Bütün söylediklerinde haklısın iğde. Hafta içinde telafi edeceğim inşallahPiki siz nasıl isterseniz efem
2 kilonun altında verirsen furmak serbest ama haa
Çivili sandalyeye oturturuz seni
Listedesin sen bundan daha fazla dürtecek bişey mi var Sidoş?
Dün kaçamak yaptığın için bugün de o simiti gömdün...
toparlanman lazım. 2 haftadır az kilo veriyordun bu hafta tartı inince içinden kendini ödüllendirme isteği duymuş olabilirsin. Ama bu ödüllendirme Cuma günü tartıda tokat gibi çarpar yüzüne...
Aynı listedeki tevo Esra ya da Melek ya da diğerleri herşeyden fedakarlık yapıyorken motivasyonum düştü yiyorum dersen ayıp edersin onlara da haksızlık...
Hem kendine hem takım arkadaşlarına yapma bunu.
Spor yap bol bol
Ben yazın her canım bişey istediğinde irademi kontrol edemediğimi hissettiğimde spor yapardım. Spordan sonra yemek istemeyeceksn zaten
waytım tetikleyen o oldu ondan girdim sayfaya isteKızartma haa
vero mezun mu oldun senMezunum ben eflalim lâ nasıl tanimazsin beni
Bende bugun spor yapicam insa basliyorum
sidelya nasilsin kuzum napiyosun ne zamandir diyet nasil kac kilo verdin kız sok oldum burayaGünaydın kızlar. Öncelikle hepinizden özür dilerim. İki gündür saçmalığın dibine vuruyorum. Çok çok üzgünüm neden böyle oluyor anlamıyorum. Yemicem dediğim birşeyi deli gibi yerken buluyorum kendimi.
Dün kaçamak yaptım. Motivasyonum çok düştü kendime gelmek eski irademi kazanmak için sabah simit yaptım evdekilere güya yemeyip irademe sahip çıkacaktım. Güzelce kahvaltımı yaptım ama sonra
Dürtülmeye , sopalanmaya , kendime gelmeye ihtiyacım var. Ne yapıyorsanız yapın beni@Lunya malipina Whiteblacklife igdedali
mium
mium ben geldim nasılsın canım boyle deme bu kadar şoktayken benSayfaya bir bakayım dedim. Senin bu yazını okudum. Çok şaşırdım.
Sonra azcık geçmiş yaptım. Tatsız tuzsuz konuşmalar.
Canım çok sıkıldı.
Asla girmek istemiyorum kk ya artık.
Oyyyy nenemmmmIşte size bu sabah ki before afterim
Eki Görüntüle 2134401
Eki Görüntüle 2134402
igdedali matematik61 Munzevi Zencefil
Oynuyom ki zatenOyna kız oyna oynamak deli kalori yaktırır metayı hızlandırır
O kadan komiksin kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
O Benim hava yastığım bir kere, her düştüğümde onun üstüne pozisyon alıyorum ağırlık merkezi orada ya,bişeycik olmuyor böylece , canım acımıyorkız fılavır düşse totosu top gibi seker geri doing doing diye
Aslinda zeytin cekirdegi mide tarafindan sindirebilen tek cekirdekmis onu da yese miydimOyyyy nenemmmm
Bende inanmıyorum kendime sopala beni esra6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
@Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
sidelya (56.5) kız bu kacinci birincilik la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
@vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
@Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
@eflalim (63) hedefe ulasamamisizama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
@Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
60kiloyum (78.5)
Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
@pempisler (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedimama istikrarlisin
Pamukseker19 (88.5) o artı nedir yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
@neslihan165 (91.2)bildirim yok
@Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan danur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
@nehirnil111 (52.1) artineyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
@begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
igdedali i (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Eş evde ben offf bugün ya valla ağlarım yapma yapma
tebrik ederim canım benim.Bu da benden olsunn
Rabbim yardımcınız olsun türkan inşallah geçecek bu günler ama siz birlikte olun yine.Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
öperim.Sayfaya bir bakayım dedim. Senin bu yazını okudum. Çok şaşırdım.
Sonra azcık geçmiş yaptım. Tatsız tuzsuz konuşmalar.
Canım çok sıkıldı.
Asla girmek istemiyorum kk ya artık.
Işte size bu sabah ki before afterim
Eki Görüntüle 2134401
Eki Görüntüle 2134402
igdedali matematik61 Munzevi Zencefil
Ya nasıl ya biz bir ayı geçti buradayızKıztakımlar kapanmıstı konu açmak istemiyorum anla kuzu
Gerçekten ya ben neden bu kadar açım şu doktora da bi gitsem ben de tok hissetmek istiyorumçakıl senin lakabın hep aç olsun
Yedin eee şimdi değdi miGünaydın kızlar. Öncelikle hepinizden özür dilerim. İki gündür saçmalığın dibine vuruyorum. Çok çok üzgünüm neden böyle oluyor anlamıyorum. Yemicem dediğim birşeyi deli gibi yerken buluyorum kendimi.
Dün kaçamak yaptım. Motivasyonum çok düştü kendime gelmek eski irademi kazanmak için sabah simit yaptım evdekilere güya yemeyip irademe sahip çıkacaktım. Güzelce kahvaltımı yaptım ama sonra
Dürtülmeye , sopalanmaya , kendime gelmeye ihtiyacım var. Ne yapıyorsanız yapın beni@Lunya malipina Whiteblacklife igdedali
Yuhhh yuhhhh yuhhh yuhhhh yuhhh yaaaa ben bugün yapamam eşim evde yaaaaWhiteblacklife öhöm öhöm bu hafta spor mortingenliğimiz var ben de işte yürüyüşe çıkıyorum planım yozgata kadan yürümek şeklnde
Sonra da evde ip atlayıp bölgesel çalışicğim
akşama duruma göre pilates de patlatabilirim
Türkan umarım herşey düze çıkar bir an önce , çalışmak kötü değil ama sen çocuğunu bıraktığın için zor geliyordurSaolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
mutlaka baharın da etkisi vardır da bazı sorunlar da var bu aralar. onlar da tetikliyor. ciddi şeyler değil belki ama çok şükür, sıktı beni anlayacağın. mutsuz hissediyorum kendimi gerçekten kapris naz değil.Depresyon değil de mevsimsel bişey olduğunu düşünüyorum. Dünki menümü görmüşsündür. Aynı durumdayız çok iyi anlıyorum seni... Yataktan çıkmak evden çıkmak işkence gbi geliyor. Ev-iş-dersane... Bu üçgen arasında pinpon topu gibiyim... Sürekli kemiklerim ağrıyor, hep uyku halindeyim. Dün annemlerle konuştum. O kadar çok esnemişim ki hepsinin uykusunu getirdimAynı şekilde depresif ruh halini de yaşıyorum. Açıkçası bence mevsimsel. Ve kan değerlerim b12 filan düşmüş olabilir diye randevu aldım. Sen de depresyona şartlama kendini. Bahar ayları doğanın uyanması demek ama nedense bizlerin adapte olması zor oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?