- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Vay püssük vay .@begum75
Mortin kaçamak yaptı sıpa 10 dakika yokluğumdan istifade edip mundar etti koca keki
Eki Görüntüle 2134462
Bence yenir :)@MiuLego @Whiteblacklife @hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
O da yiyin diyor bitkisel protein tüm proteinlere ok veriyorlar ama ölçülü ve arkasından mutlak hareket edilmesi oneriliyorKaratay yemeynmi.diyomus
Biz senin yorumlari seviyoruz lunya.Sanırım menü konusunda anlaşmayacağız,malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Lunya sende yorumla ögrenecek cok sey var bırakma.Sanırım menü konusunda anlaşmayacağız,malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Sanki kusursuz menü veriliyor. Her menüde birşey var , her neyseBence yenir :)
Neden olmamış kisimlarini ize desen konuşsak akıl akıldan üstündür hepimiz bilgimiz paylaşırız ben okudum kitaptan alıntılar yapacagim belki bu bilgiler ise yarar ben yaklaşık 30 kilo vereceğim çok az yiyerek verirsem vücudum mutlak tikanacak. Bence sen de katılır misin bilmiyorum bilgi vererek yapalım ben aferin peki istemiyorum ama mesela sunun yerine bu daha iyi ya da bunu yedikten şunu yap daha iyi olur yorumları beni çok motive ediyor daha bilinçli giriyorum. Hepiniz için sonuçta hepimizin okuduğu dinlediği şeyler var bilgilerimizi anlatalım hepimize iyi gelir ne dersinizSanırım menü konusunda anlaşmayacağız,malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Geçen haftada sana birşey demiştim. Benim için ne olursa olsun öğlen yapılan kahvaltı kilo verdirmez, ben öyle menüleri begenmiyorum. Zaten senin menüde ne sevmediğimi söylemedim mi?Neden olmamış kisimlarini ize desen konuşsak akıl akıldan üstündür hepimiz bilgimiz paylaşırız ben okudum kitaptan alıntılar yapacagim belki bu bilgiler ise yarar ben yaklaşık 30 kilo vereceğim çok az yiyerek verirsem vücudum mutlak tikanacak. Bence sen de katılır misin bilmiyorum bilgi vererek yapalım ben aferin peki istemiyorum ama mesela sunun yerine bu daha iyi ya da bunu yedikten şunu yap daha iyi olur yorumları beni çok motive ediyor daha bilinçli giriyorum. Hepiniz için sonuçta hepimizin okuduğu dinlediği şeyler var bilgilerimizi anlatalım hepimize iyi gelir ne dersiniz
Bu arada sadece fikrimi söyledim eğer size de mantıklı gelirse yapalım daha iyi fikirlere hep açıgim biz beslenmeyi ogrenecegiz.
Canimin içi sen bizi elestireceksin ki biz farkına varacagiz yanlısı göreceğiz ne olur ne olmaz hiçbirimiz diyetisyen ya da iç hastalıklar değiliz tabiki menüler kusurlu olacak ama alternatif önerileri verirsen ben çok mutlu olurum mesela grupta yemek tarifleri başladı fikir ler veriliyor bu acaip motive ediyor ben bugun sandal yaptım çok güzel oldu yine menu vereceğiz sen de yine olmamış ama şundan diyeceksin kim paylaştı hatırlamıyorum ama koşmaya başlayan bayanın hikayesi gibi bulup hemen paylaşacağımSanki kusursuz menü veriliyor. Her menüde birşey var , her neyse
off esra yaaSandv değilde sadece iç ye
No sandv yes iç
Bilgi sahibi olmaya calisiyoruz canim hemen alinmaya gerek yokYiyebilirsin, afiyet olsun.
Alınacak birşey yok, sen rahatsız olduğun birşey söyledin bende söyledim.Bilgi sahibi olmaya calisiyoruz canim hemen alinmaya gerek yok
Canim hemen niye yanlis anliyosunkiSanırım menü konusunda anlaşmayacağız,malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Yanlis anladigin belli kuzmAlınacak birşey yok, sen rahatsız olduğun birşey söyledin bende söyledim.
Yok sadece olmamış yazmistin ben de hangisi diye yazmistim ben makarnadan sandım mesela başka aklıma gelmedi. Kahvaltı ÍF de ve bu okudum kitapta katı yok şekerim anca düşüyor öğlen kadar bu bir deneme yöntemi başarılı olursam hep yapcam. Çok geç saatte yediğim için sabah şekerim yüksek çıkıyor şeker düşmeden kahvaltı yapamiyorum tekrar yükselmesin diye. Bu hafta aklıma her geldiginde şu içtim bi de Çilekli şu içinde hep bonus aklıma geliyor ondan öğrendim pembe düşler. Benden daha deneyimlisin ben suan öğreniyorum onun için bilgilerine ihtiyacım varGeçen haftada sana birşey demiştim. Benim için ne olursa olsun öğlen yapılan kahvaltı kilo verdirmez, ben öyle menüleri begenmiyorum. Zaten senin menüde ne sevmediğimi söylemedim mi?
Him çamur olmaz kirliyken yaginca çamur yapar anneannem der hepulan cam silmeye başladım yağmur başladı nasıl bi şansım var yaa
kaytarma hiç,yemezler gulümSanırım menü konusunda anlaşmayacağız,malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
İyi tarafindan bak kuzum ya sildikten sonra yagsaydiulan cam silmeye başladım yağmur başladı nasıl bi şansım var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?