- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Allah bagislasin kuzulari sizeBebelerim var onlar yatağa geçtim uyuyacak oğlum 2 yaşında kızım 5.. çoktan uyudular ben kitaba daldım sonra film izledim.kaldım. öyle meleğim.
Senin bebek uyumadı mi daha
Sağol canımmmm. Insallah canım. Bundan sonra eskisi gibi olmak istemiyorum . Koruma için vereçek min.1 Max 3 kilom var. Bakalim neler olacak. Tam gaz devammmmm@Sidelya95 canım tebrik ederim maşallah sana balım
Bugün senin kahvaltilar gibi bir sunum yapayım dedim, yumurtam pörtledidüşün yani ne kadar şanslıyım
vorones mezuniyetin hayırlı olsun bundan sonrası koruma
Ben dé sıkı bi kahvaltı yaptım dün den aç olunca . K.valide baba vardı ama.çok da seeyy etmedim. Cis cos yemeeeemm. 1 çatal helva attım gerçi ağzıma ama olsun şükür abartmadim. Yaz gelmesi süper tya. Salata lar daha canlı ve lezzetli . Yedim bol bolAyy 2.5 ayi gecti esimle oglumla dogru durust basbasa kalmayali..Bi.kahvalti yapmisim ki bugun...
Gençlik nabiyonuz
Ben gezmelerdeyim, hava çok guzel
Yaz geldi haftasonu cıs cos yemek mi? Istedigini giymek mi?
Ben bugün bol bol açık hava yürüyüşü yapacağım
No avm
Yes yeşil piknik alanları, yürüyüş, yakan top
Biz neyiz?Ben de psikologa gitcem diyetisyen i bıraktım boşa çaba gibi geldi alkoliklerin sistemini inceledim hepsinin sponsor dedikleri zor zamanlarda aradıkları biri var onların alkol almalarını engelleyen. Obezite için de böyle birşey olmalı yemeyi kontrol de ciddi irade istiyor kararlılık bizim bunu edinmemiz gercek nedenleri bulmaliyiz.
Hâlâ saçlarındanAy yaz geldi agliycammm hepfit
Simdi 57_58 kilo olmak vardı
bizde sadece pazar beraber yiyoruz işleri yoğun geç çıkıyor bizde erken yiyoruz ama senin içinde çok iyi olmuş canım mutlu haftasonları geçirirsiniz inşallahAyy 2.5 ayi gecti esimle oglumla dogru durust basbasa kalmayali..Bi.kahvalti yapmisim ki bugun...
Hâlâ saçlarındanböyle yakalayabilirsin yazı, sen istersen yaparsın ki okudum ki ben, isteyince önünde hiç bir yiyecek duramaz senin
Geçmişi okuma miuLa habibtemi öpmeden gidememmmm@HAbibte
Bir de @deynepnaz ı
Bir de beni dün ezip geçen mortimiWhiteblacklife ne öpcem şa dövecem onu
Hamburger yemeGünaydın, bugün yapı market gezeceğiz löölöölöööö
O cıs coslar mi güçlüAksam bı yeme krizi geldi hepfitim normalde ifte yemiyorum , biraz çorba içtim 2 sarma yedim ama fena şiddetli soldan soldan geldi
Sonra arkadaşıma gidecektim , oraya gittim Allah'tan kafam dağıldı
Oda kek,sigara böreği, Rus salatası fialn yapmıştı ama yemedim
Bir iki kuruyemiş tirtikladim okadar
Bugün 69.8 gördüm gitti 7 ler
Heyt beO cıs coslar mi güçlü
Sen sen masummm usta mi güçlü?
Sen güçlüsün sennn
Masum usta güçlü!
Tamm kuzum.
Aaa sabah yemem alaHamburger yeme
Yok gezerken diyomAaa sabah yemem ala
ya Çok cıs yazdım neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?