Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Depresyon değil de mevsimsel bişey olduğunu düşünüyorum. Dünki menümü görmüşsündür. Aynı durumdayız çok iyi anlıyorum seni... Yataktan çıkmak evden çıkmak işkence gbi geliyor. Ev-iş-dersane... Bu üçgen arasında pinpon topu gibiyim... Sürekli kemiklerim ağrıyor, hep uyku halindeyim. Dün annemlerle konuştum. O kadar çok esnemişim ki hepsinin uykusunu getirdim Aynı şekilde depresif ruh halini de yaşıyorum. Açıkçası bence mevsimsel. Ve kan değerlerim b12 filan düşmüş olabilir diye randevu aldım. Sen de depresyona şartlama kendini. Bahar ayları doğanın uyanması demek ama nedense bizlerin adapte olması zor oluyor...

Günaydın kızlar. Öncelikle hepinizden özür dilerim. İki gündür saçmalığın dibine vuruyorum. Çok çok üzgünüm neden böyle oluyor anlamıyorum. Yemicem dediğim birşeyi deli gibi yerken buluyorum kendimi.
Dün kaçamak yaptım. Motivasyonum çok düştü kendime gelmek eski irademi kazanmak için sabah simit yaptım evdekilere güya yemeyip irademe sahip çıkacaktım. Güzelce kahvaltımı yaptım ama sonra
Dürtülmeye , sopalanmaya , kendime gelmeye ihtiyacım var. Ne yapıyorsanız yapın beni @Lunya malipina Whiteblacklife igdedali

Burdan neyi anlıyoruz
beyaz pantolon giymek için incecik olmaya gerek yokmuş @masumm

Hiç giymedim ben beyaz pantolon

Ama komşum var 90 kilo da giyiniyor
O pantolon beyaz degillll bebe mavisi isiktan rengi açık cikti ule.oglumun mevlidinde giyinmistim beyaz tunikle.
Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Allah yardimciniz olsun feraha erdirsin inşallah canım

Cabim sabah çocuklara simit aldım onlara bolerken onun sesi beni benden aldı..
Hemen bir cayvyapip yanında yağda yumurta ile yeme hayaylleri kurarken buldum kendimi..
Kendine gel dedim tevo.. çıkardım büyük servis tabağını doldurdum sağlıklı kahvaltililarla
Gözüm de Karnım da doydu simit tamamen aklımdan çıktı

Sayfaya bir bakayım dedim. Senin bu yazını okudum. Çok şaşırdım.
Sonra azcık geçmiş yaptım. Tatsız tuzsuz konuşmalar.
Canım çok sıkıldı.
Asla girmek istemiyorum kk ya artık.
Koz bir şey yok sidelya da telafi eder onda o irade var... canini niye sıkıyorsun hemen..

Olsun igdem bu hafta ayrı takilalim arkadasla.beni mazur gör.
Piki siz nasıl isterseniz efem
2 kilonun altında verirsen furmak serbest ama haa
Çivili sandalyeye oturturuz seni

Listedesin sen bundan daha fazla dürtecek bişey mi var Sidoş?
Dün kaçamak yaptığın için bugün de o simiti gömdün...
toparlanman lazım. 2 haftadır az kilo veriyordun bu hafta tartı inince içinden kendini ödüllendirme isteği duymuş olabilirsin. Ama bu ödüllendirme Cuma günü tartıda tokat gibi çarpar yüzüne...
Aynı listedeki tevo Esra ya da Melek ya da diğerleri herşeyden fedakarlık yapıyorken motivasyonum düştü yiyorum dersen ayıp edersin onlara da haksızlık...
Hem kendine hem takım arkadaşlarına yapma bunu.
Spor yap bol bol
Ben yazın her canım bişey istediğinde irademi kontrol edemediğimi hissettiğimde spor yapardım. Spordan sonra yemek istemeyeceksn zaten

Sayfaya bir bakayım dedim. Senin bu yazını okudum. Çok şaşırdım.
Sonra azcık geçmiş yaptım. Tatsız tuzsuz konuşmalar.
Canım çok sıkıldı.
Asla girmek istemiyorum kk ya artık.
Bosver sen onlari beni gör benimle konus için açılsın

Bak ben gecen hafta yedim o halti simdi bir sürahi suya az biraz limon sıktım,limonu dogradim attim icine kök zencefil ve cubuk tarcin attım.tarcinida hic sevmem dünden beri iciyorum.tok tutuyor.metebolizmayi hizlandirip yag yakiyormus.sende dene bide bu zayiflama yoluna neden cıktın bir hatirla.

Saol balım.senin adını her okudugumda bir ankarali olarak erik dalını acıp oynayasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…