Miu hafta sonu olur diyor du tabi pazartesi tartıda şişersin çarşamba telafi ettiğini görmeli öyle isteYani zaten herhafta sonu yenebilr demiyorum bnde ayda 1 veya 2 defa falan bnce sknti olmaz cuma cumartesi günü
Henuz ideal kiloya yaklasmis biri olmasada olur bnce
Diyetisyenler yasakliyomu? Yasaklamıyorlar diye biliyorum
Ya niye öyle diyorsun fikir paylaşıyoruz bak flavir ve bana da sormadı cakilada bizde yaziyoz beni de fena şişiriyorSanırım menü konusunda anlaşmayacağız, @malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Kitaptan alıntı yaptım kitapta da baklava ve eti karsilastirmis çok güzel anlatmış orda da vücudun ihtiyacı olanı almak önemli bu konuda katiliyorum ben bunu yeni ogreniyorum bana hepsi aynı geliyordu bi de bağımlılık yapan yiyecekler e özen gosterecegim Kokain etkisinden çıkmak içinKalori hesabı neden yanlış sana 1 cümle ile anlatayım.
1 dlm tb ekmek=2 yk pilav=2 yk makarna vs. değil mi? Hepside karbon..
Ama tb ekmeği daha çabuk sindirilir iken, pilav kan şekerini yükseltip daha çabuk kilo olabiliyor. 1dlm ekmeğin dengi pilav diye kesinlikle yenmemeli.
1 km pasta ye oguun hafif geçir, yinede o şeker maalesef kanda...
Kabaga bayilirim denemeliyim bunu.Evet Eflalin paylaştığı tavuk bulamadım karniyarik kiymasi domates biber koydum çok lezzetli oldu
Sandal sefasıkabakları sandala atıp geziyoz romantik romantik
valla çok güzel görünüyodu eflal foto paylaşmıştı.denemek lazım diye düşünüyorum
Bana niye sormuyon çünkü cevabım belli@MiuLegoWhiteblacklife @hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
Karniyarik içiyle yapıyorum ben eşim kabak yemez aman aman ona bayılıyor gercektenkabakları sandala atıp geziyoz romantik romantik
valla çok güzel görünüyodu eflal foto paylaşmıştı.denemek lazım diye düşünüyorum
Göreceğiz hanımcım
Aynen lunya pilav yemek yerine ekmek daha mantikli glisemik indeks diye bisey var.bide ekmekte en azindan yag yok.Kalori hesabı neden yanlış sana 1 cümle ile anlatayım.
Ama tb ekmeği daha çabuk sindirilir iken, pilav kan şekerini yükseltip daha çabuk kilo olabiliyor. 1dlm ekmeğin dengi pilav diye kesinlikle yenmemeli.
Aynen canım kızması bile hoş ki kendine çıkar zerre bisey yok daha dikkatli olmaya çalışıyorumBende begeniyorum
Kizmasini bile seviyorum ki kizdigi zaman daha dikkat etmeye çalışıyoruz
Sadece bi konu hakknda fikir sahibi olmak istedm konu uzadi @Lunya
Vaaaayy beeKilo verdikçe altın Alıyor eşim 85 'le basladim ya80 de bir 75 de bir çeyrek altın almıştı simdi 65 de 4 altin
Çok güzel menü yorumların kuzum. Burada gördüğüm en profesyonel yorumlayanlardan birisin. Çoğumuz da böyle düşünüyordur eminim...Görmezden gelinen seyler var, herkes istediği pencereden bakmalı. Bende diyet yaptım, birseyleri bende gördüm. Menü yorumlarında kaç kişiye menüdeki yanlışı görmezden geliyorum dedim, çünkü önceki menüler güzeldi. Hata üstüne hata yapılan menülere susayim mi? Bende böyle böyle duzeltim kendimi, banada denilse yapma yeme diye. Ama gerçekten sıkıldım artık. Menü konusunda çoğu ile uyuşmuyor fikirler. 2 hafta öncede böyleydi, yine böyle.
+1000Kalori hesabı neden yanlış sana 1 cümle ile anlatayım.
Ben yemiyodum canım özellikle pirinç pilavı ve kuru fasulye nohut acayip sisiriyoedu beniBilgi sahibi olmaya calisiyoruz canim hemen alinmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?