Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bende yiyemem m mali
Kalamar bile yemem , midye yemem
Hamsi dışında balığa bile zor alıştım son yıllarda

Anammm 1. Yilmi ya pek tazeymissiniz ne güzel ilk yıllar güzeldir

Kızlar bende yatayım artık anca uykuya dalarım malum gece uyanıyoruz sürekli sabahda erken kalkıyor benim kızlar sanki uyusalar ne olur sanki hayırlısı sağlık olsun yeter hepimize Allah rahatlık versin

Ay bende yiyemem m mali
Kalamar bile yemem , midye yemem
Hamsi dışında balığa bile zor alıştım son yıllarda

Anammm 1. Yilmi ya pek tazeymissiniz ne güzel ilk yıllar güzeldir
Ya balık çok severim ama hiç yemediğim bişey olunca insana tuhaf geliyo bilmiyorum önyargı işte, belki de güzel tadı ama ben yemek konusunda yenilikçi olamıyorum malesef

Ya sorma işte aptallik dicem agzmı bozcem. Ne varsa aç kurt gibı saldirmaya. Çay mevzu böyle geldi gidio. Engel olmaya çalışiyorm tabi meyve kuruları vs. İle de işte . Kraker ve biskuviler eşim falan için tabak da oluo işte. Ativerdim ağzıma. . özür. . cumâ eksisi 500 ü geçse keşke puffff

Gözümden uyku akıyor ama buralardan ayrılamıyom gündüz gelemeyince yarında gelemem taaa akşamasen nasılsın ne yaparsın tevocum
Ic güveysinden hallice
Bende yarın aşırı yoğunum okul 17.30 da bitecek yarın
Güzel bir kahvaltı istiyirum sabah inşallah
Bu sefer umarim uyanirim
Iyi geceler canim

uyumaliyimmmm. . yarın perşembe kabus gibi . Benim çok eksim yok . Ne yapsam alllammm

Eki Görüntüle 2133136 neden fullllll konusuyo bu kari
Cenesi kopuk karı
30 dk 45 dk boyunca nasil beceriyo hic susmadan konsmayi
Sesinden tiksindim resmen
Ben bunun sesini kısıp pop müzik açıyorum daha eğlenceli oluyor
Bende, sanki mahalleden teyzeleri toplamış spor yaptıran dedikoducu abla izlenimi veriyor konuştukça
Sporcu karizması yok bu kadında

Ben bunun sesini kısıp pop müzik açıyorum daha eğlenceli oluyor
Bende, sanki mahalleden teyzeleri toplamış spor yaptıran dedikoducu abla izlenimi veriyor konuştukça
Sporcu karizması yok bu kadında
Aynen fıtık eder adami konusa konusa
Bende aslnda telefondan açıyodm tvdende kaçırdığım dizyi izliyodm
Smdi niye öyle yapmadysam

Kadini izleyemedm dün bari onu acim onu izleyimm

Seeeelaaaammmmm
Menü
Limonlu su
Sabah
1 has yumurta
Bol domates
Bır avuc cecil
1 tb ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Kabak
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Ara
Elma
Akşam
Kabak
Az salata
Yoğurt
Su
3 lt ye yakın
Spor
60 dk orta yürüyüş
20dk hit cardio

Kizlar haftaya persembe 12 nisanda a101e tarti gelecekmis @malahit senin yoktu tartin canım haberin olsun
Ewt matematik61 bende gördüm.bikac hafta önce yagı ölcen dijital tartı geldide alamadan bitti ama bu ondan degil malasefff
Olsun canım tevafuk55 vardır bundada bi hayır..seni büyüten varlığa evladını emanet edebilmek nasıl bir nasip.. ne güzel dini yaa
Çay içiyorum bir yandan da su. Çayım bitince sakın çiğnicem. Ay nerden aklıma soktun fit
Afiyet olsun fit miummm benimm

@MiuLego
yanlardan eridikce ortadaki göbik kısmı belli oluyordur eflalcim sıkma canını oda erir
Ayyy yablar..basenler...göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…