Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kuzum anladım seni. O zaman morti vermeyim de vaktini kasap enişteye şeyet sen

Dolmalar minikse 4 tane az ufaksa 2 tane. Yanında yoğurt da olurmuş heee
Az ufak da ne demekse artık

Yarının ve bugünün yemekleri hazır. Evi şöööle bi yalandan temizledim(kirleri halının altına atmadım o kadan da değil)
Yarın da sabahtan haftaiçi mamalarımı hazırlarım. Mutfakla işim kalmasın gayri daha. 2 iş yapıp yoruluyorum oy bana yazık la bana. Yaşlı teyzeler gibi dizlerimi tuta tuta oturuyorum
Hastaneden randevu alayım dedim mailim annemin telinde açıkmış. Ona mail gitmiş. Bir işi de gizleyebilsem
Hemen aradı neyin var diye

10 tane cümle kurup hiçbirinin de birbiriyle bağlantısını kuramamam

senin iş yoğurt yerken sakalına bulaştıranlar gibi olmuş

senin iş yoğurt yerken sakalına bulaştıranlar gibi olmuş
Hep randevusuz hallederdim. Ruhları duymazdı. Mide kanaması geçirdim seneler önce 2 gün hastanede yattım haberleri olmadı. Sonra gidince söyledim olur da bişey olursa doktora söyleyin diye o kadan da becerikliyimdir. Bu aralar ne saklasam eteğime dolanıyor

Biz neyiz?
Buraya yaz!
Biz durdururuz seni!
Dün dedigimi yaptin mi? Rahatlayana kadar yürüdün mu?
Kesinlikle hep yazıyorum çok iyi geliyor düsenin halinden düşen anlıyor ben de bunu araştırıp size daha faydalı şeyler tasiyacagim kesinlikle hepimiz fit olacagiz. Hep fit olalim

canım mesleğin meydi ki cakil80

Benimde aynı canım b

benimde aynı canım ya birde mutfakta tamir işi vardı onun temizliği olacak işim olunca kızlarda durmaz başka vakit uslu dururlar sağlık olsun yeter
Benim hadtya oklmdaki bayan öğretmbler gelıorrrr inş bu okula yeni tayin oldm ilk kez geliorlar hafif stres yapmadm değil stor ve halıları yıkamya verdim bütğn catl bıcak bardaklrı camasır sulu sıcak suya koydum ama daha cook işim varrr
Ayy 2.5 ayi gecti esimle oglumla dogru durust basbasa kalmayali..Bi.kahvalti yapmisim ki bugun...
afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasn canımcımm

Tebrikler tatlım benimmm
Ben kaçayım öptüm herkesi
bizde seni öptük kolay geleeee

Ben de regl olunca karin agrisindan tokluk hissetmiyorum sürekli yemek yemek istiyorum ağrıyı unutturuyor sanki bana
Al bendende o kadar yaa;(
igdedali
Ben de morti istiyorum.
Beni tahrik etsin beni kamcilasin istiyorum.
Beni zayiflatsin istiyorum.
Bende istyrm mortiiiiii igdedali

Kııııııııııııııız nerdesiniz yav... Eskiden bi toplanırdı herkes günde birkaç kez... Sayfalara yetişemezdik alıntıları göremezdik gülmekten karnımıza ağrılar girerdi, her Cuma birinin kilosunu mezuniyetini kutlar parti verirdik... Çoh özledim o günleri

Kahvaltidan sonra ortaligi biraz toplayip parka gittik.geldik oglumu uyutacaktim esim ben uyuturum dedi nolur nolmaz belki uyumaz diye bekliyom carsiya dogru gitcem de bi usendim anlatamam.ama ustume basima biseyler almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…