Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa cidden mi normal yani, yapıyım o zaman yav gitsin şu göbek çok gıcık duruyor.

Odunlugu tutmustur takma bugün benimkide tam bir öküz

Hoş geldiniz

Kuzum ihmal edilir mi?
Smear basit bi tarama testi rahim ağzı kanseri için
Meme ultrasonu da yaptir
Artık yaşlanıyoruz genç gostersekte
Yılda 1 kez yaptiracaksin alt tarafi

Oyyy oğlusa bak nasıl savunuyor, okuzlugu tutmuştur kocanın
Eki Görüntüle 2133055

Dizimin dibinden ayrılmaz:)

Yarın öğlen salcaz onu anam nasıl da alıştım la
Oyyy şapşik çok tatlı ya

Aaa cidden mi normal yani, yapıyım o zaman yav gitsin şu göbek çok gıcık duruyor.
Oluyor kuzum benim bi ara çoook çkiyordum mekik yara olmuştu kabuk bağlamasına da fırsat yoktu kanıyordu. Ama çektim hep. Sonra kabul bağladı falan. Sonra işte altına batraniye falan koyunca bidaha olmadı

kızlar aklınızda olsun kesinlikle amalgam dolgu yaptırmayın. yaptırınca söktürmek de ayrı sorun. o kadar sakıncalıymış ki
Bu siyah olanlar degilmi seneler evvel yapilmisti bana gecen düsmüs.dra gidecegim gidemedim daha.amalgam dolguyu okuyunca bayagi sakincasi varönceden söylemek lazim sanirim degil mi

Haklısın önümüzde ki hafta cesaretimi toplayıp gideyim inşaallah

Oluyor kuzum benim bi ara çoook çkiyordum mekik yara olmuştu kabuk bağlamasına da fırsat yoktu kanıyordu. Ama çektim hep. Sonra kabul bağladı falan. Sonra işte altına batraniye falan koyunca bidaha olmadı
Aynen ya yara oluyor ama bende battaniye serdiģim halde oluyor. Ama yaparım ko napıyım gıcık oluyorum göbeğime

Merhaba! Hanımlar Bugünki Menüm
Sabah :yeşil elma ile ve bol suiçtim
Kahvaltım :az yağda 3 yemek kaşığı Melemen 5zeytin bol yeşillik biber bir dilim kepek ekmeği
Ara:Türk kahvesi 5 kayısı gün kurusu
Ara:bir yeşil elma
Akşam yemeği:közlenmiş patlıcan ile yapılan yemek domatesli filan bir tabak bir bardak ayran ile bol su içtim 3olur yatana kadar bugün spor yapmadım ama çok yoğundum (Birde malum gündeyim ilk günü ondan dolayı rahatım Yok )bide genel olarak sormak istiyorum şişlik sizde oluyormu tartıda fark oluyormu malipina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…