Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizin grupta iğdeyi düşündükçe gözüm kararıyo,tansiyonlarım düşüyo,ben naptığımı biliyomuyum
Ahahhaha spor ne durumda az paylaş bakalım bu hafta iğde spor yapmadı pek yaşadınız

Kaptanım regli geliyor ya daha erkendi inanmamıştım dün ama ciddi ciddi bu sabah şişmiştim ve eli kulağında sen sabit misin şimdi geçen cumaya göre az mı spor yaptın

bu vesile ile kontrollerimizde yapalım yarına hazırlık olsun demi ama

karpuzlarım keleklerim var mı eksik gedik

malahit eğer sporların yoksa sana çok küscem ama sporun varda yoğunluktan bildiremediysen küsmem

hippotalamus galiba hesabını dondurdu
vorones hadi az daha bas gaza
Floweroflife Pamukseker19 Konyakk bide ben, kızlar biz az topukları yağlamalıyız
Esra_4378 seninde sesin çıkmıyo bugünlerde nerdesin komşu huuu
hepfit tevafuk55 @pempisler size söyleyecek tek sözüm

İlk başladığımız tarih 8 ocak 2010 , evlendiğimiz tarih 8 Nisan 2017 vay be zaman nasıl çabuk geçmiş

Yoğunluktan giremedim çok şükür dün bitti
Cuma 30 dk normal yürüyüş
Cts 1 saat normal yürüyüş
Pzr 45 dk normal yürüyüş
pzt 1 saat normal yürüyüş
Salı 40 dk normal yürüyüş
Çar 1 saat normal yürüyüş

sporların akmasada damlamış,hiçyoktan iyidir,nasıl sevindim bilemezsin
bugünde yürüyüşünü mutlaka yap emi
ohh bee

Kızlar hepinize günaydın kaç gündür giremedim çok önemliydi bu haftaki sınavlar eve bile 4 saat uyumsk için gelip çıkıyordum eee beslenmem de bozuldu cısss yemedim ama bir sürü kuru meyve ve çiğ fındık yedim saatleri de absürt olacak şekilde su da içmedim bu hafta eksi çıkacağımı zannetmiyorum dün akşsm girecektim ama uyuyup kalmışım daha yeni kalktım şimdiden eksi olmadığı için özür dilerim

İğde eksi pazartesiden bu güne 2.3 az demi ya ben bu miu nasıl yenecegim yaaa
2,3 çok iyi vaytım o miuya inanma ayak yapıyordur kesin
İner daha kutsal Perşembe bugün

Bir günlük detoksmu yapsam napsam
Bu gun reglda oldm ne zaman gider sisi????
Yarın tartıdan önce 3 mil leslie yap. Bu akşam da ödem giderici bi çay iç. Öyle tartıl kuzum

O kokuyu alıyorum ya poğaçayı yaptım yazın da kaç kez... Hep bir iki tanesini yiyebildim. Bu ara bi daha deneyeyim
Yulaf ezmesiyle farkı ne ki?
yulaf ezmesini un haline getirsem de onla yapsam olmaz mı

sizin grupta iğdeyi düşündükçe gözüm kararıyo,tansiyonlarım düşüyo,ben naptığımı biliyomuyum

Diye diye bu hafta spor yapamadım ha

Haftaya sana gelirsem o hayrise rakip olurum ki üzme sen kendini kıyamam ben sana
Aynen vayt karşı takımlarda olalım. Dişli bir rakip istiyorum ben de kaç zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…