Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltın çok güzel olmuş kuzum
öğleni güzel geçiştirmisin
Akşam da çok güzel hem sebze hem pro
su tam kararında
spor da yapılmış
yarasın kuzuma

meleeğimm karatay kahvaltısı görünce çok mutlu oluyom ben yaa
akşam da çok hafif
hadi ıspanağın yoğurduna bişey demiyim
su
sporu daha yaparsın sen inanıyom ben sana

Yarın ne Pişirsem hmm tavuk ✓aR onu yapsam olur mu ki erken yerim detoksluk değil amma iyi sanki

sabah geç kalmıştın demi öyle hatırlıyorum
gene iyi kurtarmışın sabahı
öğlen kabak miss
akşam ayrı güzel ama az yemişin akşamı.
pilavı yememe kararın çok yerinde olmuş
su güzel
spor da yapılmış yarasın

Kızlar ben çok şişim
Kilom tartıda az görünüyor ama hissettiğim başka, regl bu kadar şişirir mi ki?cumaya kadar iner mi acaba?
Ah şu basenler, duvara vura vura küçültecem işe yararsa

Kızlar ben çok şişim
Kilom tartıda az görünüyor ama hissettiğim başka, regl bu kadar şişirir mi ki?cumaya kadar iner mi acaba?
Wc de varsa ve öyle hisse diosan reglden sanırım. Gerçi o tartıya yansıyor amma bilemedim

kahvaltını çok beğendim kuzu
akşam da pro salata çok hafif olmuş
sporun anası ağlatılmış maşallah
suyu arttır sporun çok ,su az olmaz öyle

Kızlar ben çok şişim
Kız regl şişirmez mi? Davul yapar davul

kuzu menün çok güzel maşallah
kahvaltı
aralarda meyve
akşam hafif bi yemekle kapanış yapmışsın çok beğendim
adetin ilk günü ben de spor yapamıyorum, tartıda da bol artı oluyo bende malesef, takılma ona bikaç güne iner

Heeee birde burda sabah 8:30 da başlıyorum ve 7:30 da evden çıkıyorum cnm sabah lesilesi de cortingen oluyor malipina
hee anladım canım erken işe gitmek kötü oluyo.ben de 7,20de evden çıkıyorum dolmuş erken gelirse işe geçmeden 15 dk falan yürüyorum,geç gelirse kalıyo malesef

Hiç birinde sıkıntı yok. Hala yeni bitti ama üç aydır çok az oluyorum ondan mı bilmiyorum, kist olabilir aklıma o geliyor
Bu ara kapı pencere karşılıklı çok açıyormusun. Havalar nasıl sivasta. Ev havalansn diye açıp cereyanda kalıyosan o da şişknlk yapıyor vücutta.

tam çok güzel menü diyodum 21,00deki atıştırmalıklarla hayal kırıklığına uğradım
hadi üzümü leblebiyi anladık balık kraker ne vero
acıkınca ayran iç yoğurt ye ne bileyim süt iç.yani haftada 1,5 kilo vermek varken o gece atıştırmalarınla yoluna taş koyuyon resmen
su güzel
sporun da güzel
onları yemeseydin güzel menüydü valla

hee anladım canım erken işe gitmek kötü oluyo.ben de 7,20de evden çıkıyorum dolmuş erken gelirse işe geçmeden 15 dk falan yürüyorum,geç gelirse kalıyo malesef

Ya çok zor valla ben zor alıştım
Araba ile gidip gelirken otobüs mahvetti beni sabah güç ayakta gidiyorum ,40 dk yakın , diyorum ki keşke spor yapabilsek ahaahh otobüs içinde

Akşamda bı okadar sürüyor ama oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…