- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sidoş kuzum hedef kilolara yaklaştıkça hepimizde oluyor maalesef ben geçen hafta neler yedim, bu hafta sonu da. -ama önemli olan motivasyon bulup yine adapte olabilmek.. geçti gitti bitti, hop ileriye bak şimdi..Günaydın kızlar. Öncelikle hepinizden özür dilerim. İki gündür saçmalığın dibine vuruyorum. Çok çok üzgünüm neden böyle oluyor anlamıyorum. Yemicem dediğim birşeyi deli gibi yerken buluyorum kendimi.
Dün kaçamak yaptım. Motivasyonum çok düştü kendime gelmek eski irademi kazanmak için sabah simit yaptım evdekilere güya yemeyip irademe sahip çıkacaktım. Güzelce kahvaltımı yaptım ama sonra
Dürtülmeye , sopalanmaya , kendime gelmeye ihtiyacım var. Ne yapıyorsanız yapın beni@Lunya malipina Whiteblacklife @igdedali
Delü ya, akıllısı takıma gelmiyor( çok şükür, gelen de barınamıyor delülerin arasında)Işte size bu sabah ki before afterim
Eki Görüntüle 2134401
Eki Görüntüle 2134402
@igdedali @matematik61 @Portakal Sulu Ordek
Dün telde birikmiş 2000 fotoyu silmeye başlamıştım ki şok oldum aman allahım sildiğimi sandığım buraya ilk geldiğim günlerden kalma foto mu buldum aman allahım şu korkunca şişen balık gibiyim
Evet balım mezun oldum şükür. Hava mis. Kalan 1 Kilo mu da versem benden iyisi yokwaytım tetikleyen o oldu ondan girdim sayfaya iste
Baktim ne göreyim nerelere gelmissiniz
vero mezun mu oldun sen
Bende bugun spor yapicam insa basliyorum
sidelya nasilsin kuzum napiyosun ne zamandir diyet nasil kac kilo verdin kız sok oldum buraya
mium
mium ben geldim nasılsın canım boyle deme bu kadar şoktayken ben
O öyle olmuyor kibaşka biri takıyor.
MeselaEsra_4378 bi hafta 100 gram verdi adı 0.1 esra olarak kaldi
Bana ilk kimin hep föt dediğini hatırlamıyorum bile ama yapıştı kaldi
Oyyy kıyamam kuzum yaa niye paylaşmadın bizimle. Allah rızkınızı bollaştırsın. Çalışmak iyidir üzme kendini canımSaolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Erkekler gitti kuzum hem de ben sıcak su sevmiyorum, bu su sıcak ötesi kaynar adeta. Soğuk Çermik olursa giderim ama inşaallah tabi. Gerçi ben tiksiniyorum herkesin girdiği yerlere girmeyeSen niye gitmedin
Ağlama kız sende onunbegenmediysey önceden baklavaliyfin misal simdi bülbül yuvası
Bence muhallebi görünce bizi hatırlıyor
Enem neler dönmüş dün akşam
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden
Hemen istemiyorum demişsin
Olar mı hiç istememek
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi
Bence gözü korktu senden
Katılıyorum yedirtmeyiz KUŞ gadan kız zatii totisu haricckurban olsun onun totosuna o dalga geçenler
fılavırı yedirtmeyiz
onla ancak biz dalga geçebiliriz
aynen oyle flowrm benimYa nasıl ya biz bir ayı geçti buradayız
Neyse geç olsun güç olmasın canım kavuştun takıma
hee çok çok şeyedince öyle şeyolüyordü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?