Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina yogurtyan vişey olmz kuzum bnce Melegiimm22 eski mortiimoralibi bızma regl vücudun düzenibi defstryor gerckten ama gecici bi durum motivasyonunu kaybetme canm
Valla kuzm takimdayken ilk reglm ve acayip etkiliyomus onu gordum canm skldi ister istemez

Açtırfray ne olaki
Kuzu kahvaltın güzel
Ama çok sık yemişsin nerdeyse iki saatte bir olmuş öğünler
Açtırfırayı anlamadım ama iyi bişeydir heralde
Sen mezundun o yüzden suyuna bişey demicem

Öyle bit bit kuş kadar yerseniz halsiz bitkin olursunuz tabi
Misal ben
Kahvaltın çok güzel
Öğlen de hafif
Akşam güzel ama az geldi bana ya da şu an çok açım ondan öyle görüyorum

Son düzenleme:
InsaAllah kuzm ama reglm cok sisi var o yuzden bugün detoks yaptm inşaAllah yarina en az eksi 500 le gelirm
Ben de şişim kuzu bişeyler ters gidiyo anlamıyorum.hafta sonundaki ödemim gitti salıdan ama inmiyo tartım napcam bilmiyorum bugün zaten hiçbişey yiyemedim doğru dürüst salak gibiyim

Kuzu perşembe hafif zorlamayan spor makbul o yüzden endişelenme

malipina yogurtyan vişey olmz kuzum bnce Melegiimm22 eski mortiimoralibi bızma regl vücudun düzenibi defstryor gerckten ama gecici bi durum motivasyonunu kaybetme canm
Yoğurttan başka seçeneğim yok süt var ama onda da doğal şeker var gece içemem, bu saatten sonra bişey de yiyemem zaten. Şu an kendimi somalili gibi hissediyorum nedense

Ben de şişim kuzu bişeyler ters gidiyo anlamıyorum.hafta sonundaki ödemim gitti salıdan ama inmiyo tartım napcam bilmiyorum bugün zaten hiçbişey yiyemedim doğru dürüst salak gibiyim
Ilk reglm takmdayken
Resmen daha cok az eksim
Eksi 600 gorursem sukredcm

Uyanır uyanmaz zencefilli limonlu sıcak. SU

Kahvalti:2 yumurta cokelek 5 zeytin domates salatalık 3 ceviz 1 açık çay

Ara:1 kase yoğurt 1 kivi

Aksam:et ve sebze pisirdim fırında yağsız hafif tuzlu bol.baharatlı 1 kase yoğurt

2 bardak yeşil çay.. Elma detox suyu 1.5
litre... 2 litre su yatana kadar 3 olur sogan yedim çok susatıyor

Spor: 20 dakika tempolu yürüyüş 400 ip 200 squat hareketi.. gecede uyumadan yarım saat egzersiz düşünüyorum malipina

İnanmıyoruum etiketin geldii
Tam Perşembelik menü olmuş
Kahvaltıda çökeleği çok seviyorum hele de sürk çökeleğiyse
Akşam da mikemmel olmuş yaa çok açım ben
Keşke o menü benim olsa
Sporu da beğendim habooş sporlara doymuyorduu

Eflalcm evrenden torpilim var kitabnı okurmsn. İyi geleceğini düşünüyorm. E kitap hali de var indreblrsn
Not edeyim canım bunu da. Hali hazırda okumam için bekleyen çok kitap var, şimdi kemal sayar ruh hali ni okuyorum güzel kitap. E kitap şeklinde okuyamıyorum hoşuma gitmiyor öyle.

Surk çökelek kendim yaptım çok severim o olmazsa sofrada olmaz bazen pişmiş olanı da severim ne olursa.. vallahi bu yoğunlukta yapuyorum bugun dizim var vatanım sensin izleyim dönerim size

Surk çökelek kendim yaptım çok severim o olmazsa sofrada olmaz bazen pişmiş olanı da severim ne olursa.. vallahi bu yoğunlukta yapuyorum bugun dizim var vatanım sensin izleyim dönerim size
Ben de kendim yapıyom yemyeşiller küften şu an. İki tanem kaldı yenisini yapcam inşallah. Hadi izle ben de izliyom onu

Uzun zamandır kitap okumuyorum bende yeni başladım ne ozlemişim eskiden deli gibi kitap okurdum şimdi arabistanda bulamıyorum haliyle ama turkiyede kitaplığı. Var insallah gidince yine kitaplara gomulecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…