Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eline koluna sağlık esra ne güzel yorumlamışsın herkesi

Bize de giysene la merak ettim. Elbise çok severim ay ne yakışmıştır sana beee

Yürüyüşü var en az yarım saat ama unutmuştur yazmayı
malipina sende bi libido düşüklüğü hissediyorum iyisin demi, çalışma hayatı ayarlarını değiştirdi sanırım
bu arada elbiseyi bende merak ettim

Canım benim arada olur ama arada dediğin gibi. Bu son zamanlarda çok olmuyor mu? Bir de ne bileyim burası samimi ortam değil mi? Birisi tersinden kalktıysa idare edilir, o an için alttan alınır. Biz sevdiklerimze böyle yapmıyor muyuz gerçek hayatta? Yapıyoruz. Ama son zamanlarda burada bunu yapmıyoruz. Neden diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı laf atışmaları mı dersin, uğraşan emek veren insanlara yok yapma onu istemem ay ben bunu istemem demeler mi dersin. Can sıkıyor

Kurşun dökeyimmi?

Böyle düşünmene sevindim :)

Katılıyorum sana dibine kadar ama dediğin gibi takım oldugumuzu dusunenler takim gibi olmaya devam edelim lutfen kimse burda babasinin hayrina kimsenin kahrini cekmek zorunda degil neselenelim bu arada artiyim hemde cohhh

Bu ara ust uste oldu ve bu arada sarkina bayildim hastasi oldum hem yaziyorum hem dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…