Ben diyet yaparken 7 ay ağzıma surmedim , ki bunu diyen diyetisyenim di. Obezlikten kurtulana kadar yasak koydu, sonra hafif kilolu zamana geldiğimde, Bana dedi ki " sana yeme demiyorum, ama kilona etki edecek bunu bil."Çok güzel menü yorumların kuzum. Burada gördüğüm en profesyonel yorumlayanlardan birisin. Çoğumuz da böyle düşünüyordur eminim...
Susma elbette. Meleğin kafa karışık. Son haftalarda herkeste haftasonu karbon yeme durumu var(kuru fasulye gibi karbon)
Bunu ben de anlamıyorum açıkçası. Listedeki biri şişireceğini bile bile neden karbon alır? Yine diyorum kilo verilirken ayda 1-2 değil kırk yılda bir yenmesi gereken gıdalardan...
+1000
Morti mi oldunuz canim@suspushanimcim cumaya da böyle sus pus olacaksın:)
Bak buda senin fikrin fikir sahibi oluyorumYa cnm sen en iyisimi çok yeme mesela 1 tabak yiyeceğine 2 kaşık ye sonuçta hedef kilo daha önemli korumada olduğunda 1 tabak yersin
Ağzıma kuru surersem beni picaklayin kepceylen ağzıma furunBen diyet yaparken 7 ay ağzıma surmedim , ki bunu diyen diyetisyenim di. Obezlikten kurtulana kadar yasak koydu, sonra hafif kilolu zamana geldiğimde, Bana dedi ki " sana yeme demiyorum, ama kilona etki edecek bunu bil."
Ya patates ağzına sürmemiş insanım, bunların sayesinde ne Birgün şiş geçirdim ne de + ile geldim. Aus ablamda beni iyi bilir, listeye aldığında da dedim ona karbon ağzıma sürmemiş, surersem artı gelirim diye.
Kaç yıldır burdayım ilk defa artı oluyorum ki buda maalesef karbon yemesemde ilaçlar yüzünden.
Bu yüzden hak veremiyorum dayanamadım bir çatal , minnacık, ucundan vs yedim diyenlere. Sanki aylarca yenmedidaha 2 hafta önce kuru fasulye menüleri havada uçuşuyordu
Evet :)Morti mi oldunuz canim
Kuru fasulye den baska neyi yeme dediydi lunyam.sen yeme dediginden beridir kuru yemiyorum ben.de digerlerinide deyiver de gülüm dikkat edeyimBen diyet yaparken 7 ay ağzıma surmedim , ki bunu diyen diyetisyenim di. Obezlikten kurtulana kadar yasak koydu, sonra hafif kilolu zamana geldiğimde, Bana dedi ki " sana yeme demiyorum, ama kilona etki edecek bunu bil."
Ya patates ağzına sürmemiş insanım, bunların sayesinde ne Birgün şiş geçirdim ne de + ile geldim. Aus ablamda beni iyi bilir, listeye aldığında da dedim ona karbon ağzıma sürmemiş, surersem artı gelirim diye.
Kaç yıldır burdayım ilk defa artı oluyorum ki buda maalesef karbon yemesemde ilaçlar yüzünden.
Bu yüzden hak veremiyorum dayanamadım bir çatal , minnacık, ucundan vs yedim diyenlere. Sanki aylarca yenmedidaha 2 hafta önce kuru fasulye menüleri havada uçuşuyordu
Vallaha çok mutlu oluyom melek, helal olsun sanaArtk süt yok o olmasin
Ne demek umutsuzdum
Utandinmi.smdik umutsuzlugundan
1 ayda 8.2 kilo verdim
Ne demekkkkk umutsuzdum
Bu da benden olsunn
Etkisine bak sendeki herkese aynı etki olmuyorYani zaten herhafta sonu yenebilr demiyorum bnde ayda 1 veya 2 defa falan bnce sknti olmaz cuma cumartesi günü
Henuz ideal kiloya yaklasmis biri olmasada olur bnce
Diyetisyenler yasakliyomu? Yasaklamıyorlar diye biliyorum
Oyyy kuzum benim, zorluklar da bizim için, iş bulup başlaman iyi olmuş, ağlama kızın etkilenmesinSaolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Sagol balim benimVallaha çok mutlu oluyom melek, helal olsun sana
Sucuk salam vs sakatatlar ; vücudu öldürüyor yemeKuru fasulye den baska neyi yeme dediydi lunyam.sen yeme dediginden beridir kuru yemiyorum ben.de digerlerinide deyiver de gülüm dikkat edeyim
Kusursuz menü verdiğimi iddia mı ettik ko ben. Zaten menü vermiyorum çünkü diyet yapmıyorum.Sanki kusursuz menü veriliyor. Her menüde birşey var , her neyse
Dogru kuzm herkes bünyesine göreEtkisine bak sendeki herkese aynı etki olmuyor
Ben şom ağzımı açtımulan cam silmeye başladım yağmur başladı nasıl bi şansım var yaa
Ben de okudum.Amac israf olmasin ne olacak dolaptaki o kadar kiyafet diyoAy cok güldümtam benim kocanin kafasindan
Esranin yazdgni okudum duymamazlktan geldi
27 beden ula daha kuculemem benaz büyük mü o üstteki, azcik daha küçülsün
Ooooo wuuuu kim gelmş kimm kimmm. Miummmmmm @MiuLego hosgeldşnnn bebekimmmmGünaydııııınnn
Gecms olsn tatlımmmmharbi düşmüş mü kıyamam yaa
airbagleri sağlam onun bişey olmaz
Aaa ben her gece en erken 1 de yatyrm ki genlde 2 2.30 olıyr ve 8 de kalkıyrm bu ödem ondan olabilirni acepppuyku çok etkiliyo kuzu o gün bi de az su içtiysen bitti olay.uğraş dur bi hafta işin yoksa
Ayyy güzelAy ne güzel bi öğretmenimiz daha oldu takımda
Boyun da iyiymiş vakti geldiğinde hedefi 3 kilo kadan düşürelim bence...
Benim de boyum 168 kilom 54-55 civarı korumadayım. Takıma 82 kiloyla geldim geçen sene mayısta. Ekim-kasım gibi de mezun oldum. Psikoloğum Urfalıyım bekarım Sivas'ta yaşıyorum
Senle tanıştığıma da çok memnun oldum. Allah sabır versin 1 lerle uğraşmak çok zor
Rezene ve kimyon demiş kızlar. Faydası olur mutluka bi dene
Yediğin bişeyler yaramıyor olabilir. Deneyerek hangisinin yaptığını bulmaya çalış
Anam ne çok alıntı yapmışım senden
Teşekkür ederimm
Geçmiş olsun Aynuram
Mezunum ben eflalim lâ nasıl tanimazsin beni
Ayyy cok guzel ya
Depresyon değil de mevsimsel bişey olduğunu düşünüyorum. Dünki menümü görmüşsündür. Aynı durumdayız çok iyi anlıyorum seni... Yataktan çıkmak evden çıkmak işkence gbi geliyor. Ev-iş-dersane... Bu üçgen arasında pinpon topu gibiyim... Sürekli kemiklerim ağrıyor, hep uyku halindeyim. Dün annemlerle konuştum. O kadar çok esnemişim ki hepsinin uykusunu getirdimAynı şekilde depresif ruh halini de yaşıyorum. Açıkçası bence mevsimsel. Ve kan değerlerim b12 filan düşmüş olabilir diye randevu aldım. Sen de depresyona şartlama kendini. Bahar ayları doğanın uyanması demek ama nedense bizlerin adapte olması zor oluyor...
Wuuuuu afiyet balseker olsunnnIşte size bu sabah ki before afterim
Eki Görüntüle 2134401
Eki Görüntüle 2134402
igdedali matematik61 Munzevi Zencefil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?