- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yüzdesiyle dövdü senibende 200 gram verdim200 gramcılar bizi
pretoooo yaktın uleyn beni
Cevap veriyorum c tombalak miu efemA) Mor miu
B)mosmor miu
C) tombalak miu
D)tombik miu
E)şişko miu
evet kızlar oylama yapiyoruz hangisini daha çok beğendiniz lütfen bildiriniz kaptanın yeni adı oylama sonucuna göre belirlenecek
Bende en çok onu sevdim de şişko da güzel giniCevap veriyorum c tombalak miu efem
c)Tombalak miuA) Mor miu
B)mosmor miu
C) tombalak miu
D)tombik miu
E)şişko miu
evet kızlar oylama yapiyoruz hangisini daha çok beğendiniz lütfen bildiriniz kaptanın yeni adı oylama sonucuna göre belirlenecek
Anlatilmaz yaşanırBerna eşimde matematikçi.
Anlatsana biraz insan niye matematikçi olur
Su çok güzel gelsene gibi bişeymi
Benim herif de matematikciAy matematikçiyle evlilik de zordur anam. Market alışverişine gidersin %30 indirimden 0.0001 yüksek etiket olursa farkeder hemen... Sonra evde musluk akıtsa bu musluk havuzu kaç saatte doldurur biliyon mu sen diye çemkirir abbooooo
Gel.valla keşkee gelsenOvvvv sana mı gelsem ne
temem. Pekİ . Cis larımi da bi yazarsan . Adalet olsun. Dünkü pattis imi Dion. O kadar söyledim Be kaptan. ben menu konusunda söz vermedim . Aç kalmam ben detoks yapsam . Açlıktan hasta olmam bazıları gibı.
İzne de ben ayrılmak istemiom . Çok değil bu hafta kaldı
Öğrenci omak vardiCınım hiç öpmiyim bekarım ben
Şaka maka evdeki kızın arkasını toplamakla geçiyormuş ev hayatım. Kız gidince bi düzen geldi eve. Bi topluyorum 1 hafta duruyor öylece
Vakit çok olunca da uyunuyor be fitim
Haboooşşş[/QUOTE
Şöyle yafrim sende gel yan odaya atarım. Sizi
Kuzum fark 1.5 bu arada.Dikkat et kendine..
Yarın süt alcam inşallah. İçcen miKaptanım tebrikler çok iyisporda ne durumdayız yendim mi sizi @begum75 Begüşü yedim o kesinde
Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzelgeçmiş olsun tekrardan
Harikasın canım tebrik ederim
Vay vay vay tebrikler canım çok güzel
Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdunKüsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya
Eki Görüntüle 2133676
Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi
Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler
Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun
Ben geldim ya bırakıp gitme beni
Eki Görüntüle 2133681
Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktuAkşam olsa da eve gidip dinlensen ya yarın çalışıyor musun
Sizi yine yedik gibi ne dersin
Aynen kuzum, bebişin var, evde bissürü kişi var, sana da zor oluyor listeye de, sen spora başladın, burda olmaya devam et rahatla ver kilolarını stressiz telaşsızCanım çok teşekkür ederim. Evet mezuniyetım var bugün . Çok haklı sin. 5 li rakamlar zor olurdu listede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?