- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Tuttu furutti varmış ben çocukken çin çin diye açarlarmışfüzeler önemli :))
Takımın anlamı yok ki zaten şuanda. Herkes bireysel kafasına göre takılıyor. Ben takıma çok az girebiliyorum son zamanlarda ama ne zaman girsem gergin ortam. Herkes kendi havasında. Kafasına göre. Ben de o zaman herkes tam anlamıyla kafasına göre yaşasın diyorum işte. Ne gerek var bazıları didiniyor bazıları çok da tın modundaysa..
yok daha neler daha daha neler
takımın ne anlamı varki ozman ?
Git ya benim icin de gez.Bugün balıklı göle gideyim akşama doğru.
Tuttu furutti varmış ben çocukken çin çin diye açarlarmış
Aramızda çok yaş farkı yok ,ben hatırlıyorum ,sen nasıl hatırlamıyorsunTuttu furutti varmış ben çocukken çin çin diye açarlarmış
Ben de çok seviyorum. Akşam vakti en güzeli. Efil efil rüzgar esiyor. Senle beraber gezmek de nasip olsun inşallah bana. :)Git ya benim icin de gez.
Mis gibi.
Cok seviyorum oralari.
Ne oldu o andan sonra deynepAramızda çok yaş farkı yok ,ben hatırlıyorum ,sen nasıl hatırlamıyorsun1 kere denk gelmiştim o ana
Tamam canım sağol
Tarti hic guzel şeyler demiyo sisim gece cok su ictmde yattm ve 100 defa uyandm bebem uyanp durdumorticim nasılsın ne yaparsın tartı ne diyor de hele
Öğleye eşler eve gelir ,bize uymazBen yarım gün calismaya da razıyım öğlen bitse keşke
OhhhBen öpim kuzum
HiçbirşeyNe oldu o andan sonra deynep
İzlemediğim için hatırlamıyor olabilirimAramızda çok yaş farkı yok ,ben hatırlıyorum ,sen nasıl hatırlamıyorsun1 kere denk gelmiştim o ana
Kuzuummm pazartesi bi temponun içine düştüm ki okuyup okuyup kaçıyorum affet beniGene Hiç beni görme taam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?