KızzzzBUgün iş çıkışı alışveriş yapim dedim. Mağazalardan birinde bizim kızlardan biri çalışıyomuş, önce tanımadı sonra ohaaa diye bağırdı
Abla manyak zayıflamışsıın tanımadım dedi süper olmuşum öyleymiş. Bunu ödemden şişmiş halime dedi
Vee XXL dan L ye inen bir mali var karşınızda
Yeni pantul aldım gözüme bi ufak göründü yav
Hiç alışık deelim böyle şeylere ayol bi acaip geliyo@MiuLego @igdedali
ben yerimde saymazsam eğer olur tabiberaber gireriz işte 70lere niye hemen asıyon yüzünü
1 haftadan bişey olmaz kuzum.sabah yumurta peynir protein ihtiyacı için 1 dilim yada 2 dilim.ekmek.karbon ihtiyacını karsilarKızlar ya smdı ben yaklsk bı hafta kabk yogrt yedim öğle ve aksam.diyetayenm sislik nedeniyle 2 hafta boyunca öğle ve aksam sebze dsnda hicbsey tuketme dedi bebde kabagıda sevıom yıyom smdi sorum su midem alısrmı yada etki etmyblrni sürekli aynı seyi yedgmden.bide son sorumsebze dsna cıktgnda kılo verme durrmu yada kılomu alırım ayhh cok karsk sordum biliyrm ama lütfen anlyabilenler cevap versin
Arada sırada değişik beslenmek iyidir, bu hafta detoks gibi olmuş. Kilon durmaz merak etme ama spor önemli, sporu bırakmazsan bisey olmazKızlar ya smdı ben yaklsk bı hafta kabk yogrt yedim öğle ve aksam.diyetayenm sislik nedeniyle 2 hafta boyunca öğle ve aksam sebze dsnda hicbsey tuketme dedi bebde kabagıda sevıom yıyom smdi sorum su midem alısrmı yada etki etmyblrni sürekli aynı seyi yedgmden.bide son sorumsebze dsna cıktgnda kılo verme durrmu yada kılomu alırım ayhh cok karsk sordum biliyrm ama lütfen anlyabilenler cevap versin
Dönem dönem oluyor geçen yıl 7-8 de cikiyordum mutluydum evime daha yakındı iyi oluyordu yeni yer evime uzak yolum çok sürüyor bana kalsa 6 da çıkarım ama cikamiyorum. Araba kullanmayı ogrenirsem de evime kolay giderim yani planlarim var hayatımın işime endeksli olmasına izin vermeyecegimAllah rahmet eylesin hepsine çakılcım. zor şeyler bunlar.
yıkıcı olaylar yaşamışsın ama zaten kendini toparlamaya da pek vaktin olmamış. kendine ayırdığın zaman da psikolojin için çok önemli. çok geç çıkıyorsun işten tatlım. ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bu geç çıkma durumları sürekli mi olacak? bu hayatını çok etkiler...
ben yarından itibaren yazsam
bilmiyorum ki canım
Kimyon ve rezene demleyip iç, işe yarar umarımDün jınekolojide kontrolum vardı doktr rahmime bakarken dediki senn bagrsaklarnda ne var ki bu jdar yogun gazlı şiş gbi dior diyetsyende aynı seyı sölüyr ödem cayları suları cok ocıyrm ama bilemedmki...varmı önersi olan???
Sadece bana miHoplamalı zıplamalı dalacak lunya sana
Ayyy son fotoya cok güldüm
Ayyy son fotoya cok güldüm
Benim etli dediğim 70 kilo yalnizdemi midyum candır.bence de etli kalim
Ben de mi yapsam kiÖlü taklidi yapcam zaten lunya gelince
Walla ben çare bulamadım abuk subuk duygulanıyorum, normalde de tam aksi duygusuz sayılabilecek biriyim, herkes farkediyor duygu durumumuBenimde son 2 3 yıldır böle bi durumum var ya ben napammmmmhepfit len olur olmadk yerde aglyasm gelıo snra kendmı tutuom...
Sadece bana mi
Sen de benimlesin
Yarın ben de güzel beslenicem, 2 gün kaçamak yapıp 5 günde dengeliyorumKafa göz kalmadı bende.
Ama yarın mis gibi menümle mortimin karşısındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?