- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Valla kuzm takimdayken ilk reglm ve acayip etkiliyomus onu gordum canm skldi ister istemezmalipina yogurtyan vişey olmz kuzum bnce Melegiimm22 eski mortiimoralibi bızma regl vücudun düzenibi defstryor gerckten ama gecici bi durum motivasyonunu kaybetme canm
Açtırfray ne olakiMenumu vereyim kizlar.Misafir geliyomus simdi..
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
9 zeytin
Salatalik
Ara 09.30
Sade nescafe
5 ladar cig badem
Oglen 13.00
1 kutu süt
1 muz
10 cig badem
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 elma
Ara 17.30
10 tuzsuz firinlanmis kabak cekirdegi
Aksam 18.30
2 tane actifryda pismis kabak
Salatalik
Ara 19.30
Az sütlü nescafe
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2 oldu
Spor yapinca eklerim
@MiuLegomalipina
Öyle bit bit kuş kadar yerseniz halsiz bitkin olursunuz tabiMenü bildirimim:
Kahvaltı(07:00)
pırasalı omlet -2 yumurtayla-
peynir
10 zeytin
birkaç badem
dereotu-maydanoz
yarım domates
Öğlen(12:00)
Fırında kabak mücver
yoğurt
salata
Akşam(17:00)
1 kepçe sebze çorbası
bakla yemeği 3-4 kaşık
yoğurt
Ara(20:00)
1 hurma
3 kaşık yoğurt
(kan şekerim düştü ondan yedim)
Su: 3 lt
spor: yok bugün de malesef çok halsizim
malipina
Ben de şişim kuzu bişeyler ters gidiyo anlamıyorum.hafta sonundaki ödemim gitti salıdan ama inmiyo tartım napcam bilmiyorum bugün zaten hiçbişey yiyemedim doğru dürüst salak gibiyimInsaAllah kuzm ama reglm cok sisi var o yuzden bugün detoks yaptm inşaAllah yarina en az eksi 500 le gelirm
Kuzu perşembe hafif zorlamayan spor makbul o yüzden endişelenmeAyy çok tşk ederim canım benim ya inşallah eksiyle geliriz,ayrı spor yapacaktım canım küçük kızı aşıya götürdüm sonrada çok huysuzdu şimdi bile aynı yoksa bu güzel menuyu güzel sporla taclandirmak daha güzel olurdu
Yoğurttan başka seçeneğim yok süt var ama onda da doğal şeker var gece içemem, bu saatten sonra bişey de yiyemem zaten. Şu an kendimi somalili gibi hissediyorum nedensemalipina yogurtyan vişey olmz kuzum bnce Melegiimm22 eski mortiimoralibi bızma regl vücudun düzenibi defstryor gerckten ama gecici bi durum motivasyonunu kaybetme canm
Ilk reglm takmdaykenBen de şişim kuzu bişeyler ters gidiyo anlamıyorum.hafta sonundaki ödemim gitti salıdan ama inmiyo tartım napcam bilmiyorum bugün zaten hiçbişey yiyemedim doğru dürüst salak gibiyim
Ay eflal nasi ozendim..keske vaktim olsa bu kadarina..
Maşallah eflalim nazar değmesinBugün ki sporumu yazayım
Perşembe :
1000 ip / 200
30 dk eliptik / 120
30 dk tempolu yürüyüş / 75
3 set plank 60 sn lik / 9
3 set wall sit 60 sn lik / 9
TOPLAM : 413 puan
nehirnil111
İnanmıyoruum etiketin geldiiUyanır uyanmaz zencefilli limonlu sıcak. SU
Kahvalti:2 yumurta cokelek 5 zeytin domates salatalık 3 ceviz 1 açık çay
Ara:1 kase yoğurt 1 kivi
Aksam:et ve sebze pisirdim fırında yağsız hafif tuzlu bol.baharatlı 1 kase yoğurt
2 bardak yeşil çay.. Elma detox suyu 1.5
litre... 2 litre su yatana kadar 3 olur sogan yedim çok susatıyor
Spor: 20 dakika tempolu yürüyüş 400 ip 200 squat hareketi.. gecede uyumadan yarım saat egzersiz düşünüyorummalipina
Not edeyim canım bunu da. Hali hazırda okumam için bekleyen çok kitap var, şimdi kemal sayar ruh hali ni okuyorum güzel kitap. E kitap şeklinde okuyamıyorum hoşuma gitmiyor öyle.Eflalcm evrenden torpilim var kitabnı okurmsn. İyi geleceğini düşünüyorm. E kitap hali de var indreblrsn
Surk çökelek kendim yaptım çok severim o olmazsa sofrada olmaz bazen pişmiş olanı da severim ne olursa.. vallahi bu yoğunlukta yapuyorum bugun dizim var vatanım sensin izleyim dönerim sizeİnanmıyoruum etiketin geldii
Tam Perşembelik menü olmuş
Kahvaltıda çökeleği çok seviyorum hele de sürk çökeleğiyse
Akşam da mikemmel olmuş yaa çok açım ben
Keşke o menü benim olsa
Sporu da beğendim habooş sporlara doymuyorduu
Ben de kendim yapıyom yemyeşiller küften şu an. İki tanem kaldı yenisini yapcam inşallah. Hadi izle ben de izliyom onuSurk çökelek kendim yaptım çok severim o olmazsa sofrada olmaz bazen pişmiş olanı da severim ne olursa.. vallahi bu yoğunlukta yapuyorum bugun dizim var vatanım sensin izleyim dönerim size
Hatayli dediğin böyle olmalı yasa adasının yaşaaa hemsomBen de kendim yapıyom yemyeşiller küften şu an. İki tanem kaldı yenisini yapcam inşallah. Hadi izle ben de izliyom onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?