Ay ben gizli gizli izliyodum meyveler vardiTuttu furutti varmış ben çocukken çin çin diye açarlarmış
Bu aralar okuyucu olarak takılıyorum ,hafta sonu zaten giremiyorum ,öyle işte ...
deynep napıyon kız yine geyik formundasın
denk gelemiyoruz artık
İzin vermiyorum gidemezsinkızlar ben biraz musade isteyeyim kız uyumuşken evi toplayayım öğle sonu gibi gorumceler gelecek hepinizi öpüyorum
eline koluna sağlık esra ne güzel yorumlamışsın herkesi6 NISAN hedef karsilastirmasiiii
malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.
Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm
@Lunya (62.8)
sidelya (56.5) kız bu kacinci birincilik la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini
@tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima
@vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun
@Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun
@eflalim (63) hedefe ulasamamisizama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım
Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz
deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz
@Nevreste (63.0)gece sızmış bildirim yok
60kiloyum (78.5)
@Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa
@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana
@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicemhaftaya görücez artik ak koyun kara koyun
@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi
arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim ama istikrarlisin
@Pamukseker19 (88.5) o artı nediryahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım
@neslihan165 (91.2)bildirim yok
@Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret
@malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmissınav haftasimiudi kiz
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan danur topu gibi yüzden var ablacim
@masumm (70)
@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme
@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn
@nehirnil111 (52.1) artineyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom
begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya
@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee
@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal
@Konyakk (58.5) artı gelmişhemde konyak inanamiyoooooreeeee
@Cutemom007 (59.2)Kıznörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana bidaha cikma
@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz
@hippotalamus (64.7)
@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zamanmiu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsanizayy çok banaaall yaomam güzel kilo vermeler
Bize de giysene la merak ettim. Elbise çok severim ay ne yakışmıştır sana beee
Yürüyüşü var en az yarım saat ama unutmuştur yazmayı
Canım benim arada olur ama arada dediğin gibi. Bu son zamanlarda çok olmuyor mu? Bir de ne bileyim burası samimi ortam değil mi? Birisi tersinden kalktıysa idare edilir, o an için alttan alınır. Biz sevdiklerimze böyle yapmıyor muyuz gerçek hayatta? Yapıyoruz. Ama son zamanlarda burada bunu yapmıyoruz. Neden diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı laf atışmaları mı dersin, uğraşan emek veren insanlara yok yapma onu istemem ay ben bunu istemem demeler mi dersin. Can sıkıyorYa miulego illaki anlasmazlik olacak.
5 parmagin 5 i de bir degil ki.
Kaldi ki hepimizin farkli farkli karakterleri var.
E bide sanal ortam olunca kelimeler farkli cikabiliyor yada farkli anlasilabiliyor.
Burda kader birligi yapmisiz.
Herkes kilo verme hayatin sıkıcılıgından kacip karsisliksiz bi iki muhabbet etme derdinde .
Illa ki tatsiz seyler de yasanir.
Nerde yasanmiyor ki?
Kendi ailemizde bile yasiyoruz.
Önemli olan asmak degil mi?
Biz de aşacagiz degil mi kizlar?
Canım benim arada olur ama arada dediğin gibi. Bu son zamanlarda çok olmuyor mu? Bir de ne bileyim burası samimi ortam değil mi? Birisi tersinden kalktıysa idare edilir, o an için alttan alınır. Biz sevdiklerimze böyle yapmıyor muyuz gerçek hayatta? Yapıyoruz. Ama son zamanlarda burada bunu yapmıyoruz. Neden diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı laf atışmaları mı dersin, uğraşan emek veren insanlara yok yapma onu istemem ay ben bunu istemem demeler mi dersin. Can sıkıyor
Böyle 10 lar basamağı değişince ruh halim89.9 geldim şukur 80leride gördüm elveda 90lar mümkünse bi daha hiç goruşmeyelim cuma 90matematik61
Bizim hastanede de genel cerrahide pankreatit olmuş bi kadın var. Günde 5 bardak form çayı içiyormuşAman diyeyim kızlar diyeyim ,siz almazsınız ama yine de uyarayım
Böyle düşünmene sevindim :)Nee tatlişko bi yorumdur buuuuu
Kahveyi gttgm tüm dyetsyenler tasaklmstı ama metayı calstryor deyince bi durdum smdi bak hatta ıkı hafta önce feln gttm en son 3 4 gunde bi aksamları ıcıom dedm yok dedi şişkinlk yapr dedi ki kremasz sütle yapılan halinden bahsedıyor
ayy şahane bi yorummmm
Oooooo hoşgeldin nnnnnn miummmmmmmmmmmm
ohh harika atlattın tebrikler kuzuuuu
malipina kız bu hafta senmi yorumluon menüleri ben lunya sanıyıdm nerde kaldm ben aceppp dunku menümü dğn gece yazdm ama bilmedgmden seni etiketlemedmkiii
Allah kabül etsin tatlım benim
inş inş
Rabbim kolaylık versin gülistannn
sağda ağlayamayan maliSol iyidir solda ağla :
sen hastanedemi çalışıyosun hepfit?Bizim hastanede de genel cerrahide pankreatit olmuş bi kadın var. Günde 5 bardak form çayı içiyormuş
Katılıyorum sana dibine kadar ama dediğin gibi takım oldugumuzu dusunenler takim gibi olmaya devam edelim lutfen kimse burda babasinin hayrina kimsenin kahrini cekmek zorunda degil neselenelim bu arada artiyim hemde cohhhTakımın anlamı yok ki zaten şuanda. Herkes bireysel kafasına göre takılıyor. Ben takıma çok az girebiliyorum son zamanlarda ama ne zaman girsem gergin ortam. Herkes kendi havasında. Kafasına göre. Ben de o zaman herkes tam anlamıyla kafasına göre yaşasın diyorum işte. Ne gerek var bazıları didiniyor bazıları çok da tın modundaysa..
Böyle de deneyelim.
Bu ara ust uste oldu ve bu arada sarkina bayildim hastasi oldum hem yaziyorum hem dinliyorum
Kim kafasına göre yaaaa ben bile az az kaçırsamda pazartesi tartı bildircez diye sürekli aklımda tutuyorum bunu.
Alınganlıktı gerginlikti bu kadar kadının olduğu yerde olur illaki yeterki uzatmayalım.
Haftasonu 1 kere anca girdim heralde onda da yazdım zaten. Dün ne yazdın bakıp bulucam şimdi.
O zamanki fantazyalar....
Öptüm bebeeeegimmmeline koluna sağlık esra ne güzel yorumlamışsın herkesi
Esra_4378 geçmişte esranın sandviç espirisini okudum şebnem şeferden halliceydi
Hadi insallahBu hafta herkesi sasirtalim şok olsunlar güzel eksi ile gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?