Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızzzz malipina ya bi öncesi sonrası yap be yapki gönlümz gözümz acılsınnnn e o kdar anlattınnnn

1 haftadan bişey olmaz kuzum.sabah yumurta peynir protein ihtiyacı için 1 dilim yada 2 dilim.ekmek.karbon ihtiyacını karsilar

Arada sırada değişik beslenmek iyidir, bu hafta detoks gibi olmuş. Kilon durmaz merak etme ama spor önemli, sporu bırakmazsan bisey olmaz

Dönem dönem oluyor geçen yıl 7-8 de cikiyordum mutluydum evime daha yakındı iyi oluyordu yeni yer evime uzak yolum çok sürüyor bana kalsa 6 da çıkarım ama cikamiyorum. Araba kullanmayı ogrenirsem de evime kolay giderim yani planlarim var hayatımın işime endeksli olmasına izin vermeyecegim

Kimyon ve rezene demleyip iç, işe yarar umarım

Benimde son 2 3 yıldır böle bi durumum var ya ben napammmmm hepfit len olur olmadk yerde aglyasm gelıo snra kendmı tutuom...
Walla ben çare bulamadım abuk subuk duygulanıyorum, normalde de tam aksi duygusuz sayılabilecek biriyim, herkes farkediyor duygu durumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…