Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah mimU canım bugün de iyi geçti cuma eksi artsın ya.
Sayenizde hem . 7 .TakımCandır gerisi heyecandır:)

kahvaltıda yumurta nerde
nesfit niye yiyon ihtiyacın mı var nesfite.tamam tadı güzel ama karbonun kralı o
akşamın güzel diyodum turşu da yenmiş
su yok nerde su
Allahtan spor var yaa o da olmasa batırmıştın menüyü

kahvaltın çok güzel
kabak sandal güzel de o pattis oldu mu kuzum yaa çarşamba günü hani dikkat ediyoduk
suyun çok güzel
çok şükür spor da sağlam

Kolay gelsin kuzum

Aynı kiloyu 2 ay koru, kilo vücuda otursun sonra ye.
Ben 68 ı ne kadar süre korudum, böyle yaparak. Ama 58 de hemen löp löp löp yedim sonra geldi kilolar
hmm bunları bilmiyordum.Koruma günleri gelsin inşallah buralarda olmak iyi gelecek. Yoksa ben de 58 i görünce saldırma modUn dayım

Nesfit için izin aldım ki ben
Su cookkkk yaa
Sıkıldım yumurtadan

Öhöm öhöm hemen aciklayim
Cınım :)

Sinci iş yerinde yemek çıkıyor ne çıkarsa bahtima , mecburen yiyorum secenegim yok fazla ama öğlen karbon varsa sabahı yumurta ile dengeliyorum
Evden götürme imkanım yok burada maalesef ısıtma filan mesele

Çorbayı da mutlaka içiyorum , çünkü if yapıyorum misal bugün 1:40 da yedim ve yemeyi bıraktım zor bir diyet ama zaman azaldı mali en az 10 kilo vermem lazım
Güne erken başlayıp erken bırakıyorum

Sporda dün 30 dk bugün 20 dk stepper var valla hergun lesile ye niyetleniyorum ama fırsat kalmıyor ki

İş ,güç , bebe belik
Ama ne tatlıya ne makarna, pilava bulasmiyorum

Menum örnek değil daha doğrusu akşam 8 e kadar örnek menu ama sonra direk otlakcilik usulü ve 1200 adım hareketle neden kilo aldigimin resmi kanıtı. Hareketsiz yaşam.

kuzum iki saatte bir yemişsin .keşke öğünlerini sağlam yeseydin de bu kadar atıştırmasaydın tamam kötü menü değil ama sık sık yemek daha çabuk acıkmana sebep olur
ayy makarnayla sulu pattis üstüne üstlük pattis kızartması da varmış hemi de çarşamba günü aman yarabbim ay kalbim bakamiycam

Ben 30 günde 10 yıl kitabını okuyorum YÖRÜKOĞLU acaip destekliyor ÍF i sağlıklı olanı bu şekilde beslenmek diyor. Bir göz at istersen

ay çok güzel menü fılavırım
kahvaltı mis
ara yengeç çıbığı yemişin ay nasıl yedin onu burda da satılıyo kazara bi kere yediydim yengeç olduğunu öğrenince
akşam çok güzel pro olmuş
su da içilmiş
koş kuzum koooşşş koooşş

Kız içinde yengeç yok onların güvenle ye

menü yazayım
sabah 09.30 Ilık limonlu su 2 fındık 1 kayısı kurusu
saat 12.30
2 KK beyaz peynir
4 tel kaşar peynir
4 zeytin
2 yumurta yağda peynirli
domates salatalık marul

18.00
1 tabak dolusu Yeşil fasulye
3 çatal bulgur pilavı
cacık yeşillikli

çay 21.00 1 avuç kuru Üzüm
( spordan duştan sonra çok aç hissettiM) 1 avuç beyaz leblebi . 3 günkurusu 3 balık kraker
su 3 It geçer
spor 10 dk tempolu yürüyüş 20 dk yavaş yürüyüş
30dkbisiklet 25+ 20+75 = 120p. begum75 malipina @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…