Aynen dimiKız maaş gününü düşünün :)
yol yorgunluğu zor kaptan ya ama sağ salim geldi ya şükürSelam
Gece şarjım bitti. 7:30 da indim otobüsten. Eve gittim üstümü değişip hemen işe geldim. Şarja taktım telefonu yeni açıldı. Çok pert haldeyim. Öğleden sonra da okul var.
Öyle işte.
GÖMÜN BENİ ÇUKURA
Oooo çok sertttt oldu bu kızdırmışlar seni...Bugün tartı bildirimi yok.Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.
bugünden sonra menü yorumları yok (malipina )
spor grupları yok
hedefler yok
Bugün tartı bildirimi yok.Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.
spor grupları yok
hedefler yok
Bugün tartı bildirimi yok.Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.
spor grupları yok
hedefler yok
morticim nasılsın ne yaparsın tartı ne diyor de heleYok tam tersi biraz daha iyi hissediyorum
Ben de çok mutsuzum miu. Keşke bazı şeyler bazı zamanlar hayatımızda olmasa. Bazı zamanlar bazı anlar mücadele etmeden olsa. Bazı şeyler için kendimizi kötü hissetmeden yaşasak. Öyle işte. Keşke ben de bazı şeylere tepki olarak tepkimi koyabilsem. Her neyse. Çok alakasız oldu şu senin yazdıklarınla. Kusura bakma.Bugün tartı bildirimi yok.Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.
spor grupları yok
hedefler yok
spor grupları yok
hedefler yok
aynen ya
yok daha neler daha daha neler
takımın ne anlamı varki ozman ?
spor grupları yok
hedefler yok
Noldu yav. Bi bakiniyimBugün tartı bildirimi yok.Dün yazmıştım kızlar hepsini. Her birisi aynen geçerlidir. Menü verip vermemekte de serbestsiniz.. cuma günü de listedekiler kilo bildirirse gelip listeyi taşıyacağım. yok bildirmezse de .. dün de dediğim gibi.. paşa gönlünüz bilir.
spor grupları yok
hedefler yok
spor grupları yok
hedefler yok
füzeler önemli :))
füzelerimle döverim senibiz bildirim yapıcaz paşa gönlümüz öyle istiyor
Keşke kuzum keşke..Ben de çok mutsuzum miu. Keşke bazı şeyler bazı zamanlar hayatımızda olmasa. Bazı zamanlar bazı anlar mücadele etmeden olsa. Bazı şeyler için kendimizi kötü hissetmeden yaşasak. Öyle işte. Keşke ben de bazı şeylere tepki olarak tepkimi koyabilsem. Her neyse. Çok alakasız oldu şu senin yazdıklarınla. Kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?