Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deynebim menü yorumu yaptığım ilk hafta karbon yiyip eksi geleni söyle?
Bunu bırak haftada bir yapılmıyor bu öncesi var.
Ve evet kendime göre yorum yapıyorum ve uyuşmuyor uz maalesef. Bunlar bana doğru gelmiyor.

Sucuk salam vs sakatatlar ; vücudu öldürüyor yeme
Pilav makarna vs.
Hazır kahveler
Yeşil mercimek de karbon ama çok sağlıklı , yenilebilir. Eskiden salata da çok tercih ediyordum.

Onu zaten yiyoruz diye saymadım sarı ,yeşil , kırmızı .. her türünü tüketirim ben

Bunlarda bakliyat, kuru ve nohutlu aynı oranda şişkinlik yapıyor bende

@MiuLego Whiteblacklife hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
Ben cuma akşamı kuru fasulye yedim ve ne etti bana artı iki gündür temizleyecegim diye göbeğin çatlıyor hala gitmedi ödemi şimdi liste de olunca onu temizlemek mi yoksa hiç o riske girmemek mi tabi senin kararın ciss değil faydalı ama dediğim gibi liste ödem ile uğraşmak mi yoksa ödemsiz her gün eksiyle uyanmak mi

morticim ben menu yorumlamada acemiyim mortierime kıyamıyom sen beni sürekli dürtükle dur hemi

O zaman ben yemedim ama de, sen öyle deyince aklıma bu geldi.
Bende demek istedim ki karbon yiyene kızıyorum çünkü önceden de cisli menüsü oluyor.
İlk menü yorumu yaptığımda 2-3 kişiye demiştim görmezden geliyorum deye. Çünkü önceki menüleri temizdi.

aynen canım yememek daha garantili

Kız bizde yapıyoruz kuselim mi her seferde

Oyyyy kilo vermek zor yavv

Diyetsiz menüleri mi hiç sevmedim bende. Midem bile bozuldu ya o derece artık bünye alışmış. Biraz kaçırsam bulanıyor hemen

Geri menülere dönecem ben ya böyle hiç keyif almıyorum ben hayattan hiç bir şey beni mutlu etmiyor

Bozulan bisikletimi mi yaptirsam a101 den yenisini mi alsam ikisi de aynı fiyata geliyor karar veremedim.
Benim ki arkaya doğru yatik olaylardan bu biraz farklı kullanan var mı

Eklentiler

• 12-nisan-2018-60x90-spot-4-ok.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 35
Dogru kuzm siskinlik yapiyo ama o sonra kendiliğinden inmiyomu?
Bnde mesela siskinlik oldgnda fark ettim 2 3 gun sabit veya artidaysam sonra bi bakıyorum -600 700 birden gitmiş
Ama yanlışsam eger haklisin tabiki
O siskinligide vermeye calismak mantıksızlık onun yerine kendi eksilerimden gitsin

Sendr haklisin kuzm kirdiysam üzdüysem özür dilerim
Gel sarılalım

yerden göğe kadar haklısın canım katılıyorum

malipina kuzum senden ricam menü yorumunu bu hafta yapma

Esra_4378 kuzum hedef kilo takibi yok

begum75 nehirnil111 minnaklar bu hafta spor grupları yok. Bilginiz olsun. KIZLAR KİMSE KAPTANLARI SPOR İÇİN ETİKETLEMESİN. Paylaşabilirsiniz burda sporlarınızı elbette ama puanlama ve kaptanlarımızın takibi olmayacak.

@matematik61 bernam pazartesi tartısı yok yarın. Haberin olaun. YARIN KİMSENİN KİLO PAYLAŞIMI YAPMASINA GEREK YOK KIZLAR.

Unuttuğum kaldı mı?

İsteyen menü verebilir, istemeyen vermeyebilir serbesttir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…