Ne utanacaksın gurur duyay utandım
ne kadan ayıp
yemini suyunu verince böyle oluyoÖmrün uyumakla geçiyor kasap enişteböyle hatunu bırakıp
Öldün çık@Lunya
08:00
Hellimli yağda yumurta( 1.5 yumurta-1 dilim hellim)
4 iri yeşil zeytin
Marul-dereotu-salatalik
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmek
Ara çiğ çerez biraz fazla
18:00
2 kasik pirinç pilavı
Zyt taze fasulye 4 kasik
4 tane kendi yağında pişmiş kanat
Salata
1 kk büyüklüğünde tatlı
Su 2 litre
Spor 3 saat yürüyüş (hoplamalı ziplamali)
180 pbegum75
Floweroflife
Hoplamalı zıplamalı dalacak lunya sana@Lunya
08:00
Hellimli yağda yumurta( 1.5 yumurta-1 dilim hellim)
4 iri yeşil zeytin
Marul-dereotu-salatalik
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmek
Ara çiğ çerez biraz fazla
18:00
2 kasik pirinç pilavı
Zyt taze fasulye 4 kasik
4 tane kendi yağında pişmiş kanat
Salata
1 kk büyüklüğünde tatlı
Su 2 litre
Spor 3 saat yürüyüş (hoplamalı ziplamali)
180 pbegum75
Floweroflife
Kimyon iyi gelir canım gazaDün jınekolojide kontrolum vardı doktr rahmime bakarken dediki senn bagrsaklarnda ne var ki bu jdar yogun gazlı şiş gbi dior diyetsyende aynı seyı sölüyr ödem cayları suları cok ocıyrm ama bilemedmki...varmı önersi olan???
kız onu anliom da.seni çözemedim . Hayırlisi .Ohhhhhhhhhhhhhhhhm eflal ohhhhhhhhhhhhhhhhhhm bacım
Kime sinirlendiğimiz önemlidir. Sinirlenince karşındaki kendini çoh önemli sanar... Biz de yutmuyoruz her denilene cevabımız var ama söz verdik malum
Eşim olsa adam ayda 3 gün delirmelerime dayanamaz boşardı diyorum hep. Belki de rahatlıktan oluyor tüm bunlar. El oğlu çeker mi hiç benim şımarıklığımı
yeri hep aynı hiç değişmiyo.azcık kaykılıp yatış pozisyonunu alıyo sonra dinle seremoniyitıpkı benim adam
yeri hep aynı hiç değişmiyo.azcık kaykılıp yatış pozisyonunu alıyo sonra dinle seremoniyi
Kim kendini halt sanıyor. Gene başladı saldırı . Oy oyy .Benim sözden haberim yok kime verdiniz? Susunca da kendini bir halt sanıyor la havle, neyse başım çatlıyor misafirlikteyim eve gidip ip atlama istiyorum.
Bu arada regl öncesi benimde içime canavar kaçıyor yalnız değilsin
Benimde kendi cevherim var bi kere2 kasik pilava bile sopaladi la.Bugun -100 bile geldim ben6 aydir yemiyom la korumada da yemiceksem ne zaman yicem
Bunlari maliden mi ogreniyon gı
Canım rezene de iyi gelir. Eflalin dediği gibi yemeklere kimyonu eksik etmeDün jınekolojide kontrolum vardı doktr rahmime bakarken dediki senn bagrsaklarnda ne var ki bu jdar yogun gazlı şiş gbi dior diyetsyende aynı seyı sölüyr ödem cayları suları cok ocıyrm ama bilemedmki...varmı önersi olan???
Ohhh be sonunda baş başa kaldınız.Eve yeni geldikk ayy kocamla cocugumla harika bi cumartesi gecirdim.cok şükür. Aylardir hasret kalmistim.
Menu yazayim mi? Dur yazayim ama yazmadan uzerime kalin biseyler giyeyim de az acitsin.
Sabah 11.15
2 minik tb unundan krep(yag yok)
2 dilim hellim
9 zeytin
4 5 catal actifryda pismis patates
1 küp helva
1 tk recel
Ara 14.00
Yarim elma
4 cilek
Ara 16.00
1 kutu süt
Aksam yok acikmadim
Saat 17.30
1 avuc kadar karisik cig kuruyemis
2 tane de hurmali diyet tatlisi
Ara 19.00
Sade türk kahvesi
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2.5 oldu
Spor ekleyebilirim belki sonra yazarim
Dipnot:asirinin asirisi tatli isteginden mutevellit(regl olcam)bugun meyveye tatliya boguldum.Kahvaltiyi da gec ve cok yaptigimdan aksam yemek yemedim.
@Lunya
söz yarın sabah çekilip atcam.sabah daha zayıf duruyo vücut.akşam fırlıyo göbekVayyyy fotograf istiyomm
Ben de bugun 27 beden kot aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?