- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Ya miulego illaki anlasmazlik olacak.Takımın anlamı yok ki zaten şuanda. Herkes bireysel kafasına göre takılıyor. Ben takıma çok az girebiliyorum son zamanlarda ama ne zaman girsem gergin ortam. Herkes kendi havasında. Kafasına göre. Ben de o zaman herkes tam anlamıyla kafasına göre yaşasın diyorum işte. Ne gerek var bazıları didiniyor bazıları çok da tın modundaysa..
Böyle de deneyelim.
Insaallah cok isterim.Ben de çok seviyorum. Akşam vakti en güzeli. Efil efil rüzgar esiyor. Senle beraber gezmek de nasip olsun inşallah bana. :)
bende saat başı uyandım durdum erken kalktık her zamanki gibi veya spor yapamadan tartıldım uykusuzluk çok etkiliyorTarti hic guzel şeyler demiyo sisim gece cok su ictmde yattm ve 100 defa uyandm bebem uyanp durdu
Nisasta tamamen yemeeeeeCikeletà sundular yememm . !! Baklava sundular yememm !! Ne garip millet ya . Işı bugün ye öbur tarafta hesap sorar Die n mi dersin. Ayy yazık süt verion bi tane ye diyen mi . .. şu pestil muskasi deniyor arkadaş diyarbakirdan getrms ondan yesem olur mu . Çok aman aman tatlı bişi değil . Size bi sorayım dedim. ? @malipina
Takımın anlamı yok ki zaten şuanda. Herkes bireysel kafasına göre takılıyor. Ben takıma çok az girebiliyorum son zamanlarda ama ne zaman girsem gergin ortam. Herkes kendi havasında. Kafasına göre. Ben de o zaman herkes tam anlamıyla kafasına göre yaşasın diyorum işte. Ne gerek var bazıları didiniyor bazıları çok da tın modundaysa..
Böyle de deneyelim.
ayy ağzın yeşilçaylar içsin hemiYa miulego illaki anlasmazlik olacak.
5 parmagin 5 i de bir degil ki.
Kaldi ki hepimizin farkli farkli karakterleri var.
E bide sanal ortam olunca kelimeler farkli cikabiliyor yada farkli anlasilabiliyor.
Burda kader birligi yapmisiz.
Herkes kilo verme hayatin sıkıcılıgından kacip karsisliksiz bi iki muhabbet etme derdinde .
Illa ki tatsiz seyler de yasanir.
Nerde yasanmiyor ki?
Kendi ailemizde bile yasiyoruz.
Önemli olan asmak degil mi?
Biz de aşacagiz degil mi kizlar?
Ben de izlemiyordum ama o zamanlar şimdiki gibi herşey ulu orta olan yayınlar olmadığından biliniyordu,kanal değiştirirken görmüştüm ben de,utanıp hemen kanal değiştirmiştimİzlemediğim için hatırlamıyor olabilirimdenek sen izliyordun hem nasıl yok sen 40 değilmisin ven 34 üm daha
Ne ayıpHiçbirşey
Açılan memiktolar
Dans ediyorlardı bitiminde önden memiktolar açılıyordu
AlaNisasta tamamen yemeeeee
Takımın anlamı yok ki zaten şuanda. Herkes bireysel kafasına göre takılıyor. Ben takıma çok az girebiliyorum son zamanlarda ama ne zaman girsem gergin ortam. Herkes kendi havasında. Kafasına göre. Ben de o zaman herkes tam anlamıyla kafasına göre yaşasın diyorum işte. Ne gerek var bazıları didiniyor bazıları çok da tın modundaysa..
Böyle de deneyelim.
Hiçbirşey
Açılan memiktolar
Dans ediyorlardı bitiminde önden memiktolar açılıyordu
Geçmis gecmiste kaldi lütfen.Mium bireysel kafasına göre takılanlar ,
Cok da tin modundakiler
Takımı anlamsizlastiranlar.
Bi adım öne çıksınbiz de bilelim nerde ne yapacagimizı.
Gergin takım sevmioz biz
KaçırmamHemen de aman hiç kaçırma
Aynen .Geçmis gecmiste kaldi lütfen.
Herkes herkesle anlasacak diye bisey yok.
Ortak noktarimda bulusalim.
Pekmez ve nisastadan yapiliyor.AlaEki Görüntüle 2134705 bi kısmını yemiş olabilir m. Pekala durdum attım ok
Yav deynepBen de izlemiyordum ama o zamanlar şimdiki gibi herşey ulu orta olan yayınlar olmadığından biliniyordu,kanal değiştirirken görmüştüm ben de,utanıp hemen kanal değiştirmiştim
34 müsün sen1.sayfada 35 gördüm sanki,ilk geldiği zamandır 36 olmuştur diye hesap ettiydim
Of öf ne diosun. ..Pekmez ve nisastadan yapiliyor.
Ha bi kilo patates ha o minnak yiyecek ayni sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?