iyi o zaman buhın pazar hiç keyfini bozma zatiYok o saatlerde kicimi devirmis uyuyodum
hay maşallah canım yaaBu da benden olsunn
ne mutlu sanaBu da benden olsunn
Pek kimse yok ya şu an ondan. Ama at önceden görmüştüm herkese motivasyon olsunAz talep var ama yapacam
Burdan neyi anlıyoruzBu da benden olsunn
Ayyy cok guzel yaBu da benden olsunn
Aynen daha yeni kahvalti hazırlıyorumiyi o zaman buhın pazar hiç keyfini bozma zati
Menülerine yine etiketle Fulyam. Kız ben yazın motivasyonumu arttırmak için sürekli mağaza geziyordum. Özellikle bu mevsimde vitrinler cıvıl cıvıl oluyor ya. Gidip bakıyordum denemiyordum. Çok gaza geliyordum. Yapıyor musun sen de ?malipina malim inceik olmuşsun maşallah
Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)Eneeee türkan gelmişne sorunun var hayrolsun
Allah yardımcınız olsun canim üzüldüm insallah esininde isleri duzelir.rabbim bol rizik verir size..Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Hiç giymedim ben beyaz pantolon
Ama komşum var 90 kilo da giyiniyor
TürkanıııımSaolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Kız miu kimseye pas veremiyor bu ara. Sunum filan derken kafalar yürüdü iyiceSizi seviyoreeeee miuyu ozluyoreee ama miu bana pas vermiyoreeeeee hayret birseyoreeee
menü yazarsam etiketlerim hayrişim.Menülerine yine etiketle Fulyam. Kız ben yazın motivasyonumu arttırmak için sürekli mağaza geziyordum. Özellikle bu mevsimde vitrinler cıvıl cıvıl oluyor ya. Gidip bakıyordum denemiyordum. Çok gaza geliyordum. Yapıyor musun sen de ?
Vermiyor insafsız
Ben de 82 kiloyla giymiştim.
Şimdi düşünüyorum o yarım dünya basenlerle nası giydim diye ama özgüven miii bilinçsizlik miii bilemiyorum
Türkanıııım
herşey yoluna girer Allah'ın izniyle sıkma canını
Düze çıkarsınız gene. Beraber olduktan sonra
Kız miu kimseye pas veremiyor bu ara. Sunum filan derken kafalar yürüdü iyice
@MiuLego pas ver la kıza
Olsun igdem bu hafta ayrı takilalim arkadasla.beni mazur gör.Enem neler dönmüş dün akşam
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden
Hemen istemiyorum demişsin
Olar mı hiç istememek
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi
Bence gözü korktu senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?