Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu platformda da kimseyi hiçbir zaman tamamen haklı ya da haksız görmedim. Bir kişiye topluca yüklenilmesini asla doğru bulmadım. Kendi doğru bulmadığım şeyleri de başkasına asla yapmam.

Kimse bence içinden dahi olsa ben miyim sebep diye düşünmesin. Gerek yok. Sebep takım olamayışımız.

Basit ve net.

Bundan sonra böyle free takımız. İsteyen devam eder isteyen gider. Tek sözüm de olmaz bu konuda.

Faydalı faydasız onu yeme bunu ye sporunu yaptın mı suyunu içtin mi vs gibi yorumları benden duymayacaksınız asla. O defteri kapattım. Yolum budur.

Dediğim gibi isteyen kalır isteyen istediği yere gidebilir.

Cuma gelirim. Hadi eyvallah!

Peki duzelecegimize takimca söz versek

Bana bak yolarım seni ha üzme bakayım kendini olacak böyle şeyler sıkma canını topluyoruz hep birlikte sen üzülme taam mi bak

Birsey sorsam ekmek yerine 6 kaşık baklagil yesek daha faydalı olmaz mı ekmek yerine baklagilden karbon alsak ödem için de 3 litre su tüketsek o hafta ise yaramaz mi dersiniz
Karbonhidrat sebzeden de alınıyor
Mesela en masum dediğimiz sebzelerden biri kabak
1Oo gr=7 gr karbonhidrat
Yani zayıflama döneminde ekstra karbonhidrata gerek Yok bence zaten sebze meyve ve süt yoğurt karbonhidrat içeriyor

Seni vururum

Hep benim takım simgem yok diye dimi taaam kız alırım oluruz takım her gün öpücük de veririm taaam ya taam diyete de devam edicem. Bütün bunlar benim için dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…