- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Bence deeeeAnam az +18 lik konuşmaya koku mu aldılar ne yaptılar 23 ziyaretçi var
Neyse biz diyet işine dönelim ayıp ,pis kaka onlar
Nedenko?
Mune ablacimmm.Nedenko?
Ben hala çocuğum
Süpersin.89.9 geldim şukur 80leride gördüm elveda 90lar mümkünse bi daha hiç goruşmeyelim cuma 90matematik61
Ben de sırf bu dusuncelerden dogursam mi acaba diyorumBazen diyorum ki çalışmazsam olmaz ki My SouL, bunalırsın sen diyorum...
Ama sonra haftasonu ewdeyken de diyorum ki ewde olmak ne güzelll
Karışığım işte
Tebrikler canım. Cuma çok güzel olacak.89.9 geldim şukur 80leride gördüm elveda 90lar mümkünse bi daha hiç goruşmeyelim cuma 90matematik61
Ben baktım bulamadım
Kim kafasına göre yaaaa ben bile az az kaçırsamda pazartesi tartı bildircez diye sürekli aklımda tutuyorum bunu.
Alınganlıktı gerginlikti bu kadar kadının olduğu yerde olur illaki yeterki uzatmayalım.
Haftasonu 1 kere anca girdim heralde onda da yazdım zaten. Dün ne yazdın bakıp bulucam şimdi.
O zamanki fantazyalar....
aslında daha giderdi de spor yapamadım bi kaç gün ama bugün iyi gibiyim yapacağım inşallahSüpersin.
Yapabildigin kadar yap bakalim.aslında daha giderdi de spor yapamadım bi kaç gün ama bugün iyi gibiyim yapacağım inşallah
Bi tek o teselli oluyor zaten, şimdiden gün saymaya başladımKız maaş gününü düşünün :)
tşk ederim canım hepipmizin guzel olsun yoksa olmazsa kendi sevincimizi yaşayamıyoruz çünkü biz burada bir aileyizTebrikler canım. Cuma çok güzel olacak.
Puhahaha gözümde canlandı eflal füzeleri @MiuLego 'nun suratına çarparken
füzelerimle döverim senibiz bildirim yapıcaz paşa gönlümüz öyle istiyor
inş canımYapabildigin kadar yap bakalim.
Takımın anlamı yok ki zaten şuanda. Herkes bireysel kafasına göre takılıyor. Ben takıma çok az girebiliyorum son zamanlarda ama ne zaman girsem gergin ortam. Herkes kendi havasında. Kafasına göre. Ben de o zaman herkes tam anlamıyla kafasına göre yaşasın diyorum işte. Ne gerek var bazıları didiniyor bazıları çok da tın modundaysa..
Böyle de deneyelim.
Aramızda çok yaş farkı yok ,ben hatırlıyorum ,sen nasıl hatırlamıyorsun1 kere denk gelmiştim o ana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?