Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben diyet yaparken 7 ay ağzıma surmedim , ki bunu diyen diyetisyenim di. Obezlikten kurtulana kadar yasak koydu, sonra hafif kilolu zamana geldiğimde, Bana dedi ki " sana yeme demiyorum, ama kilona etki edecek bunu bil."
Ya patates ağzına sürmemiş insanım, bunların sayesinde ne Birgün şiş geçirdim ne de + ile geldim. Aus ablamda beni iyi bilir, listeye aldığında da dedim ona karbon ağzıma sürmemiş, surersem artı gelirim diye.
Kaç yıldır burdayım ilk defa artı oluyorum ki buda maalesef karbon yemesemde ilaçlar yüzünden.
Bu yüzden hak veremiyorum dayanamadım bir çatal , minnacık, ucundan vs yedim diyenlere. Sanki aylarca yenmedi daha 2 hafta önce kuru fasulye menüleri havada uçuşuyordu

Ya cnm sen en iyisimi çok yeme mesela 1 tabak yiyeceğine 2 kaşık ye sonuçta hedef kilo daha önemli korumada olduğunda 1 tabak yersin
Bak buda senin fikrin fikir sahibi oluyorum
Olmadi oyle yaparm zaten diyete basladm başlayalı daha hic yemedim
Gecen hafta yaptim pazaretsi
Pazartesi yaptm diye yemedm
Ama cuma olsa yerdm

Ağzıma kuru surersem beni picaklayin kepceylen ağzıma furun

Kuru fasulye den baska neyi yeme dediydi lunyam.sen yeme dediginden beridir kuru yemiyorum ben.de digerlerinide deyiver de gülüm dikkat edeyim

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Oyyy kuzum benim, zorluklar da bizim için, iş bulup başlaman iyi olmuş, ağlama kızın etkilenmesin

Kuru fasulye den baska neyi yeme dediydi lunyam.sen yeme dediginden beridir kuru yemiyorum ben.de digerlerinide deyiver de gülüm dikkat edeyim
Sucuk salam vs sakatatlar ; vücudu öldürüyor yeme
Pilav makarna vs.
Hazır kahveler
Yeşil mercimek de karbon ama çok sağlıklı , yenilebilir. Eskiden salata da çok tercih ediyordum.

Sanki kusursuz menü veriliyor. Her menüde birşey var , her neyse
Kusursuz menü verdiğimi iddia mı ettik ko ben. Zaten menü vermiyorum çünkü diyet yapmıyorum.
Senin veto verdiklerine bir başkası evet diyebiliyor. Diyetisyenler bile farklı farklı değil mi?
Bakliyat sağlıklı bana göre ama kimse ben dedim diye yiyecek değil zaten lunya, isteyen istediğini yapar yorum yapacak donanıma sahip değilim ben menü konusunda zaten.

Günaydııııınnn
Ooooo wuuuu kim gelmş kimm kimmm. Miummmmmm @MiuLego hosgeldşnnn bebekimmmm
harbi düşmüş mü kıyamam yaa
airbagleri sağlam onun bişey olmaz
Gecms olsn tatlımmmm

uyku çok etkiliyo kuzu o gün bi de az su içtiysen bitti olay.uğraş dur bi hafta işin yoksa
Aaa ben her gece en erken 1 de yatyrm ki genlde 2 2.30 olıyr ve 8 de kalkıyrm bu ödem ondan olabilirni aceppp
Ayyy güzel igdedali sendenn cok tatlı bi elektrik aldm enerji verdin banaaa bende cok mutlu oldummm memnun oldummm
Mezunum ben eflalim lâ nasıl tanimazsin beni

Ayyy cok guzel ya

Wuuuuu afiyet balseker olsunnn tevafuk55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…