Ben de peluş battaniye seriyorum :)Ben koltuğun minderini çıkarıp popomun altına koyuyorum yoksa benimde çok canım yanıyor mat la
Hoş geldinizTesekkürler :)
Aaa cidden mi normal yani, yapıyım o zaman yav gitsin şu göbek çok gıcık duruyor.Kızarım
34 :)
O zaman yemeyin
Hı iyi tamam peki git onu tut. Üz beni. Sevme beni küs bana . Ben de yiyim de obez olayım : (
Yok o bende de oluyor bebeeem
Ama olduğu kadar diyip zorluyorum. Sürtünüyor benim kabuk bağladığı olmuştu.
Bakma ya bakma
Ay geri gitti. Ben bunu sadece sana ulaşmak için açtım dedi. Karışık site dedi anlayamadıuyucakmış
He bi de smileyleri de beğenmedi
Odunlugu tutmustur takma bugün benimkide tam bir öküzAyyy dan diye daldım bu arada
Eşim indirime girmiş bir mağazadan kendine bir şeyler almış, çocuklara alacaktı güya , oğlum size de alıcam güzel şeyler var dedi. Annenize yok o kilo versin dedi odun yayaaa niye benim verdiğim kiloyu bu adam farketmedi ki niye böyle yapıyor , onu taktığımdan değil cidden onun için kilo vermiyorum zaten de. Hiç benim kiloma laf etmezdi derdi ne bunun.
Oğlum da babaaa anneme almıyorsan bize de alma dedi
Hoş geldinizTesekkürler :)
Smear konusunda çok haklısın hep niyetim var. En son 7 yıl önce alındı düşün. Ben sağlık konusunda kendimi çok ihmal ediyorum cidden. Hala dişe gidicem. Niye böyle yapıyorum bilmiyorum. Eşim de hadi gidelim senin gideceğin yok hiç demez bir kere düşünse ölür
Ayyy dan diye daldım bu arada
Eşim indirime girmiş bir mağazadan kendine bir şeyler almış, çocuklara alacaktı güya , oğlum size de alıcam güzel şeyler var dedi. Annenize yok o kilo versin dedi odun yayaaa niye benim verdiğim kiloyu bu adam farketmedi ki niye böyle yapıyor , onu taktığımdan değil cidden onun için kilo vermiyorum zaten de. Hiç benim kiloma laf etmezdi derdi ne bunun.
Oğlum da babaaa anneme almıyorsan bize de alma dedi
Oyyy şapşik çok tatlı ya
Oluyor kuzum benim bi ara çoook çkiyordum mekik yara olmuştu kabuk bağlamasına da fırsat yoktu kanıyordu. Ama çektim hep. Sonra kabul bağladı falan. Sonra işte altına batraniye falan koyunca bidaha olmadıAaa cidden mi normal yani, yapıyım o zaman yav gitsin şu göbek çok gıcık duruyor.
Burdayimkiii
Benimkinin genel haliOdunlugu tutmustur takma bugün benimkide tam bir öküz
Bu siyah olanlar degilmi seneler evvel yapilmisti bana gecen düsmüs.dra gidecegim gidemedim daha.amalgam dolguyu okuyunca bayagi sakincasi varönceden söylemek lazim sanirim degil mikızlar aklınızda olsun kesinlikle amalgam dolgu yaptırmayın. yaptırınca söktürmek de ayrı sorun. o kadar sakıncalıymış ki
Haklısın önümüzde ki hafta cesaretimi toplayıp gideyim inşaallahHoş geldiniz
Kuzum ihmal edilir mi?
Smear basit bi tarama testi rahim ağzı kanseri için
Meme ultrasonu da yaptir
Artık yaşlanıyoruz genç gostersekte
Yılda 1 kez yaptiracaksin alt tarafi
Oyyy oğlusa bak nasıl savunuyor, okuzlugu tutmuştur kocanın
Oyyy şapşik çok tatlı ya
Ayy bu erkekler hep aynı galibaBenimkinin genel hali
@MiuLego Kuzu yengeç eti tavuk etine benziyorKız çok güzel birşey hiç öyle böyk yapılacak şey değil bak böyle bir şey
Eki Görüntüle 2132952
Tadı da çok güzel, balık tadı falan da yok, kokusu yok
Ben çok seviyorum yeni tatlar değişik yemekler
Aynen ya yara oluyor ama bende battaniye serdiģim halde oluyor. Ama yaparım ko napıyım gıcık oluyorum göbeğimeOluyor kuzum benim bi ara çoook çkiyordum mekik yara olmuştu kabuk bağlamasına da fırsat yoktu kanıyordu. Ama çektim hep. Sonra kabul bağladı falan. Sonra işte altına batraniye falan koyunca bidaha olmadı
Miu nasıl senin yaşında
Miu benden küçük, ben senden küçüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?