Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bütün söylediklerinde haklısın iğde. Hafta içinde telafi edeceğim inşallah

waytım tetikleyen o oldu ondan girdim sayfaya iste
Baktim ne göreyim nerelere gelmissiniz

Mezunum ben eflalim lâ nasıl tanimazsin beni
vero mezun mu oldun sen

Whiteblacklife bugün sporumla furacam sana kaç gündür yapamıyordum acısını çıkaracam
Bende bugun spor yapicam insa basliyorum
sidelya nasilsin kuzum napiyosun ne zamandir diyet nasil kac kilo verdin kız sok oldum buraya

mium

Sayfaya bir bakayım dedim. Senin bu yazını okudum. Çok şaşırdım.
Sonra azcık geçmiş yaptım. Tatsız tuzsuz konuşmalar.
Canım çok sıkıldı.
Asla girmek istemiyorum kk ya artık.
mium ben geldim nasılsın canım boyle deme bu kadar şoktayken ben

Bende inanmıyorum kendime sopala beni esra

Bugün eş kişisinin doğum günü kızlar aksama çok güzel bi şeyler yapicam haberi yok dün 30 kere bugün ayın kaçı dedi hic bozuntuya vermedimarkadaşlarıda cagiricam ki kosturmaktan cız coz yemiyim garibim baktı ben umursamaz galesisiz bir şekilde ev temizliyorum bi karış suratla evi terk etti

Bu da benden olsunn
tebrik ederim canım benim.

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Rabbim yardımcınız olsun türkan inşallah geçecek bu günler ama siz birlikte olun yine.
Sayfaya bir bakayım dedim. Senin bu yazını okudum. Çok şaşırdım.
Sonra azcık geçmiş yaptım. Tatsız tuzsuz konuşmalar.
Canım çok sıkıldı.
Asla girmek istemiyorum kk ya artık.
öperim.

ben de bikini vücudu görecem diye heyecan şeyettiydim

Yedin eee şimdi değdi mi

Yuhhh yuhhhh yuhhh yuhhhh yuhhh yaaaa ben bugün yapamam eşim evde yaaaa

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Türkan umarım herşey düze çıkar bir an önce , çalışmak kötü değil ama sen çocuğunu bıraktığın için zor geliyordur

mutlaka baharın da etkisi vardır da bazı sorunlar da var bu aralar. onlar da tetikliyor. ciddi şeyler değil belki ama çok şükür, sıktı beni anlayacağın. mutsuz hissediyorum kendimi gerçekten kapris naz değil.
olmazsa azcık B12 takviyesi yapayım. belki iyi gelir.
bizim yemekle bağımız sıkıntı. sevinsek ayrı üzülsek ayrı. hep bir bağımlılık var. oysaki yaşam yiyip içmekten ibaret değil. bazı inanlar var öyle imreniyorum ki. ne bulursa onu yiyor. uzun uzun düşünmüyor. hafif şeylerle atlatıyor. bizim normal zaman ayrı diyet zamanı ayrı. uzun törenler halinde. yok planlar yapılıyor onu mu yesem bunu mu yesem bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…