Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bİ menü de ben kondurayım şuracığa sonra işim oluyor araya gitmesin. Çok alakasız şeyler yedim bugün

Kahvaltı(11:00)
çok alakasız şeyler yedim
birkaç tane kuru üzüm (7-8)
1 elma
dünden salata kalmıştı soğuk soğuk canım çekti onu hüplettim
1 bardak süt

Ara(16:00)
yine dolapta boynunu büken ton balığını yedim(70 gr kadar)
2-3 kaşık yoğurt

Akşam(tahminen 19:00)
pırasa yemeği
yoğurt
salata

Su: 3 lt yakın içinli
Sporu az önce bildirdim
@Lunya

Ben yemiyodum canım özellikle pirinç pilavı ve kuru fasulye nohut acayip sisiriyoedu beni
Pilav zaten yemiyoz kuzm
Dogru benide sisiriyo ama 2 3 gune iniyo geri
Ben sadece cuma cumartesi yense sorun olurmu diye fikir sahibi olmk için sordm

Kilo verdikçe altın Alıyor eşim 85 'le basladim ya80 de bir 75 de bir çeyrek altın almıştı simdi 65 de 4 altin
Yarabbim ne kocalar varrr.Ben de kiyafet alcam diyom da koyde dikis makinesi var ben daraltirim diyor.eski kıyafetlere girecek kadar kilo al diyor

Aman olur öyle arada artı senin nasıl fırtına gibi kilolar verdiğini hepimiz biliyoruz korumdasın bu haftada ekşi vel tmm
Inşallah canım ben hızlı kilo verdim canım o yüzden 2 veya 3 ay dikkat etmem lazım kilom daha oturmadı ama daha bilincliyim artık

Yarabbim ne kocalar varrr.Ben de kiyafet alcam diyom da koyde dikis makinesi var ben daraltirim diyor.eski kıyafetlere girecek kadar kilo al diyor
Ay cok güldüm tam benim kocanin kafasindan
Esranin yazdgni okudum duymamazlktan geldi

Pilav zaten yemiyoz kuzm
Dogru benide sisiriyo ama 2 3 gune iniyo geri
Ben sadece cuma cumartesi yense sorun olurmu diye fikir sahibi olmk için sordm
Ya cnm sen en iyisimi çok yeme mesela 1 tabak yiyeceğine 2 kaşık ye sonuçta hedef kilo daha önemli korumada olduğunda 1 tabak yersin

Kaç yıldır kıyafet alcam bekliyommbekleye bekleye yosun tutmustumki siz beni kurtarınız eşimle tanıdığımdan beri düzenli kilo aldın hep kizdan önce zayifladim biraz ama hiç inanamadık ıkimizde ve hevesleneyim diye veremez korkusuda var tabi çünkü yıllardır hiç vermedim böyle hedef koydu canim verdikçe alıyor ins. Kıyafete gelince giyecek zaten eski küçük olan bireyinde pek yok mecbur alcak

Fazla ciddiye alıyorsun, bu takım böyle birbirine lakap takarak sataşarak kilo veriyor, kimsenin hayatı da güllük gulistanlik değil, biz buraya rahatlamaya geliyoruz

Bende menümü vereym
Darılmayalım birbirimize seviyorum ben.seni @Lunya

Sabah
Mantarlı yumruta
Az sucuk
Yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 yk.lor peynir
Domates
Salatalık
Yesil biber
Az cilek

Ara
Turk kahvesi

Aksam
2 kepce yogurt çorba
2 tavuk but fırında
Boool salata
Ayran

Spor
2000 ip 400 point

Su 2.5 lt olur aksama kadar inşaAllah

@pempisler nehirnil111

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…