Deynebim menü yorumu yaptığım ilk hafta karbon yiyip eksi geleni söyle?Lunya pek bilgi sahibi değilim ben bu konularda ama biraz da kişinin bünyesiyle mi alakalı acaba?Kimi diyetisyen bulgur ,karnabahar,lahana yenilebilir diyor,hatta Saraçoğlunun göbek için lahana kürü var 2 gün yapmıştım hatta.Sonrasında tiroit problemi olanların kullanmaması gerektiği için yenmememesi gerekiyormuş .Nevreste de bulgur çok şişiriyor ,kilo aldırıyor beni diyor mesela,her birimizin dış görünüşü olduğu kadar iç organlarımız da farklı,kimine iyi gelen diyet listesi iyi kilo verdirirken kimine verdirmiyor,bunu gibi mesela
Zorundayım artık bu hafta da artı gelirsem kendi kendimi döverim sporu arttıracağım yoksa olmayacak cıss ın c si yok artıkYa bizde öğrenci olduk zor gerçekten uykusuzluk ödem yemekler sıkıntı hadi toparlarsin haftaya tatlim
Senin hatirlatisini yirimAklıma geldi Nisan ayında birsürü kişinin Doğum günü vardı
Mali, flavır, sidelya, çakıl.. var mıydı başka
Flavır demiş miydim?
Aaaa flavırın da vardı dimi ne zamandı 14 müydü neydi
Sucuk salam vs sakatatlar ; vücudu öldürüyor yeme
Pilav makarna vs.
Hazır kahveler
Yeşil mercimek de karbon ama çok sağlıklı , yenilebilir. Eskiden salata da çok tercih ediyordum.
Onu zaten yiyoruz diye saymadımsarı ,yeşil , kırmızı .. her türünü tüketirim ben
Verirsin tabi kiBu arada eşim şoklarda ayy bişey kalmamismista bende çok zayiflamisimda falan filan bugunlerde bi verdiğim kilolara seviniyorum ramazan bayramina kadar 10 kilo daha verebilirmiyimki
Ben cuma akşamı kuru fasulye yedim ve ne etti bana artı iki gündür temizleyecegim diye göbeğin çatlıyor hala gitmedi ödemi şimdi liste de olunca onu temizlemek mi yoksa hiç o riske girmemek mi tabi senin kararın ciss değil faydalı ama dediğim gibi liste ödem ile uğraşmak mi yoksa ödemsiz her gün eksiyle uyanmak mi@MiuLegoWhiteblacklife hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
morticim ben menu yorumlamada acemiyim mortierime kıyamıyom sen beni sürekli dürtükle dur hemiBende menümü vereym
Darılmayalım birbirimize seviyorum ben.seni N Nana
Sabah
Mantarlı yumruta
Az sucuk
Yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 yk.lor peynir
Domates
Salatalık
Yesil biber
Az cilek
Ara
Turk kahvesi
Aksam
2 kepce yogurt çorba
2 tavuk but fırında
Boool salata
Ayran
Spor
2000 ip 400 point
Su 2.5 lt olur aksama kadar inşaAllah
arden32 nehirnil111
O zaman ben yemedim ama de, sen öyle deyince aklıma bu geldi.
aynen canım yememek daha garantiliBen cuma akşamı kuru fasulye yedim ve ne etti bana artı iki gündür temizleyecegim diye göbeğin çatlıyor hala gitmedi ödemi şimdi liste de olunca onu temizlemek mi yoksa hiç o riske girmemek mi tabi senin kararın ciss değil faydalı ama dediğim gibi liste ödem ile uğraşmak mi yoksa ödemsiz her gün eksiyle uyanmak mi
Kız bizde yapıyoruz kuselim mi her seferdemalipina canim aslında ben çok espriliyimdir. Çalıştığım okulda arkadaşlar çenemiz ağrıyor gülmekten derdi zaten 3 kişiydik bayan ne zaman vakit o zaman lak lak tabi net ortamı minik jest yok anlaşılmak zor devamlı telden yazan bir insan olarak o kafaları koymak bile çok zor oluyor benimde bunları düşünerek yazmam lazım tabi falan filan iste neyse...
noldu kaptan
Dogru kuzm siskinlik yapiyo ama o sonra kendiliğinden inmiyomu?Ben cuma akşamı kuru fasulye yedim ve ne etti bana artı iki gündür temizleyecegim diye göbeğin çatlıyor hala gitmedi ödemi şimdi liste de olunca onu temizlemek mi yoksa hiç o riske girmemek mi tabi senin kararın ciss değil faydalı ama dediğim gibi liste ödem ile uğraşmak mi yoksa ödemsiz her gün eksiyle uyanmak mi
Keşke eliptik olsaydı a101 den almıştık bizdeBozulan bisikletimi mi yaptirsam a101 den yenisini mi alsam ikisi de aynı fiyata geliyor karar veremedim.
Benim ki arkaya doğru yatik olaylardan bu biraz farklı kullanan var mı
Sendr haklisin kuzm kirdiysam üzdüysem özür dilerimO zaman ben yemedim ama de, sen öyle deyince aklıma bu geldi.
Bende demek istedim ki karbon yiyene kızıyorum çünkü önceden de cisli menüsü oluyor.
İlk menü yorumu yaptığımda 2-3 kişiye demiştim görmezden geliyorum deye. Çünkü önceki menüleri temizdi.
yerden göğe kadar haklısın canım katılıyorumBen diyet yaparken 7 ay ağzıma surmedim , ki bunu diyen diyetisyenim di. Obezlikten kurtulana kadar yasak koydu, sonra hafif kilolu zamana geldiğimde, Bana dedi ki " sana yeme demiyorum, ama kilona etki edecek bunu bil."
Ya patates ağzına sürmemiş insanım, bunların sayesinde ne Birgün şiş geçirdim ne de + ile geldim. Aus ablamda beni iyi bilir, listeye aldığında da dedim ona karbon ağzıma sürmemiş, surersem artı gelirim diye.
Kaç yıldır burdayım ilk defa artı oluyorum ki buda maalesef karbon yemesemde ilaçlar yüzünden.
Bu yüzden hak veremiyorum dayanamadım bir çatal , minnacık, ucundan vs yedim diyenlere. Sanki aylarca yenmedidaha 2 hafta önce kuru fasulye menüleri havada uçuşuyordu
Kuzum herkesin tarzı farklıdır, menü yorumcun lunya ise o hafta yeme@MiuLegoWhiteblacklife hepfit bacimlar yanlismi dusunuyorum hicmi yenmemeli
Kizlar sizede soruyorum??
Kurufasulye turşu vsden bahsediyoruz
Cuma cumartesi yenebilir diye düşünüyorum abartmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?