Ayy sagol canimmmmmmmVerirsin tabi ki
Durterim tabimorticim ben menu yorumlamada acemiyim mortierime kıyamıyom sen beni sürekli dürtükle dur hemi
Kiz zaten yemiyorum 1 aydir ogrenmk istedim sadeceKuzum herkesin tarzı farklıdır, menü yorumcun lunya ise o hafta yeme
Malipina işe cuma-cumartesi tüketebilirsin
@begum75
Mortin kaçamak yaptı sıpa 10 dakika yokluğumdan istifade edip mundar etti koca keki
Eki Görüntüle 2134462
O daha kullanisliymis sanırım bendeki bisikletten de memnundum ama bozuldu sanırım yaglamadigimdan.Keşke eliptik olsaydı a101 den almıştık bizde
benim yuzumdenmi hepsiİşte aranan ve beklenen sistem.
Hiçbirşeyin takibi yok.
Bence bir de kimse de takıma gelip yazmazsa
Böylece kimse kimseyi de yanlış anlamamış ve alınmamış ve triplenmemiş olur
Nasıl ama ? HARİKAAAA
Ego tatmini açığını herkes gerçek hayattaki arkadaş/dost ve çevresindekilerden çıkarsın:)
Sadece cuma geleceğim ben de.
Listeyi paylaşır çıkarım.
Cuma kilo bildirirseniz iyi olur.
Bildirmezseniz paşa gönlünüz bilir.
Sevgiler.
Canım olur mu ya öyle şey. Aşk olsun. Burada bizler birleyleri öğrenmek için birbirimize destek olmak için varız.benim yuzumdenmi hepsi
Ozur dilerim hata ettiysem
Doğru belkide hic karismamam lazmdi menü yorumuna
Sonra zaten ozur diledim
Sadece ogrenmek icin sordum sormasaydim keske
Kötü bi hafta geciriyoruz kizma nolursun hataliysam hatami kabul.ederm ozurde dilerim
Benim yuzumden yapma boyle nolursun
işine karışmak gibi olmasın kaptanda bunlar olmadıktan sonra disiplin nerde kaldı bu şekil çok iyiydi@malipina kuzum senden ricam menü yorumunu bu hafta yapma
Esra_4378 kuzum hedef kilo takibi yok
@begum75 @nehirnil111 minnaklar bu hafta spor grupları yok. Bilginiz olsun. KIZLAR KİMSE KAPTANLARI SPOR İÇİN ETİKETLEMESİN. Paylaşabilirsiniz burda sporlarınızı elbette ama puanlama ve kaptanlarımızın takibi olmayacak.
@matematik61 bernam pazartesi tartısı yok yarın. Haberin olaun. YARIN KİMSENİN KİLO PAYLAŞIMI YAPMASINA GEREK YOK KIZLAR.
Unuttuğum kaldı mı?
İsteyen menü verebilir, istemeyen vermeyebilir serbesttir.
AbowweeeKilo verdikçe altın Alıyor eşim 85 'le basladim ya80 de bir 75 de bir çeyrek altın almıştı simdi 65 de 4 altin
O artinin gitmediğini düşün listede sidelya mesela cumartesi karbon almıştı 1 hafta atamamisti o hafta o strese değer mi ha bu arada şu ayrımı yapacağım emziren anneler yiyecek bakliyat...Dogru kuzm siskinlik yapiyo ama o sonra kendiliğinden inmiyomu?
Bnde mesela siskinlik oldgnda fark ettim 2 3 gun sabit veya artidaysam sonra bi bakıyorum -600 700 birden gitmiş
Ama yanlışsam eger haklisin tabiki
O siskinligide vermeye calismak mantıksızlık onun yerine kendi eksilerimden gitsin
Ben disiplin göremiyorum. Var mı????işine karışmak gibi olmasın kaptanda bunlar olmadıktan sonra disiplin nerde kaldı bu şekil çok iyiydi
Tez yaziyom kuzu, gerçi veri giriyorum şuanda ıstatistik programınaKız nasilsin bakem ne dersi calisoyorsun sen
Ben de yanlış bir yorum yaptıysam Üzgünüm kızlar niyetim kimseyi kırmak değil sadece sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum bunun için çabalıyorum okudukca paylaşmak istedim tartisalim birbirimizi etkileyelim istedim. Hepsi buydubenim yuzumdenmi hepsi
Ozur dilerim hata ettiysem
Doğru belkide hic karismamam lazmdi menü yorumuna
Sonra zaten ozur diledim
Sadece ogrenmek icin sordum sormasaydim keske
Kötü bi hafta geciriyoruz kizma nolursun hataliysam hatami kabul.ederm ozurde dilerim
Benim yuzumden yapma boyle nolursun
Kuzu ben kahveyi bırakamıyorumSucuk salam vs sakatatlar ; vücudu öldürüyor yeme
Pilav makarna vs.
Hazır kahveler
Yeşil mercimek de karbon ama çok sağlıklı , yenilebilir. Eskiden salata da çok tercih ediyordum.
Dogru kuzm bunyesi hemen atamayanlar yememeli ozamanO artinin gitmediğini düşün listede sidelya mesela cumartesi karbon almıştı 1 hafta atamamisti o hafta o strese değer mi ha bu arada şu ayrımı yapacağım emziren anneler yiyecek bakliyat...
Ama bence emzirmeyen kişiler için korumaya kadar gereksiz risk bence
26 çok yakışırdıBen de okudum.Amac israf olmasin ne olacak dolaptaki o kadar kiyafet diyo
27 beden ula daha kuculemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?