- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Lunya tarifi versene bana simdik şöyle bı sıkıntı var ki ben akşam yediğinde oruç tutuyorum sahur yapmıyorum benim kilo almanın en büyük sebebi gece yemek yemeğe kalmak bünyeye tekrar aynı moda sokarım diye sahur yapmıyorum korkudan bu kahve bana iyi gelir sahur yerine bunu yaparimRamazanda gece uyumaz aç karnıma kahve icerdim, fena çalıştırıyor meto yu
Bu sonu ellerimizle hazırladık zaten yani ne diyim çok üzüldüm ne kadar huzurluyduk şu halimiz simdi ...Bu platformda da kimseyi hiçbir zaman tamamen haklı ya da haksız görmedim. Bir kişiye topluca yüklenilmesini asla doğru bulmadım. Kendi doğru bulmadığım şeyleri de başkasına asla yapmam.
Kimse bence içinden dahi olsa ben miyim sebep diye düşünmesin. Gerek yok. Sebep takım olamayışımız.
Basit ve net.
Bundan sonra böyle free takımız. İsteyen devam eder isteyen gider. Tek sözüm de olmaz bu konuda.
Faydalı faydasız onu yeme bunu ye sporunu yaptın mı suyunu içtin mi vs gibi yorumları benden duymayacaksınız asla. O defteri kapattım. Yolum budur.
Dediğim gibi isteyen kalır isteyen istediği yere gidebilir.
Cuma gelirim. Hadi eyvallah!
ne diyeyim kaptan ya haklısınBen disiplin göremiyorum. Var mı????
Disiplin var hadi diyelim.. ben arıyorum tarıyoum birlik beraberlik takım ruhu göremiyorum. Var mı????
O zaman içi boş disiplinin anlamı yok. DEĞMEZ.
Aynen cnm sen iyisimi yemeBak buda senin fikrin fikir sahibi oluyorum
Olmadi oyle yaparmzaten diyete basladm başlayalı daha hic yemedim
Gecen hafta yaptim pazaretsi
Pazartesi yaptm diye yemedm
Ama cuma olsa yerdm
Türk Kahvesi de dahil mi ben Türk Kahvesi çok seviyorumSabah aç karnına kahve mi iyi diyorsun? Sade içiyorum ben. Öyleyse içeyim bende ya sabah
Ben zaten sevmem pek fazla evde pişince 1 iki kaşık yiyorumBen bi kepçe yerdim yemicem artik ya malum yaza az kaldi
memnuniyetle canımDurterim tabibenide etiketle menülerine
Aha telefonunu kapatmış ya la üzüp durmayin kızı bı ton işi gücü var derdi var bu arada gelip şurada iki kafa dağıtıp iki muhabbet etmeyi neden kendinize de bize çok görüyorsunuz bu alınganlık neden hepimiz aynı dertten muzdarip degilmiyiz ne istiyorsunuz anlamıyorum hiç bı takımda almayan onca sistem var şu takımda onca emek nedir alıp veremediğiniz nedir ya ne istiyorsunuz bı anladın bana da anlayayim yazık değil mi hepimize surda iki motive olup kafa dağıtmak varken hayatımızda az sıkıntı varmış gibi neden ekstra ekliyorsunuz anlamiyorum
Sporda olaymış iyiymis mortim@menuyu verim dostlar
9:00
1 dilim tb ekmeği kk peynir 7 zeytin tereyağli 2 yumurtalı omlet ara:1dilim armut (saate bakmadım)
15:30
1 kepce mercimek çorbası 1 kuvuk tabak ıspanak bol salata
su 2.5
spor yapamadım dizim ile dikişlerim çok sızlıyor yarına geçer inşallah da doya doya sporumu yaparım
Melegiimm22 @Lunya begum75 @malipina
Kuzm sen yorumluyomussun bilmiyodumBende menümü vereym
Darılmayalım birbirimize seviyorum ben.seni @Lunya
Sabah
Mantarlı yumruta
Az sucuk
Yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 yk.lor peynir
Domates
Salatalık
Yesil biber
Az cilek
Ara
Turk kahvesi
Aksam
2 kepce yogurt çorba
2 tavuk but fırında
Boool salata
Ayran
Spor
2000 ip 400 point
Su 2.5 lt olur aksama kadar inşaAllah
arden32 @nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?