.hic seni dusunmemis rezil kadin.huzur bulamasin gittigi yerde.

Kuzum bi günde bulmamistir zaten.baska is zaten.bakiyodur ama kesinlesmeyince tevoya da soylememistir cunku tevo kadinin cikma niyetini ogrenirse belki baska birini bulacakti..sinsilik yapmis resmen kucucuk.cocugu da dusunmemis aptal.Allahindan bulsun huzur bulmasin o iste.

eflal bu kabak sandalı bizim işyerinde de yapıyrlar arada bayılıyorum ya.. arasında kıyma kaşar oluyr bizde sen de mi öyle yaptın? Nego
Canım ben tavuk etiyle yaptım üstüne kaşar koymadım yoğurt döktüm. Dün ki menüde tarifi verdim resimli

Derdi neymiş bı anda bırakıyorum demek ne demek ya

İp öldürdü beni ama her gün atlıycan artık

Oha hiç öyle düşünmedim saf mıyım neyim, öyledir demek ki ama ne kadar ayıp yarın gelmiyorum demek, hiç mi sevmedi bu çocukları hiç mi aklına gelmedi bu kadın me yapacak diye..
Me yapacaksın tevo?

Yok şu an kurtarmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…