Bana yazma bence.Bütün takımı geren tek kişi sensin ama bunu anlayabileceğini pek sanmıyorum.
Sağol canım. Ben de senin mezuniyetini kutlayamadım. Çok başarılı bir koruma dönemi geçirirsiniz inşallah
Bişey yedim bile, dışarda olunca böyle oluyorYok gezerken diyom
İnşallah sidelyam. Cumalar ı bildirmek yapioz gene dimi. Peki ya p.tesi gene mecbur muSağol canım. Ben de senin mezuniyetini kutlayamadım. Çok başarılı bir koruma dönemi geçirirsiniz inşallah
Biz de seni öptük.Ben kaçayım öptüm herkesi
Ben de regl olunca karin agrisindan tokluk hissetmiyorum sürekli yemek yemek istiyorum ağrıyı unutturuyor sanki banaSorma esra kac gundur bi istah vardi ki.
Tokluk hissetmiyordum.
Ama simdi normale dondum.
Yazdıklarını dikkate aldm ben de. Ama.benim oğlan için erken sanrim . 1 ay var iki yaş olmaya . .İlk 3 gün kuralı var canım. 3 gün altna bez bağlama. Sürekli altna yapacak ve o ıslaklığı hissedecek. Bundan rahatszlık duyacak. İlk üç günde pek tutamıyorlar sürekli ıslanıyor üstü buna hazırlıklı ol. Altına alıştırma külodu filan da takma o da kalın pamuklu olduğu için bez gibi algılıyor rahatsz olmuyor. 3 günden sonra alışmaya başlıyor tutmayı öğreniyor. Ama bol sabır 0 öfke. Sürekli sakinlik. Yoksa daha kötü olur. Yaptığı şeyi ayyy tüü kakaaa pis şeklinde de söyleme bu seferde bedenimden pis bişey mi çıkıyor diye korkuyolar ve yapmamak için direniyorlar özellikle de büyük tuvalt içn bu kötü bi durum çünkü yapmayıp tutarsa kabız oluyor kabız olunca popoda yırtık oluyor acıyor yine yapmak istemiyor acayip bi kısır döngü. Kolay gelsn şimdiden. 1 hafta bilemedn 2 haftaya biter bu iş.
Sabrın varsa gece de bağlama ikisini birden öğreniyolar. Ben yapmadığıma pişmanım gece bağlıyorm hala. Oysa ki ilk öğrettiğimde gece kurı kalkıyordu ve gece çişim var diye uyanıyodu.
Uykusuzluğa gelemedipimden yap bezine dedim geceleri.
Şimdi o tepkileri yok beze yapıyor söylemeden. Bezin varlığının farkında.
Gece için şöyle bi kolaylık okumuştm
Yatağına 3 kat çöp poşeti çarşar çöp poşeti çarşf çöp poşeti çarşaf koymuş biri. Eğer ıslak uyanıyosa ilk katı çekil alıyor altta diğer kat kalıyprmuş böylece gece gece çarşaf yenileme derdi olmuyormuş. Mantıklı gelmişti ama yapmadm orası ayrı...
Harikasın . Cumaya bol eksi olur. Boyun kactiGunaydinnnn
Tarti 61.4 gosterdi.
Cok mutlu oldum.
45dk da leslie yaptim.
Yuruyuse gitmedim.
Ayy ben de oğlumu yatirdim dışarı atıyim kendimıGençlik nabiyonuz
Ben gezmelerdeyim, hava çok guzel
Yaz geldi haftasonu cıs cos yemek mi? Istedigini giymek mi?
Ben bugün bol bol açık hava yürüyüşü yapacağım
No avm
Yes yeşil piknik alanları, yürüyüş, yakan top
Ayy yetişmesine çok sevindim Allah yardımcın olsunNisammmmm kuzummmm sunumlar bugün öğleden sonra. Daha doğrusu biri öğleden önce biri de sonra. Heyecan var azcık. Sunumlar yetişti baya da güzel oldu. Akşam da çalıştım:) bakalım nasıl olacak bugün
Sen nasılsın nerdeydin birkaç gündğr
Kuzu işe başladığımdan beri giremiyorum çok sık. Aha gördün iki haftadır mortilerim küsüyolar bana ilgisizlikten şikayetçiler. Yetiştiremiyorum hiçbişeyi, herifle bile bi tek yemek masasında konuşabiliyoruz sen anla halimiNiye morti istemiyor bu kızlar?
@Cutemom007
malipina hele sen mali? Listedekilerin ele bi hakkı mı var ula
Boyum 1.64 .Harikasın . Cumaya bol eksi olur. Boyun kacti
Bizz evdeyiz disari sicak esim iste .Napiyonuzz hanmlaarr herkes haftasonu gezmesindemi
Canım mezuniyetin hayırlı oldu darısı bizlerin başına inşallah,ben kızımı 2.5 yaşında oğrettim her çocuk aynı olmuyor malum ama kolay değildi zorda değildi küçük kızımda daha tecrübeli oldum artık 2 yaş nasıl bilmiyorum da arkadaş 1 yaşinda aliştırmiştı nasıl becerdiyseYazdıklarını dikkate aldm ben de. Ama.benim oğlan için erken sanrim . 1 ay var iki yaş olmaya . .
Konusamiyor daha . Çiş yapınca sanırım rahatsız oluyor ayyy ayiiyui ay der bezine dokunur. Lazımlık aldık . Klozet kapağı aldik çocuklar için
Biz hazirizonun hazır olmasini bekliyorum. . Sizin kuzular kaç yaşında . sidelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?