Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte aranan ve beklenen sistem.

Hiçbirşeyin takibi yok.

Bence bir de kimse de takıma gelip yazmazsa
Böylece kimse kimseyi de yanlış anlamamış ve alınmamış ve triplenmemiş olur

Nasıl ama ? HARİKAAAA

Ego tatmini açığını herkes gerçek hayattaki arkadaş/dost ve çevresindekilerden çıkarsın:)

Sadece cuma geleceğim ben de.
Listeyi paylaşır çıkarım.

Cuma kilo bildirirseniz iyi olur.
Bildirmezseniz paşa gönlünüz bilir.

Sevgiler.​

benim yuzumdenmi hepsi
Ozur dilerim hata ettiysem
Doğru belkide hic karismamam lazmdi menü yorumuna
Sonra zaten ozur diledim
Sadece ogrenmek icin sordum sormasaydim keske
Kötü bi hafta geciriyoruz kizma nolursun hataliysam hatami kabul.ederm ozurde dilerim
Benim yuzumden yapma boyle nolursun

Canım olur mu ya öyle şey. Aşk olsun. Burada bizler birleyleri öğrenmek için birbirimize destek olmak için varız.
Sormazsan üzülürüm ben.
Seninle alakası yok. Bireysel kimseyle alakası yok.

Takım takım olmaktan çıktı. Genel düzenden dolayı böyle. Bireysel kişilerle alakası yok.

Sakın öyle düşünme ve üzülme. Ki üzülecek birley yok herkes daha keyif alır bu halde

işine karışmak gibi olmasın kaptanda bunlar olmadıktan sonra disiplin nerde kaldı bu şekil çok iyiydi

O artinin gitmediğini düşün listede sidelya mesela cumartesi karbon almıştı 1 hafta atamamisti o hafta o strese değer mi ha bu arada şu ayrımı yapacağım emziren anneler yiyecek bakliyat...
Ama bence emzirmeyen kişiler için korumaya kadar gereksiz risk bence

işine karışmak gibi olmasın kaptanda bunlar olmadıktan sonra disiplin nerde kaldı bu şekil çok iyiydi
Ben disiplin göremiyorum. Var mı????

Disiplin var hadi diyelim.. ben arıyorum tarıyoum birlik beraberlik takım ruhu göremiyorum. Var mı????

O zaman içi boş disiplinin anlamı yok. DEĞMEZ.

Ben de yanlış bir yorum yaptıysam Üzgünüm kızlar niyetim kimseyi kırmak değil sadece sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum bunun için çabalıyorum okudukca paylaşmak istedim tartisalim birbirimizi etkileyelim istedim. Hepsi buydu

Sucuk salam vs sakatatlar ; vücudu öldürüyor yeme
Pilav makarna vs.
Hazır kahveler
Yeşil mercimek de karbon ama çok sağlıklı , yenilebilir. Eskiden salata da çok tercih ediyordum.
Kuzu ben kahveyi bırakamıyorum napsam ya hayır selülit de yapıyor ama onu içmeyince günü salak ve uykulu geçiriyorum

Dogru kuzm bunyesi hemen atamayanlar yememeli ozaman
Benimde yememem lazm ozaman
2 3 gune anca gidiyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…