mutfak bölümünü bitirdiydim amaİyi tarafindan bak kuzum ya sildikten sonra yagsaydi
Kuzm ben hatalara kizma demiyorum sanaGörmezden gelinen seyler var, herkes istediği pencereden bakmalı. Bende diyet yaptım, birseyleri bende gördüm. Menü yorumlarında kaç kişiye menüdeki yanlışı görmezden geliyorum dedim, çünkü önceki menüler güzeldi. Hata üstüne hata yapılan menülere susayim mi? Bende böyle böyle duzeltim kendimi, banada denilse yapma yeme diye. Ama gerçekten sıkıldım artık. Menü konusunda çoğu ile uyuşmuyor fikirler. 2 hafta öncede böyleydi, yine böyle.
Hayır, yine aynısı oluyor, sıkıldım gerçekten. Bu , insanların gerçekten rahatsız olduğunu gosteriyor bu konuda.kaytarma hiç,yemezler gulüm
ben beğenüyürüm yorumlarını sıkıntı yok
tabiki itirazlar olucak kuzu hem yiyip hem kilo vermek isteyen bi kitleyiz biz bu ayrıntıyı atlama tontişlerle uğraşmak kolay mı ayol
Yine yanlis yere çekiyosn rahatsiz olma degil bilmeye calisiyoruzHayır, yine aynısı oluyor, sıkıldım gerçekten. Bu , insanların gerçekten rahatsız olduğunu gosteriyor bu konuda.
ben gayet beğeniyorum yorumlarını canımSanırım menü konusunda anlaşmayacağız,malipina kuzum rica etsem bu hafta da yorumlayabilir misin?
Benim menülerimi yorumlamani istiyorum lunya hatalarimizi tabiki söyleyeceksin.hata yapmiyor olsaydik koca totolu olmazdik.bilgine ihtiyacimiz varGörmezden gelinen seyler var, herkes istediği pencereden bakmalı. Bende diyet yaptım, birseyleri bende gördüm. Menü yorumlarında kaç kişiye menüdeki yanlışı görmezden geliyorum dedim, çünkü önceki menüler güzeldi. Hata üstüne hata yapılan menülere susayim mi? Bende böyle böyle duzeltim kendimi, banada denilse yapma yeme diye. Ama gerçekten sıkıldım artık. Menü konusunda çoğu ile uyuşmuyor fikirler. 2 hafta öncede böyleydi, yine böyle.
Hayatım diyorum ki, 2 hafta öncede bu tepki sergiledi. Ama bana uymuyor. Sen yine yazsan ben aynı yorumu yapacağım. Diyet zamanı bu şekil bana doğru gelmiyor.Yine yanlis yere çekiyosn rahatsiz olma degil bilmeye calisiyoruz
Sandal? Kabak mı?Canimin içi sen bizi elestireceksin ki biz farkına varacagiz yanlısı göreceğiz ne olur ne olmaz hiçbirimiz diyetisyen ya da iç hastalıklar değiliz tabiki menüler kusurlu olacak ama alternatif önerileri verirsen ben çok mutlu olurum mesela grupta yemek tarifleri başladı fikir ler veriliyor bu acaip motive ediyor ben bugun sandal yaptım çok güzel oldu yine menu vereceğiz sen de yine olmamış ama şundan diyeceksin kim paylaştı hatırlamıyorum ama koşmaya başlayan bayanın hikayesi gibi bulup hemen paylaşacağım
Tamam kuzm ben sana bisey demiyorum sana gore dogru değilHayatım diyorum ki, 2 hafta öncede bu tepki sergiledi. Ama bana uymuyor. Sen yine yazsan ben aynı yorumu yapacağım. Diyet zamanı bu şekil bana doğru gelmiyor.
Kilo verdikçe altın Alıyor eşim 85 'le basladim ya80 de bir 75 de bir çeyrek altın almıştı simdi 65 de 4 altinAltın hedefi mi?
Nasıl hedef o ilgimi çekti
geçen hafta kum yağmıştı ardına yağmur yağdı camlar sapsarı dediğin gibi oldu silmem lazım ama şimdi gene yağıyo hafta içi de silemem.cumartesi kaynanam gelmeden silicem mecburHim çamur olmaz kirliyken yaginca çamur yapar anneannem der hep
ne diyiim bilemedim istiyosan yorumlarım tabiki kuzumHayır, yine aynısı oluyor, sıkıldım gerçekten. Bu , insanların gerçekten rahatsız olduğunu gosteriyor bu konuda.
Tam karsimda insaat var temel kaziyorlar ne balkon kaliyor nede camgeçen hafta kum yağmıştı ardına yağmur yağdı camlar sapsarı dediğin gibi oldu silmem lazım ama şimdi gene yağıyo hafta içi de silemem.cumartesi kaynanam gelmeden silicem mecbur
ay o daha beter temizlesen gene toz olacak sil baştanTam karsimda insaat var temel kaziyorlar ne balkon kaliyor nede cam
Kalori hesabı neden yanlış sana 1 cümle ile anlatayım.Bu arada neden kalori hesabina göre zayiflamamamiz gerektiğini anlatan kısım bu da önemli CIS Coş yememenin önemi burda sakli
Eki Görüntüle 2134467
Evet Eflalin paylaştığı tavuk bulamadım karniyarik kiymasi domates biber koydum çok lezzetli olduSandal? Kabak mı?
kabakları sandala atıp geziyoz romantik romantikSandal? Kabak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?