Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çakıl bu dediklerini sende yap ama yaz geliyor hazirana kadar 10 kilo gider istersen

Aynen çakıl çelik gibi olmak lazım.
Bu hafta morti olamadık suspuslada olucaktım ama iğdenin anneciği ile mortiliğimiz bitmemiş yumurtalikofte dimi emine abla :)

Eksideysen vah benim halime

Tamam kuzm yatmadan once bildirirm artk
Bebegimden belli olmuyo yapip yapamayacagm bazen duruyo o sıra heemn ekleyim diyorum
Ama artk yatarken yazarm inşaAllah

birtek beni etiketlememişsin
yürüyüşün tempolumuydu normal mi?

Nee tatlişko bi yorumdur buuuuu

Ben 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorum
Kahveyi gttgm tüm dyetsyenler tasaklmstı ama metayı calstryor deyince bi durdum smdi bak hatta ıkı hafta önce feln gttm en son 3 4 gunde bi aksamları ıcıom dedm yok dedi şişkinlk yapr dedi ki kremasz sütle yapılan halinden bahsedıyor

ayy şahane bi yorummmm

Olereeeyyyy tamammmmmm oleeey canım emine ablacım zayoflayan eriyip giden emine ablacımmmm
Oooooo hoşgeldin nnnnnn miummmmmmmmmmmm

İyi geçtiiibeklediğimden iyiydi valla çok şükürdarısı diğerlerine
ohh harika atlattın tebrikler kuzuuuu

Dolmuştayım pis kokuyo
malipina kız bu hafta senmi yorumluon menüleri ben lunya sanıyıdm nerde kaldm ben aceppp dunku menümü dğn gece yazdm ama bilmedgmden seni etiketlemedmkiii

@matematik61 ben bugün niyetliyim. Tartimi iftardan once bildirsem olur mu ?
Allah kabül etsin tatlım benim
Nescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))

inş inş

Rabbim kolaylık versin gülistannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…