Kırılacak nerem kaldı acaba
Aaa çok kötü olmuş canımKizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
Bakicim bana iş bulduğunu ve yarın gelemeyeceğini söyledi....
Yaşadığım şok ve üzüntüyü tarif edemem..
Bir suru agladim 2.5 yıllık ışın karşılığı bu mu yani...
Ne var ne vicdansız miu o eksi ne öyle yaa
Oha bir günde çıkılır mı ya ayıp, bugün mü buldu işi hiç sanmam, bir ihbar süresi olur nezaketen de olsa çok ayıp etmiş.Kizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
hadi ordan kimbilir kaç eksi ile geleceksin cumayaOyyyyy ben nerelere gidem eksi 2 neredeyse ölü taklidi mi yapsam çamura mi yatsam cuma günü nerelere kacsammm
heee anladımYengeç yok
Japon icadı işte adı İngilizceye crab stick olarak çevrilmiş ama tabiki içinde yengeç yok, İngilizlerin müthiş dehası işte
Koşu yapsam olmaz mı?
Bu yiyecek 8 tanesi 126 kalori safi protein heehhee
aynen kuzum çalışınca çok +zor ///////////////// oluyor. o işaretleri kuş yazdıOglene kadar iyiydim de sonra cok kotu oluyorum miu..hele o 80 dk ders beni mahvediyo zaten gun yorucu onun üzerine tüm enerjimi aliyo..evde yemek olsa direk gelip yicektim ama hazirlamayi bekleyince saat 5teki arayi yaptim
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok özür ayyyyyyyyyyyyKırılacak nerem kaldı acaba
Kizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
Çarşamba :
60 dk eliptik / 240
30 dk tempolu yürüyüş / 75
500 ip: 100
60 sn 3 set plank : 9
60 sn 3 set wall sit : 9
TOPLAM : 433 PUAN
nehirnil111 @MiuLego
nabıyonNe var ne vicdansız miu o eksi ne öyle yaa
Kizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
Oha bir günde çıkılır mı ya ayıp, bugün mü buldu işi hiç sanmam, bir ihbar süresi olur nezaketen de olsa çok ayıp etmiş.
Bence yalan söylüyor olabilir bir günde kim iş bulup çıkıyor diğer işten?
Canım ben tavuk etiyle yaptım üstüne kaşar koymadım yoğurt döktüm. Dün ki menüde tarifi verdim resimlieflal bu kabak sandalı bizim işyerinde de yapıyrlar arada bayılıyorum ya.. arasında kıyma kaşar oluyr bizde sen de mi öyle yaptın?Nego
Derdi neymiş bı anda bırakıyorum demek ne demek yaKizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
İp öldürdü beni ama her gün atlıycan artıkhadi ordan kimbilir kaç eksi ile geleceksin cumaya
heee anladımo da iyiymiş
ama güzelmiş kuzum afiyet olsun pro candır
aynen kuzum çalışınca çok +zor ///////////////// oluyor. o işaretleri kuş yazdı
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok özür ayyyyyyyyyyyy
ne kadar ayıp ya
hani 1-2 haftaya da demiyor direk yarın diyor.. dşüncesizlik ama bu ya
spora bak
kim kıskandı ki
ay daha güzel.. seninki benim damak tadıma daha uygun kıymayla aram yok hiç çünkü.. afiyet olsun mis gibi.. dünkü tarifi ben görmedim kaçırmışımCanım ben tavuk etiyle yaptım üstüne kaşar koymadım yoğurt döktüm. Dün ki menüde tarifi verdim resimli
sıkışma oluyordu o oldu mu?İp öldürdü beni ama her gün atlıycan artık
Oha hiç öyle düşünmedim saf mıyım neyim, öyledir demek ki ama ne kadar ayıp yarın gelmiyorum demek, hiç mi sevmedi bu çocukları hiç mi aklına gelmedi bu kadın me yapacak diye..nankör yaaa resmen fitne fesatmis.kim bilir ne zamandir is ariyodu.hic seni dusunmemis rezil kadin.huzur bulamasin gittigi yerde.
Kuzum bi günde bulmamistir zaten.baska is zaten.bakiyodur ama kesinlesmeyince tevoya da soylememistir cunku tevo kadinin cikma niyetini ogrenirse belki baska birini bulacakti..sinsilik yapmis resmen kucucuk.cocugu da dusunmemis aptal.Allahindan bulsun huzur bulmasin o iste.
Yok şu an kurtarmiyor yahadi ordan kimbilir kaç eksi ile geleceksin cumaya
heee anladımo da iyiymiş
ama güzelmiş kuzum afiyet olsun pro candır
aynen kuzum çalışınca çok +zor ///////////////// oluyor. o işaretleri kuş yazdı
ayyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok özür ayyyyyyyyyyyy
ne kadar ayıp ya
hani 1-2 haftaya da demiyor direk yarın diyor.. dşüncesizlik ama bu ya
spora bak
kim kıskandı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?