bende şimdicik geldim yemek yerken bakayım dedim yoksa öyle bi iş varki evde usta vardı gitti onun temizliği mutfak çok fena haliyle işim olunca kızda durmuyor zorla uyuttum işi bitireyimYav gelin iki lafin belini kirak
Nerelerdesiniz?
Tamam kuzum anladım seni. O zaman morti vermeyim de vaktini kasap enişteye şeyet senKuzu işe başladığımdan beri giremiyorum çok sık. Aha gördün iki haftadır mortilerim küsüyolar bana ilgisizlikten şikayetçiler. Yetiştiremiyorum hiçbişeyi, herifle bile bi tek yemek masasında konuşabiliyoruz sen anla halimi
Dolmalar minikse 4 tane az ufaksa 2 tane. Yanında yoğurt da olurmuş heeeMenumu yazayim.
Daha da yemem.
Sabah
Uyaninca 6.30da
Bi fincan sade kahve
2ggun kurusu
8 cig yer fistigi
3mil leslie
Kahvalti 8.15
2has yumurta
Dom sal bib
Nane maydonoz
Peynir
Zeytin
Ogle 13.30
4kucuk dolma
Kisirlik esmer bulgurdan yaptim.
Bi kase salata
2 3yk pirasa
Aksam 17.30
Bi sb tarcinli süt
Su 2.5 olur
Spor bitirince yazarim.
Daha yapacagim.
@Lunya
igdedali
Ben istiyorum.Mortingenleri ayarlayacağım bugün.
Makbule mali ve haboş istemiyr başka istemeyen var mı?
ben evde işler bekliyor yarın olur benim gezmelerNapiyonuzz hanmlaarr herkes haftasonu gezmesindemi
bu haftabende istiyorumMortingenleri ayarlayacağım bugün.
Makbule mali ve haboş istemiyr başka istemeyen var mı?
Mezuniyetin hayırlı olsun daha fit daha güzel vücudun olsunSağol canımmmm. Insallah canım. Bundan sonra eskisi gibi olmak istemiyorum . Koruma için vereçek min.1 Max 3 kilom var. Bakalim neler olacak. Tam gaz devammmmm
senin iş yoğurt yerken sakalına bulaştıranlar gibi olmuşYarının ve bugünün yemekleri hazır. Evi şöööle bi yalandan temizledim(kirleri halının altına atmadım o kadan da değil)
Yarın da sabahtan haftaiçi mamalarımı hazırlarım. Mutfakla işim kalmasın gayri daha. 2 iş yapıp yoruluyorum oy bana yazık la bana. Yaşlı teyzeler gibi dizlerimi tuta tuta oturuyorum
Hastaneden randevu alayım dedim mailim annemin telinde açıkmış. Ona mail gitmiş. Bir işi de gizleyebilsem
Hemen aradı neyin var diye
10 tane cümle kurup hiçbirinin de birbiriyle bağlantısını kuramamam
Hep randevusuz hallederdim. Ruhları duymazdı. Mide kanaması geçirdim seneler önce 2 gün hastanede yattım haberleri olmadı. Sonra gidince söyledim olur da bişey olursa doktora söyleyin diye o kadan da becerikliyimdir. Bu aralar ne saklasam eteğime dolanıyorsenin iş yoğurt yerken sakalına bulaştıranlar gibi olmuş
Kesinlikle hep yazıyorum çok iyi geliyor düsenin halinden düşen anlıyor ben de bunu araştırıp size daha faydalı şeyler tasiyacagim kesinlikle hepimiz fit olacagiz. Hep fit olalimBiz neyiz?
Buraya yaz!
Biz durdururuz seni!
Dün dedigimi yaptin mi? Rahatlayana kadar yürüdün mu?
canım mesleğin meydi kiSadece kendimi üzdum kendimi gerdim digerlerinin salladigini bile sanmiyorum ben de sallamayacagim. Eşimle dün konuştuk o da kızdı sert olmam gerektiğini söylüyor emir vermeyi ogrenmem gerektiğini inşallah ogrenebilirim. Ben sertken herkes mum oluyor her denilen yapılıyor demekki istedikleri bu
Benim hadtya oklmdaki bayan öğretmbler gelıorrrr inş bu okula yeni tayin oldm ilk kez geliorlar hafif stres yapmadm değil stor ve halıları yıkamya verdim bütğn catl bıcak bardaklrı camasır sulu sıcak suya koydum ama daha cook işim varrrBenimde aynı canım b
benimde aynı canım ya birde mutfakta tamir işi vardı onun temizliği olacak işim olunca kızlarda durmaz başka vakit uslu dururlar sağlık olsun yeter
afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasn canımcımmAyy 2.5 ayi gecti esimle oglumla dogru durust basbasa kalmayali..Bi.kahvalti yapmisim ki bugun...
Tebrikler tatlım benimmmAksam bı yeme krizi geldi hepfitim normalde ifte yemiyorum , biraz çorba içtim 2 sarma yedim ama fena şiddetli soldan soldan geldi
Sonra arkadaşıma gidecektim , oraya gittim Allah'tan kafam dağıldı
Oda kek,sigara böreği, Rus salatası fialn yapmıştı ama yemedim
Bir iki kuruyemiş tirtikladim okadar
Bugün 69.8 gördüm gitti 7 ler
bizde seni öptük kolay geleeeeBen kaçayım öptüm herkesi
Al bendende o kadar yaa;(Ben de regl olunca karin agrisindan tokluk hissetmiyorum sürekli yemek yemek istiyorum ağrıyı unutturuyor sanki bana
Bende istyrm mortiiiiiiigdedali
Ben de morti istiyorum.
Beni tahrik etsin beni kamcilasin istiyorum.
Beni zayiflatsin istiyorum.
Dün geldim şişme yatağı salonun ortasına açtım komik bir film açtım pembedusler suyumu da aldım keyif yaptım çok iyi geldi vallaBiz neyiz?
Buraya yaz!
Biz durdururuz seni!
Dün dedigimi yaptin mi? Rahatlayana kadar yürüdün mu?
Kasaba da ayıracak vaktim yok önünden yesinTamam kuzum anladım seni. O zaman morti vermeyim de vaktini kasap enişteye şeyet sen
Dolmalar minikse 4 tane az ufaksa 2 tane. Yanında yoğurt da olurmuş heee
Az ufak da ne demekse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?