ÜZüldüm şu an enişteye varlık içinde yokluk bu olsa gerekKasaba da ayıracak vaktim yok önünden yesin
Yok anam ona para mı yeterÜZüldüm şu an enişteye varlık içinde yokluk bu olsa gerek
Kız dün gece cennet mahallesi izliyorum orda kadınlar dansözlük dersi alıyor bir bölümde. Aklıma geldn. 70 lere inince alacan mı cidden
Evet kizlar uyurken isini hallet sen .bende şimdicik geldim yemek yerken bakayım dedim yoksa öyle bi iş varki evde usta vardı gitti onun temizliği mutfak çok fena haliyle işim olunca kızda durmuyor zorla uyuttum işi bitireyim
YOgurdum dun bitti az once yaptim.Tamam kuzum anladım seni. O zaman morti vermeyim de vaktini kasap enişteye şeyet sen
Dolmalar minikse 4 tane az ufaksa 2 tane. Yanında yoğurt da olurmuş heee
Az ufak da ne demekse artık
Kendi kendini ele vermissinYarının ve bugünün yemekleri hazır. Evi şöööle bi yalandan temizledim(kirleri halının altına atmadım o kadan da değil)
Yarın da sabahtan haftaiçi mamalarımı hazırlarım. Mutfakla işim kalmasın gayri daha. 2 iş yapıp yoruluyorum oy bana yazık la bana. Yaşlı teyzeler gibi dizlerimi tuta tuta oturuyorum
Hastaneden randevu alayım dedim mailim annemin telinde açıkmış. Ona mail gitmiş. Bir işi de gizleyebilsem
Hemen aradı neyin var diye
10 tane cümle kurup hiçbirinin de birbiriyle bağlantısını kuramamam
Daha sık yaz cakil.Kesinlikle hep yazıyorum çok iyi geliyor düsenin halinden düşen anlıyor ben de bunu araştırıp size daha faydalı şeyler tasiyacagim kesinlikle hepimiz fit olacagiz. Hep fit olalim
Ha tarhana ile diğerlerini bir tutuyonGram karbon alsak kiziyon sendede tarhana var işte
Güzel dizi arayışındayım halimden belli oluyordur. Şöyle beynimi yoracak aşk meşk değil de daha çok ekşınlı ama gerçekçi. Öyle bişey varsa eğer bildiğiniz tavsiyelere açığımGece gece cennet mahallesi izlemek mi?
Sen kafayi siyirmissin igdecimmm.
Ben de zaman oksa black mirror i izlemeyi istiyorum.
Bi dizi daha vardi yeni we up miydi adi neydi.
Fargmani guzeldi
Fringe diye bi dizi var biz bu ara ona takılıyoz. Beyin yakan bi diziGüzel dizi arayışındayım halimden belli oluyordur. Şöyle beynimi yoracak aşk meşk değil de daha çok ekşınlı ama gerçekçi. Öyle bişey varsa eğer bildiğiniz tavsiyelere açığım
Yavaş yavaş alısiyorsun alisirsinKuzu işe başladığımdan beri giremiyorum çok sık. Aha gördün iki haftadır mortilerim küsüyolar bana ilgisizlikten şikayetçiler. Yetiştiremiyorum hiçbişeyi, herifle bile bi tek yemek masasında konuşabiliyoruz sen anla halimi
Ben 2 haftadır dokunmadigim ev islerini yapmaya calisiyorum şimdiden yoruldumYav gelin iki lafin belini kirak
Nerelerdesiniz?
bu vakit oldu ne uyudu nede durdu canım yaEvet kizlar uyurken isini hallet sen .
Kolay gelsin.
Bugünkü menümü yazayım yarın artık düzenim gireyim biye böyle oldu bilmiyorum uyku düzenim bozuldu gece uyumayıp gündüz uyuyorum
Öğle 15:00
Domates
Salatalık
Zeytin
Çok çeşit peynir
Yağda yumurta
1 küçük tam buğday ekmek
Biraz bal kaymak
Yeşillik
Akşam 18:00
1.5 dilim ananas
1.5 lt su
45 dk hızlı tempo yürüyüş
@MiuLego @begum75
Ara ara kuruyemiş de miktarı neMenü verecekken uyuyakalmisim.Sopala beni Lunyaaaa
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
2 dilim hellim
9 zeytin
Salatalik
Ara
Oglene kadar ara ara cig kuruyemis yedim
Öğlen 13.30
5 kofte
1 koz biber
2 yk var yok pilav
Üzerine yesil cay
Aksam 17.45
1 barsak süt
1 muz
10 kadar fistik
Ara 18.30
3 minik hurma
Su 2.5 litreyi gecti
Spor 20 dk bolgesel=60 puan
N Nana @nehirnil111
homeland,Güzel dizi arayışındayım halimden belli oluyordur. Şöyle beynimi yoracak aşk meşk değil de daha çok ekşınlı ama gerçekçi. Öyle bişey varsa eğer bildiğiniz tavsiyelere açığım
Ayy süper Bir dizi biz bitirdik onu kacinci sezondasin.Fringe diye bi dizi var biz bu ara ona takılıyoz. Beyin yakan bi dizi
Evet sanırım mecbur vero.İnşallah sidelyam. Cumalar ı bildirmek yapioz gene dimi. Peki ya p.tesi gene mecbur mu
Benimki 3 yaşında canımYazdıklarını dikkate aldm ben de. Ama.benim oğlan için erken sanrim . 1 ay var iki yaş olmaya . .
Konusamiyor daha . Çiş yapınca sanırım rahatsız oluyor ayyy ayiiyui ay der bezine dokunur. Lazımlık aldık . Klozet kapağı aldik çocuklar için
Biz hazirizonun hazır olmasini bekliyorum. . Sizin kuzular kaç yaşında . s i d e l y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?