Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaaammm yengeç yok mu? Ben de yengeç eti diye sevinmiştim

İlk kez duydum o dolguyu
şu gümüş renkli dolgulara amalgam dolgu deniyor canım. sakın ola yaptırma. benim ağzımda var ama o zamanlar zararlarını bilmiyordum ses çıkartmadım. şimdiyse söktüremiyorum. her doktor kabul etmiyor. gerçi özelde söktürürüm. ama bugün yeni bir bir şey daha öğrendim. söküldüğünde beyaz dolguyla değiştirildiğinde bir süre sonra diş ağrısı oluyormuş. yani anlayacağın amalgam dolgu diş köküne de zarar veriyormuş. tabi sonra dişi kaybetme riskin oluyormuş. benim ağzımda da 6 tane var. amalgam karşıtı bir doktor buldum ama bana bunu söyledi. şimdilik sökmeyelim dedi. daha gençsiniz diş kaybı zor olur falan. ben unutkanlık sorunu yaşıyorum dedim. ilerde nörolojik sorun yaşarsanız o daha önemli o zaman nörologlar o dolguları söktürün der dedi. o zaman diş kaybı riskine girersiniz dedi. 1 tane olsa tamam da 6 tane olunca düşünüyor insan. ama cuma 2 si sökülecek. kırık vardı. onla yanındakini sökeriz beyaz dolgu yaparız dedi diğer doktor.

moralim çok ama çok bozuldu.

Hep buralardayim kaptannn
Canım benim ol tabi
@MiuLego Kuzu yengeç eti tavuk etine benziyor denemelisin
Ay deme bana öyle şeyler
Aynen ya yara oluyor ama bende battaniye serdiģim halde oluyor. Ama yaparım ko napıyım gıcık oluyorum göbeğime
Değer ama :))
Şimdi o zaman soyle
Miu 30 yaşında
Hepfit 31
Tevo 31 yaş 10 aylik
Elif abla 34
O halde hala abla
eveeeet
Canım genelde herkeste olur. Regl in bitmesine yakın da iner ödem
20 dk yapabildim bugun stepper @MiuLego
Zaten ideali 20 dk imiş harikasın

Sabah 11: mantarlı omlet 3 ceviz yesillik domatws salatalık brokoli

Ara:kahve 3 hurma 5 badem

Aksam 18.30:yarım tavuk ızgara yogurt zerzevat

Yeşil çay 2 litre su 1.5 elma detox suyu
..

Spor pek yapamadım hastanedeydim leslie 3 mill yaptım sadece . Dsha fazlasini dusunuyordum bugun..yarina artik malipina Whiteblacklife

Ekinezya napion? Nasıl gidiyor? Menü haricinde de konuş ya

Canım bu kadar sıkma canını. Babamın ben kendimi bildim bileli var o dolgulardan 30 yılı geçmiştir. Nörolojik bir hastalığı da yok. 70 yaşında babam.

masumum kahvaltın çok güzel
öğlen çorbanın içinde pattis var
kurufasulye var oooh karbonlara geel
hiç öyle turşu pilav revani vardı yemedim diyip sıyrıldım sanma yemezler.yememişin gerçi iyi etmişin o ayrı konu
akşam yemeğin gene yok
yoğurt salata neyim yiyeydin keşke
su ve spordan kurtardın hadi

bugünkü kahvaltı
öğlen tarhana çorbası
patlıcan musakka kızartılıp yapılıyo
cacıktan geçtin sadece
bi de su
spor yok iki gündür spor yap masumm spooor sporsuz inmiyo tartı
nerde o sabahları leslie yapan masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…