Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani zaten herhafta sonu yenebilr demiyorum bnde ayda 1 veya 2 defa falan bnce sknti olmaz cuma cumartesi günü
Henuz ideal kiloya yaklasmis biri olmasada olur bnce
Diyetisyenler yasakliyomu? Yasaklamıyorlar diye biliyorum
Miu hafta sonu olur diyor du tabi pazartesi tartıda şişersin çarşamba telafi ettiğini görmeli öyle iste

Kitaptan alıntı yaptım kitapta da baklava ve eti karsilastirmis çok güzel anlatmış orda da vücudun ihtiyacı olanı almak önemli bu konuda katiliyorum ben bunu yeni ogreniyorum bana hepsi aynı geliyordu bi de bağımlılık yapan yiyecekler e özen gosterecegim Kokain etkisinden çıkmak için 60kiloyum bu senin için de faydali olabilir. 1 ay şu bagimliliktan çıkalım seninle

@MiuLego Whiteblacklife @hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
Bana niye sormuyon çünkü cevabım belli
Zayıflarken yavaşlatan gıdalar onlar. Korumada yenebilir ama kilo verirken cıks

Aynen lunya pilav yemek yerine ekmek daha mantikli glisemik indeks diye bisey var.bide ekmekte en azindan yag yok.

Çok güzel menü yorumların kuzum. Burada gördüğüm en profesyonel yorumlayanlardan birisin. Çoğumuz da böyle düşünüyordur eminim...
Susma elbette. Meleğin kafa karışık. Son haftalarda herkeste haftasonu karbon yeme durumu var(kuru fasulye gibi karbon)
Bunu ben de anlamıyorum açıkçası. Listedeki biri şişireceğini bile bile neden karbon alır? Yine diyorum kilo verilirken ayda 1-2 değil kırk yılda bir yenmesi gereken gıdalardan...

+1000

Menü
Sabah
Yarım dlm ekmek
Keten tohumlu yoğurt
Yumurta
Yeşillik
Peynir
Domates salatalık

Öğle
Yarım dilim tb ekmeği
Ciğer
Yeşillik

Akşam
Köz patlıcanı keten tohumu ve baharatlarla biraz tavada çevirdim. Üstüne biber ve soğanla sotelediğim tavuk etini koydum.
Ayran

Su 1 lt
Dukan içeceği bir lt.

@Lunya mortim suspushanimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…