Selam
Gece şarjım bitti. 7:30 da indim otobüsten. Eve gittim üstümü değişip hemen işe geldim. Şarja taktım telefonu yeni açıldı. Çok pert haldeyim. Öğleden sonra da okul var.
Öyle işte.
GÖMÜN BENİ ÇUKURA
Bana fantazi demeGüzel fantazi, ay pardon hayal
Evet telaş stres sardı her yanımızıAy çok az kalmış
Çakıl bu dediklerini sende yap ama yaz geliyor hazirana kadar 10 kilo gider istersenOzaman seneye bunları söylememek için bugünden bir çare bulacağız. Henüz geç değil ama üzülme zamanı da değil hadi şimdiden başla düşe kalka yola devam. Bize çelik gibi irade lazım hatasiz devam edebilmemiz için bu nedenle kendini affet ve inandığını şey için devam et kilo vermek hafiflemek bu hisden vazgeçme
Beni de al beni de gömün ...Selam
Gece şarjım bitti. 7:30 da indim otobüsten. Eve gittim üstümü değişip hemen işe geldim. Şarja taktım telefonu yeni açıldı. Çok pert haldeyim. Öğleden sonra da okul var.
Öyle işte.
GÖMÜN BENİ ÇUKURA
Ozaman seneye bunları söylememek için bugünden bir çare bulacağız. Henüz geç değil ama üzülme zamanı da değil hadi şimdiden başla düşe kalka yola devam. Bize çelik gibi irade lazım hatasiz devam edebilmemiz için bu nedenle kendini affet ve inandığını şey için devam et kilo vermek hafiflemek bu hisden vazgeçme
Tamam kuzm yatmadan once bildirirm artk@MiuLego Ördeği bu hafta mı alıyoruz yoksa haftaya mı gruplara
Regliden dolayı artı gelmiştim kuzum cumartesi kaptana da resmi gönderdim 52.1 geldim
Kaptanım ne oldu hayırdır
Canım sporlarını tamamen bittiğinde akşam ya da sonraki gün sabahtan yazarsan iyi olur bu şekilde gündüz ayrıca hesaplayıp yazıyorum sonra ekleme oluyor karışabilir etiketlere geldiğimde bakıyorum çünkü
Yok tam tersi biraz daha iyi hissediyorumAgain sulandiginda kötü olmuyor musun benim tüm devreler calismaya başlıyor canlar çalıyor kontrol tamamen gidiyor midem e inince sakinleşiyor koklamam bile beni bitiriyor
Menüm
Sabah: 4yk acılı menemen kk peynir tt ekmek 4tane zeytin
Ögle:tarhana corbasi,et haslama cacık bol yesillik
Aksam:yogurt limon kürü
Su:3 litre(limon,zencefil,tarcinli)
Spor:1 saatbölgesel:60x3:180
Yürüyüş 16 dk(2.5x16:40)
Ayrica 30 dk ankara havasiyla baslayip roar ile (kety peryy ile )biten bir dans olayimiz varda acep spor sayilir mı? @igdedali demisken tepindim biraz
@Lunya @MiuLegomalipina
Senin içinde kolay olur tek seferde yazarsın kuzumTamam kuzm yatmadan once bildirirm artk
Bebegimden belli olmuyo yapip yapamayacagm bazen duruyo o sıra heemn ekleyim diyorum
Ama artk yatarken yazarm inşaAllah
ayy onun kaçamakını yerim benbegum75
Mortin kaçamak yaptı sıpa 10 dakika yokluğumdan istifade edip mundar etti koca keki
Eki Görüntüle 2134462
Al benden de o kadar çalar saatten bıktım mutsuz olduğum bir yerde 12 saat kalmaktan sıkıldımÇalışmaktan sıkıldım
Ben yarım gün calismaya da razıyım öğlen bitse keşkeHaftanın 3 günü çalışıp 4 günü evde olsak
Sabır çekelimAl benden de o kadar çalar saatten bıktım mutsuz olduğum bir yerde 12 saat kalmaktan sıkıldım
afiyet olsun şifa olsun canım
Ben yarım gün calismaya da razıyım öğlen bitse keşke
Sabır çekelim
Nee tatlişko bi yorumdur buuuuu6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
@Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
sidelya (56.5) kız bu kacinci birincilik la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
@tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
@vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
Nego (63) hedefe ulasamamisiz ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
@60kiloyum (78.5)
@Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim ama istikrarlisin
@Pamukseker19 (88.5) o artı nediryahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
@neslihan165 (91.2)bildirim yok
@Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da nur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
nehirnil111 (52.1) arti neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@MiuLego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@Whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Görmeyenler için guncel
Kahveyi gttgm tüm dyetsyenler tasaklmstı ama metayı calstryor deyince bi durdum smdi bak hatta ıkı hafta önce feln gttm en son 3 4 gunde bi aksamları ıcıom dedm yok dedi şişkinlk yapr dedi ki kremasz sütle yapılan halinden bahsedıyorBen 3 u bir aradadan bahsediyorum. Ben kahve yaparken bardağın yarısına sıcak su, yarısına süt döküyorum
ayy şahane bi yorummmmAha takımca pms dönemine girdik hayırlı olsun
Ay hadi silkelenip kendimize gelelim
Kimse alınganlık yapmasın lütfen ya lütfen Benim de içim şişti bugün burayı okurken
Alınan, birine sinir olan bir soğuk su içsin iki temiz havada yürüsün açılsın lütfen
Disiplin, gırgır şamata devam etsin
Sabahlar olmasın
Oooooo hoşgeldin nnnnnn miummmmmmmmmmmmOlereeeyyyy tamammmmmm oleeey canım emine ablacım zayoflayan eriyip giden emine ablacımmmm
ohh harika atlattın tebrikler kuzuuuuİyi geçtiiibeklediğimden iyiydi valla çok şükür darısı diğerlerine
Dolmuştayım pis kokuyo
Allah kabül etsin tatlım benim@matematik61 ben bugün niyetliyim. Tartimi iftardan once bildirsem olur mu ?
Nescafe 2 si bir arada olan balim.paket halinde satılıyor ya,sekersiz olan.sabahlari ac karnina iç ve 10 dk bekle bak noluyor:))
inş inşMatemayikim benim tartı cumaya göre eksi . Bana göre sabİtregl kapıda siş hissediom
cuma 60.9
P.tesi 60.5
Bugun bana artık hic olMAZ bu dediğim eteğimlé geldim. .totom kuculmus kız. Ama şurdaki simidim ı sevmedim. 58 olcamm baaaaneee senin gibiiii
Rabbim kolaylık versin gülistannnSelam
Öyle işte.
GÖMÜN BENİ ÇUKURA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?