Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az talep var ama yapacam
Pek kimse yok ya şu an ondan. Ama at önceden görmüştüm herkese motivasyon olsun
Urfa'ya gideyim de ben de atayım. Tatilde annemin telinden fotolar çekmiştim güncelleme mi bişey gelmiş. Annem de onaylamış tüm fotolar gtmişti
Bi gdeyim fotolarla donatacam buraları

malipina malim inceik olmuşsun maşallah
Menülerine yine etiketle Fulyam. Kız ben yazın motivasyonumu arttırmak için sürekli mağaza geziyordum. Özellikle bu mevsimde vitrinler cıvıl cıvıl oluyor ya. Gidip bakıyordum denemiyordum. Çok gaza geliyordum. Yapıyor musun sen de ?

Eneeee türkan gelmiş ne sorunun var hayrolsun
Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Allah yardımcınız olsun canim üzüldüm insallah esininde isleri duzelir.rabbim bol rizik verir size..

Bende diyorum bu turkan nerelere gitti megerse nick degistirmissin

Hiç giymedim ben beyaz pantolon

Ama komşum var 90 kilo da giyiniyor

Ben de 82 kiloyla giymiştim.
Şimdi düşünüyorum o yarım dünya basenlerle nası giydim diye ama özgüven miii bilinçsizlik miii bilemiyorum

Türkanıııım
herşey yoluna girer Allah'ın izniyle sıkma canını
Düze çıkarsınız gene. Beraber olduktan sonra

Sizi seviyoreeeee miuyu ozluyoreee ama miu bana pas vermiyoreeeeee hayret birseyoreeee
Kız miu kimseye pas veremiyor bu ara. Sunum filan derken kafalar yürüdü iyice
@MiuLego pas ver la kıza

menü yazarsam etiketlerim hayrişim.
ben de çok mağaza bakardım. bakıp beğenir zayıflayıp bunu alacağım derdim. çok hoşuma giderdi zevk alırdım. ama artık ondan da zevk almıyorum. hele bu aralar iyice depresifim bu konuda. eve kapandım. sadece iş ve ev var hayatımda. zayıflama konusu da gelince aklıma ağlamaklı oluyorum. herkes başardı ben yolda kaldım.
menü bile planlayamıyorum. yemekleri canım istemiyor. sadece uyumak istiyorum. şaka falan bir tarafa da sanırım bu gerçekten depresyon belirtisi
NOT: bu arada 2 parça %70 lik bitter yedim. devamı da bilinçsiz olarak gelecekti ki senin mesajını okuyunca paketi sehpanın üzerine koydum

Vermiyor insafsıztakima yaziyore ama beni görmüyoree igdem evet gelsin bi pas versin yetti gari ulee

Olsun igdem bu hafta ayrı takilalim arkadasla.beni mazur gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…