Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet evet malicanim patates den yemek istemedim aslında ds işte pazar kahvaltısı hadi bari Die öyle bi kaç Çatal olmuş oldu . Özür . Bü hafta Pattis yemem inşallah ..
aa tok tutmadığı gibi bi de aciktiriuo mu biskuvi .bilmiyodum.
lavas nası desemmm el içi kadar bile değildi. Valla keşke çok yeseydim bari köfteden falan şimdi aciktim çok . Salatalık domates yiyeblr mıyım?

bisküvi kurabiye tarzı şeyler midene indiği an erir gider 30 dk bile kalmaz midende.şekerini aniden yükselttiği için de aniden düşürür o yüzden acıkırsın.eti istediğin kadar yiyebilirsin et en çok tok tutan şeydir 4 saatte sindirir mide eti.en son eti yemeye özen göster.yani yemekte sıralama çorba sebze yemeği salata ve ettir.eritme saatine göre tokluk süren de artar

canım menülere ben bakıyorum bu hafta da
akşam yemeğin çok güzel
ama akşamki meyve direk yağa dönüşür meyveyi gündüz yemeye çalış
suyu spor yaparken biraz daha iç en az 2,5 litre olsun canım

Tamamdır . Teşekkürler. Peki salatalik yiyım ben emi. Ya da gidip uyusam uff bitsin bugün

canım menülere ben bakıyorum bu hafta da
akşam yemeğin çok güzel
ama akşamki meyve direk yağa dönüşür meyveyi gündüz yemeye çalış
suyu spor yaparken biraz daha iç en az 2,5 litre olsun canım
Misafir gelmeseydi günü kapatacaktım da ona da meyve sağlıkdır diye meyve yedirdim Artık buradayım toplarım kendimi bu ay sonyna kadar 3-4 kilo vermem lazım artık iyice sorumsuzlaştım dün de fiyaskoydu

Selammmm güya aksam gelecktim dimi ben daha yarm saat felan oldu oturalı kiocaga yemek koydum bu sırada dus alıp yatym ki temzlk btmedi....ayy belim....vücudum..spor yokama catı katnda saatkerce iki büklüm temzlk yaptm belki karın yaglarm gtmstr ne dyeyimmm

Kuzm bu gun sadece 2000 ip atmalama yazmıştım menünün altina, ona ekleme yaptm ben

+200 ip atlama ve 3 mil.leslie 15dkda dans
Ekledim
400+40+135+45 = 620 point pazar sporu
nehirnil111

Son düzenleme:
Ekmek tam b. Anama gittim kahvaltıda orijinaaal sucuk kız daa yemem tmm mucki

Oyy oyyyyy
Şimdi süt mayalayıp uyumam lazım..
saat kurayım işlerimi halledeyim maraton gibi
Benim koca anlıyor o isten. O da şimdi mayaladı. İlk defa toz bi maya aldık marketten onu denedi . Evde yogurt kalmamisti. Bakalım nasıl olacak. Sabah ola hayrola . 1 gr lik tozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…