Sen nerde gördünGerçekten bide kendini görsen boyda var fıstık gibi yaa
Instgram hesabini yaz ozelden kuzm ordan ataym burdan atamam
Ayy yerim seni benGerçekten bide kendini görsen boyda var fıstık gibi yaa
Çok doğru bir bilgiKızlar protein temel taşımaz olmalı ve her protein aynı etkiyi vücuda yapmadığı için çeşitlerme önemli görünüyor
Eki Görüntüle 2134468
Peki duzelecegimize takimca söz versekBu platformda da kimseyi hiçbir zaman tamamen haklı ya da haksız görmedim. Bir kişiye topluca yüklenilmesini asla doğru bulmadım. Kendi doğru bulmadığım şeyleri de başkasına asla yapmam.
Kimse bence içinden dahi olsa ben miyim sebep diye düşünmesin. Gerek yok. Sebep takım olamayışımız.
Basit ve net.
Bundan sonra böyle free takımız. İsteyen devam eder isteyen gider. Tek sözüm de olmaz bu konuda.
Faydalı faydasız onu yeme bunu ye sporunu yaptın mı suyunu içtin mi vs gibi yorumları benden duymayacaksınız asla. O defteri kapattım. Yolum budur.
Dediğim gibi isteyen kalır isteyen istediği yere gidebilir.
Cuma gelirim. Hadi eyvallah!
Bana bak yolarım seni ha üzme bakayım kendini olacak böyle şeyler sıkma canını topluyoruz hep birlikte sen üzülme taam mi bakBu platformda da kimseyi hiçbir zaman tamamen haklı ya da haksız görmedim. Bir kişiye topluca yüklenilmesini asla doğru bulmadım. Kendi doğru bulmadığım şeyleri de başkasına asla yapmam.
Kimse bence içinden dahi olsa ben miyim sebep diye düşünmesin. Gerek yok. Sebep takım olamayışımız.
Basit ve net.
Bundan sonra böyle free takımız. İsteyen devam eder isteyen gider. Tek sözüm de olmaz bu konuda.
Faydalı faydasız onu yeme bunu ye sporunu yaptın mı suyunu içtin mi vs gibi yorumları benden duymayacaksınız asla. O defteri kapattım. Yolum budur.
Karbonhidrat sebzeden de alınıyorBirsey sorsam ekmek yerine 6 kaşık baklagil yesek daha faydalı olmaz mı ekmek yerine baklagilden karbon alsak ödem için de 3 litre su tüketsek o hafta ise yaramaz mi dersiniz
Ben 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorumKuzu ben kahveyi bırakamıyorumnapsam ya hayır selülit de yapıyor ama onu içmeyince günü salak ve uykulu geçiriyorum
Benim instagram yok kiInstgram hesabini yaz ozelden kuzm ordan ataym burdan atamam
Ayy yerim seni ben
White doverek teselli ediyorduBana bak yolarım seni ha üzme bakayım kendini olacak böyle şeyler sıkma canını topluyoruz hep birlikte sen üzülme taam mi bak
Ama burdaki mesjlar silinmiyokiBenim instagram yok ki
Burdan özelden at, ben de atarım
Sabah aç karnına kahve mi iyi diyorsun? Sade içiyorum ben. Öyleyse içeyim bende ya sabahBen 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorum
Haaaa yok ben sade içiyorum geneldeBen 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorum
PikiAma burdaki mesjlar silinmiyoki
Normalde kapaliyim kuzm o yuzden pek güvenemiyorum siteye
Yoksa atardim kuzm
Ramazanda gece uyumaz aç karnıma kahve icerdim, fena çalıştırıyor meto yuSabah aç karnına kahve mi iyi diyorsun? Sade içiyorum ben. Öyleyse içeyim bende ya sabah
Seni vururumBu platformda da kimseyi hiçbir zaman tamamen haklı ya da haksız görmedim. Bir kişiye topluca yüklenilmesini asla doğru bulmadım. Kendi doğru bulmadığım şeyleri de başkasına asla yapmam.
Basit ve net.
Sabah içeyim bende peşine eliptikRamazanda gece uyumaz aç karnıma kahve icerdim, fena çalıştırıyor meto yu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?