Ben o yüzden pazartesi hep yüksek çıkıyım ya yavaşlamasın bari yemiyim amannnn sicaklasiyor havalar artik yenmez zatiBana niye sormuyon çünkü cevabım belli
Zayıflarken yavaşlatan gıdalar onlar. Korumada yenebilir ama kilo verirken cıks
Aman olur öyle arada artı senin nasıl fırtına gibi kilolar verdiğini hepimiz biliyoruz korumdasın bu haftada ekşi vel tmm
MasallahYürüdüm de geldm vayt geçmiş yaptım alıntılar puff gitti. Zuhaha evdeymişsin de yaşasın beeee
Pazar günü sporum:
100 dk yürüyüş: 250
1500 ip atlama: 250
30 dk bölgesel: 90
Toplam: 590 pointcik
nehirnil111 @Whiteblacklife
Pilav zaten yemiyoz kuzmBen yemiyodum canım özellikle pirinç pilavı ve kuru fasulye nohut acayip sisiriyoedu beni
Yarabbim ne kocalar varrr.Ben de kiyafet alcam diyom da koyde dikis makinesi var ben daraltirim diyor.eski kıyafetlere girecek kadar kilo al diyorKilo verdikçe altın Alıyor eşim 85 'le basladim ya80 de bir 75 de bir çeyrek altın almıştı simdi 65 de 4 altin
Dünki o kadan yememe tartı aynı çıktı ayrıca da beni de ye diyenlere cevabımdırMasallah
Inşallah canım ben hızlı kilo verdim canım o yüzden 2 veya 3 ay dikkat etmem lazım kilom daha oturmadı ama daha bilincliyim artıkAman olur öyle arada artı senin nasıl fırtına gibi kilolar verdiğini hepimiz biliyoruz korumdasın bu haftada ekşi vel tmm
Ay cok güldümYarabbim ne kocalar varrr.Ben de kiyafet alcam diyom da koyde dikis makinesi var ben daraltirim diyor.eski kıyafetlere girecek kadar kilo al diyor
Ya cnm sen en iyisimi çok yeme mesela 1 tabak yiyeceğine 2 kaşık ye sonuçta hedef kilo daha önemli korumada olduğunda 1 tabak yersinPilav zaten yemiyoz kuzm
Dogru benide sisiriyo ama 2 3 gune iniyo geri
Ben sadece cuma cumartesi yense sorun olurmu diye fikir sahibi olmk için sordm
Kaç yıldır kıyafet alcam bekliyommYarabbim ne kocalar varrr.Ben de kiyafet alcam diyom da koyde dikis makinesi var ben daraltirim diyor.eski kıyafetlere girecek kadar kilo al diyor
Ay cok güldümtam benim kocanin kafasindan
Esranin yazdgni okudum duymamazlktan geldi
Fazla ciddiye alıyorsun, bu takım böyle birbirine lakap takarak sataşarak kilo veriyor, kimsenin hayatı da güllük gulistanlik değil, biz buraya rahatlamaya geliyoruzBende kötü bisey demedim bende onu bu zor durumdan azat ettim.tevafuk sana direk demis degil mi istemiyorum diye vallahi böyle dese anlayisla derim okey.ben onu kendim secmedim.sen yeni mortimmissin diyorum ters yapiyor.ben gecen hafta cok zor bir zaman yasadim hani su duvarlar bile üstüne gelir amacimi kaybettim.yine karbon batagina battim.herkes kendi cektigini bilir bilmeniz gerekmez zaten.bu hafta cok zorlaniyorum.onun icin igdeden yana yakila morti istedim.allah biliyorya gözüm de lunyadaydi cünku bu konuda cok fazla bilgisi var ve ben yanlislardayim.ilk yazdi istemiyorum diye parantezin ici falan umrum degil sakayla karısık ödemler kralicesi ? Diye mesaj attim.verdigi cevaplarlada zaten zorlandigim haftadayim onuda kendimide zora sokmak istemem.ben kötü birsey dedigimi zannetmiyorum.bu olayinda büyütülecek bir tarafiyok.
Ben bi kepçe yerdim yemicem artik ya malum yaza az kaldiYa cnm sen en iyisimi çok yeme mesela 1 tabak yiyeceğine 2 kaşık ye sonuçta hedef kilo daha önemli korumada olduğunda 1 tabak yersin
kesinlikle katılıyorum.Fazla ciddiye alıyorsun, bu takım böyle birbirine lakap takarak sataşarak kilo veriyor, kimsenin hayatı da güllük gulistanlik değil, biz buraya rahatlamaya geliyoruz
Kız nasilsin bakem ne dersi calisoyorsun senFazla ciddiye alıyorsun, bu takım böyle birbirine lakap takarak sataşarak kilo veriyor, kimsenin hayatı da güllük gulistanlik değil, biz buraya rahatlamaya geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?