Niye uyandınki dinlen fırsat buldukçaUyuyup kalmışım
yediğim o stiklerden mi bilmiyorum benim herif bazen otelden ekmek arası bişeyler getiriyo ya,geçen seneydi heralde ekmek arası balık getirdim demişti meğer içine ne bulduysa bütün deniz mahsüllerini koymuş çoğu da yengeçmiş.yiyip bitirdikten sonra söylemişti de midem ağrımıştı psikolojik olarakKız içinde yengeç yok onların güvenle ye
Sagol kuzmmeleeğimm karatay kahvaltısı görünce çok mutlu oluyom ben yaa
akşam da çok hafif
hadi ıspanağın yoğurduna bişey demiyim
su
sporu daha yaparsın sen inanıyom ben sana
Yengeç eti güzeldir ama niye miden bulandı ki?yediğim o stiklerden mi bilmiyorum benim herif bazen otelden ekmek arası bişeyler getiriyo ya,geçen seneydi heralde ekmek arası balık getirdim demişti meğer içine ne bulduysa bütün deniz mahsüllerini koymuş çoğu da yengeçmiş.yiyip bitirdikten sonra söylemişti de midem ağrımıştı psikolojik olarak
Oryantal kraliçesi mali
Flavır 33 yaş 11.5 aylık
Abow
sabah geç kalmıştın demi öyle hatırlıyorum
gene iyi kurtarmışın sabahı
öğlen kabak miss
akşam ayrı güzel ama az yemişin akşamı.
pilavı yememe kararın çok yerinde olmuş
su güzel
spor da yapılmış yarasın
Hiç de bile o bana lazım olurDikkat et tevo abla diyor
Felsefem:yediğim o stiklerden mi bilmiyorum benim herif bazen otelden ekmek arası bişeyler getiriyo ya,geçen seneydi heralde ekmek arası balık getirdim demişti meğer içine ne bulduysa bütün deniz mahsüllerini koymuş çoğu da yengeçmiş.yiyip bitirdikten sonra söylemişti de midem ağrımıştı psikolojik olarak
sporda en keyiflisi o be kuzum napimOryantal kraliçesi mali
balığı karidesi kalamarı çok severim ama yengeç ne bileyimFelsefem:
Denizden babam çıksa yerim
Antin kuntin tüm yiyecekler itina ile denenir
Oglumun yaninda uyumusum..oradan kalktim salobda sizdim..o kadar yemegin uzerine spor yapmadim o yuzden kalktim hic degilse bi yarim saat leslie yapayim yatmadan..Niye uyandınki dinlen fırsat buldukça
Gözümden uyku akıyor ama buralardan ayrılamıyom gündüz gelemeyince yarında gelemem taaa akşama@pembisler napıyon canım
Benimde kızlar fazla fırsat vermiyor yoksa ooooo spor iyi patlatacağimda neyse buna da sukur diyelimOglumun yaninda uyumusum..oradan kalktim salobda sizdim..o kadar yemegin uzerine spor yapmadim o yuzden kalktim hic degilse bi yarim saat leslie yapayim yatmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?