sıkıntı yok canım yarın iki menünü de yorumlarımMalim menumu yarin yazayim.
Cok uykum var.
Iyi gecelr öptüm.
Cumaya ördek yemek icin sabirsizlaniyorum.
Evet evet malicanim patates den yemek istemedim aslında ds işte pazar kahvaltısı hadi bari Die öyle bi kaç Çatal olmuş oldu . Özür . Bü hafta Pattis yemem inşallah ..patates salatası dışında kahvaltın çok güzel vero
akşam köfteyi fazla yeseydin keşke
içli köfte de yediğin için o lavaşa gerek yoktu
su çok güzel
spor da yapmışın mezun olduktan sonra sporu bırakmaman iyi oldu geri almazsın verdiğin kiloyu
akşam atıştırmalıkların vardı sanırım
bisküvi yemişsin o seni acıktırır.yediğin karbonlar seni acıktırır aklında olsun
bisküvi kurabiye tarzı şeyler midene indiği an erir gider 30 dk bile kalmaz midende.şekerini aniden yükselttiği için de aniden düşürür o yüzden acıkırsın.eti istediğin kadar yiyebilirsin et en çok tok tutan şeydir 4 saatte sindirir mide eti.en son eti yemeye özen göster.yani yemekte sıralama çorba sebze yemeği salata ve ettir.eritme saatine göre tokluk süren de artarEvet evet malicanim patates den yemek istemedim aslında ds işte pazar kahvaltısı hadi bari Die öyle bi kaç Çatal olmuş oldu . Özür . Bü hafta Pattis yemem inşallah ..
aa tok tutmadığı gibi bi de aciktiriuo mu biskuvi .bilmiyodum.
lavas nası desemmm el içi kadar bile değildi. Valla keşke çok yeseydim bari köfteden falanşimdi aciktim çok . Salatalık domates yiyeblr mıyım?
canım menülere ben bakıyorum bu hafta daMalum 16:00 te kalkınca tek öğün oldu dün zaten mahvolmuştu menüm
Akşam 17:30
7 tane sulu köfte
Yoğurt
Bol salata
Ara 19:30
Meyve tabağı
1 fincan türk kahvesi
2 lt su
Yeşil çay
Sporu şimdi yapıcam yarın yazarım
@MiuLego @LunyaFloweroflife
Tamamdır . Teşekkürler. Peki salatalik yiyım ben emi. Ya da gidip uyusam uff bitsin bugünbisküvi kurabiye tarzı şeyler midene indiği an erir gider 30 dk bile kalmaz midende.şekerini aniden yükselttiği için de aniden düşürür o yüzden acıkırsın.eti istediğin kadar yiyebilirsin et en çok tok tutan şeydir 4 saatte sindirir mide eti.en son eti yemeye özen göster.yani yemekte sıralama çorba sebze yemeği salata ve ettir.eritme saatine göre tokluk süren de artar
bi koca kase yoğurt ye daha iyi olur tıkar mideniTamamdır . Teşekkürler. Peki salatalik yiyım ben emi. Ya da gidip uyusam uff bitsin bugün
Süt ü yeni aldık giidım yoğurt kalmamış evdebi koca kase yoğurt ye daha iyi olur tıkar mideni
Misafir gelmeseydi günü kapatacaktım da ona da meyve sağlıkdır diye meyve yedirdimcanım menülere ben bakıyorum bu hafta da
akşam yemeğin çok güzel
ama akşamki meyve direk yağa dönüşür meyveyi gündüz yemeye çalış
suyu spor yaparken biraz daha iç en az 2,5 litre olsun canım
Hahaha ablan eşittir annemOkuldan hocam bana koca bulmaya kalktıonu söylemeyi unuttum ablam hemen püskürttü tabi hocayı
Güzelce sponsor ol ha öyle 2 dön atlet olmazSeni yerim ben kadın ya
Mutlu mu oldun sen
Daha da mutlu olacaksın gör bak... Kız istediğin kiloya düş söz dolap yenileme sponsorun olacam aha da burda söz veriyorum
Ekmek tam b. Anama gittim kahvaltıda orijinaaal sucuk kız daa yemem tmm muckihay senin dom bibine e mi
hastayım senin şu kısaltmalarına
ekmek nasıl ekmek??
sucuk olayını bitiriyoruz pazartesiden itibaren sucuk yok ona göre
akşamın çok güzel
su ideal
zumbayı az daha yapsana 45 dkya tamamla en azından
yağ yakımına geçsin vücut
Benim koca anlıyor o isten. O da şimdi mayaladı. İlk defa toz bi maya aldık marketten onu denedi . Evde yogurt kalmamisti. Bakalım nasıl olacak. Sabah ola hayrola . 1 gr lik tozdu.Oyy oyyyyy
Şimdi süt mayalayıp uyumam lazım..
saat kurayım işlerimi halledeyim maraton gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?