ayy ne güzelBenim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibigözde öğrenci olmuş anam teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış
Kalemliği kitabı defteri nasıl özenli
iyi kuzum beyonu döküldüde yarın sıvanır artık inşNasıl gidiyor inşaat Büşra
Kv den mi yerleşecek şimdi o eve?iyi kuzum beyonu döküldüde yarın sıvanır artık inş
Masallah valla icinde kalmıs demekki azmetmis.Benim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibigözde öğrenci olmuş anam teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış
YaaaaBenim anacım da okuma yazma kursuna gidiyor. Çocukken göndermemiş dedem, azimle kendi kendine okuma yazma öğrenmiş benim annem. Şimdi diploma almak için gidiyor. Bir yazısı var inci gibigözde öğrenci olmuş anam teyzeler hocam o okumasın biz onun gibi güzel okuyamıyoruz diyorlarmış
Gözünün önünde aşk yaşıyonuz ne yapsınAllam ne kadan kıskanç bi insan ya
Bırakmıyor anamla iki sevelim birbirimizi
Anam da dayanamaz şimdi cevap yazar hemen
Yazmıyor. Artık yumurtalı köfte asla yemeyeceğimAllam ne kadan kıskanç bi insan ya
Bırakmıyor anamla iki sevelim birbirimizi
Anam da dayanamaz şimdi cevap yazar hemen
İkisini de takımdan atıcamGözünün önünde aşk yaşıyonuz ne yapsın
Evet canım inşallah çabucak olsun gelsinKv den mi yerleşecek şimdi o eve?
vururum işte ben he bizim ev müstakil kv gelicek üste ev yapılıyo
Yapma la şu smileyi kalbiden vuruyorsun. Nabıyon?Ne inşaatı var evde üst kat mı?
Yaaaa
Kız aha opiyem seni heryerdenO yumurtalı köfteye söyleyin küserim ona he. Bak küsmek üzereyim ona. Küserim baaaaak
kaç kilosun sen bana de bakem sonrada ben sana diyinİkisini de takımdan atıcamşaka şaka sadece iğdeyi atacam veee anası bana kalacak
Evet canım çok istiyordu. Çocukken Kuran Kursuna giderken kendi kendine öğrenmis zaten okuma yazmayı. Dedem diğer teyzelerimı göndermiş onlar okulu bile bitirememis annemi göndermemiş ilk çocukmuş annem. Matematiği falan da iyidir bir şey hesaplanacak olsa aklından hemen hesaplar söyler biz yapana kadarMasallah valla icinde kalmıs demekki azmetmis.
Kız aha opiyem seni heryerden
Oldumu mutlumusun
En iyisi sende getir anneni takımaİkisini de takımdan atıcamşaka şaka sadece iğdeyi atacam veee anası bana kalacak
Evet canım inşallah çabucak olsun gelsin
vururum işte ben he bizim ev müstakil kv gelicek üste ev yapılıyo
Destekle onu gidebildigi kadar gitsin.keske benim annemde gitse.ama utaniyor sanırım yanasmiyor.benim dedemde oglanlari okutmus kizlari okutmamis.onlarda dedigin gibi okuyamamisEvet canım çok istiyordu. Çocukken Kuran Kursuna giderken kendi kendine öğrenmis zaten okuma yazmayı. Dedem diğer teyzelerimı göndermiş onlar okulu bile bitirememis annemi göndermemiş ilk çocukmuş annem. Matematiği falan da iyidir bir şey hesaplanacak olsa aklından hemen hesaplar söyler biz yapana kadaraslında isterse ilkokul diploması sonrası diğer okulları da bitirebilir sorucam bir. 60 yaşında anacım
Ayy seninki de gitse keşke. Annem çok eğleniyor birde olaylar olaylarDestekle onu gidebildigi kadar gitsin.keske benim annemde gitse.ama utaniyor sanırım yanasmiyor.benim dedemde oglanlari okutmus kizlari okutmamis.onlarda dedigin gibi okuyamamis
En iyisi sende getir anneni takıma
kv si gelsin diye can atan gelin
Eski ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?